tek cümle..

soru sordum ama cevap alamadim konu sahibinden...bu adamla seni evli kalmaya iten sebep??

resimdeki sen misin

burada hiç bunu diyen çıkmamıştı

evlilik çok kötü bişey mi ya nerdeyse sitede çoğunluk evlilikten dert yanıyo
Yok canım inan ki değil; yalnız burada yalnızca dertli olanlar konu açtığından ve de kimin derdi daha büyük daha çetrefilliyse en çok o üyenin konusu dikkat çektiğinden, tüm yorumlar o konuya yazıldığından ve o konu akışta en tepede durduğundan sanki bütün kadınlar şiddet görüyor, aldatılıyor vs gibi bir algı oluşuyor forumu okuyanlarda. Bunları yaşamayan da dolusuyla üye var ama onlarınki dert olmadığından Bir Derdim Vara yazamıyorlar. Bir de yazsalar da konunun reytingi olmaz, hem millet 'Eee ne güzel de bundan bize ne? der.Yani sen içini ferah tut.

cnm ben on senelik evliyim. Allaha şükür mutluyum.
benim naçizane tavsiyem laf vurma iğneleme yapmaman. bunlar iyice adamı uzaklaştırır. sana karşı yaptığı şeyden dolayı laf vurmak yerine ona ne kadar üzüldüğünü ben dilini kullanarak anlat

ve aranızda ki saygıyı hiçbir zaman kaybetmeyin karşılıklı. birde hiçbir zaman boşanma lafını anma. ve küsme eşine

hayatının insanını bulmamış cnm eski kocasıyla yeniden evlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…