Tek derdimiz bu mu olsun?

Adam sınırli bir yapıya sahip.seni yanındayken bile kıskanıyor (?)bir yüzükler iş çözülecek.
Inşallah bu kısıtlamalar artmaz ve seni bogmaz
İlişkimiz onun ailesi,çevresi tarafından biliniyor. Ama benim annem dışında ailem çevrem bilmiyor bu yüzden huzursuz. Ben bu konularda titizimdir herkes herşeyi bilsin istemem o ise bütün çevrem bilsin istiyor talip çıkmasını dahi istemediginden.bu da onun düşünce tarzı

Mesleği var herşeyi var gümüş yüzükmü? Birisi demiş tektaş resmi bul at fotosunu bu güzel diye aynen yap böyle.
Birde takıntılı biriymiş umarım herşey iyi olur

Bence burada yuzugun tektas mi gumus mu altin mi olmasindan daha onemli bir sorun var.

Asiri kiskanc ve takintili olmasi.

Birde stresli bir isi var.

Bunlarin hepsi bir araya gelince size karsi ofke patlamalarina hazir olun.

Neden telefonuma gec cevap verdin? Neden oraya gittin? Kim vardi orda? Bir daha benden izinsin hicbir yere gitmeyeceksin vs vs vs..

Aileleri tanistirmamakla iyi yapmissiniz. Bakalim doguda kendini kontrol edebilecek mi? Ve siz buna ne kadar tahammul edebileceksiniz.

Bende tek taş var ama günlük hayatta daha rahat etmek için gümüş yüzüğümü takıyorum :) bence şimdilik gümüş yüzük takın, ama zamanı gelince evlilik teklifiyle birlikte "tek taş olmazsa olmaz" sinyalini verin. Mutluluklar.

Yaa kusura bakmayın ama kendi aralarında yüzük takan tiplere gıcık oluyorum. O ne oyle pastane yüzüğü gibi. Bence o yüzük bir kez takılır o da ailenin huzurunda. O yuzuk mu koruyacak seni ? Üniv de bizim sınıfta bi kız vardı. Kulakları çınlasın. Bi sevgilisi vardı yüzük takıyordu. Sonra onla beraberken bak yüzük parmagindayken diyorum sınıftan başka çocukla işi pisirmisler. Bir günde o çocuğun yüzüğünü çıkardı öbür çocuğun yuzugünü taktı. Demem o ki günümüzde erkekleri artık bu kızın parmağında yüzük var sahipli olayı takmiyor.

hayır ailelerin haberi olmadan takma yüzük

Bence arada daha bir resmiyet yokken hiç kimsenin yüzügünu müzügunü ne kabul et ne de tak

Çünkü ne malum Bu doğuya gidince sizin ayrılmayacağıniz

zaten mesleği gereği etrafımda gördüğüm birçok psikolojisi bozulan örnekler var

kusura bakmayın yani sözüm meclisten dışarı Ama hayatın da bazı gerçekleri var

Kısacası ne kabul et yüzüğünü ne de tak bence

Böyle bir insanla evlenmek istediğine emin misin 7 takıntılı sevgi bağlılık kalptedir yüzük ne işe yararki

Yüzük bence bir kere takılır oda resmiyete ailelerin önünde . Sana güveni tam ise seninde ona sorun olmaz bence yüzük takmamak

Allah aşkına adam sana güvenmiyor bunu da belli ediyor. Ne demek taliplerin çıksın istemiyorum falan bu nedir? bir yüzükle sadakat mi olur sen başkasını değerlendirecek olduktan sonra o yüzüğü parmağından çıkarsan nereden haberi olacak. Bana güvenmiyor musun taliplerimi değerlendireceğimi mi düşünüyorsun der konuyu kapatırdım yani. Derdiniz de yüzük gümüş mü olsun tek taş mı olsun. Bence artık evlenme aşamasına gelmiş insanlar takar tek taşı durun daha 8 aydır çıkıyorsunuz bir de mesafe girecek araya ne tak taşı yahu.

Güven sorunu var baştada soyledi bana seninle alakalı bir durum değil geçmişten kaynaklı diye. Çok aramadım aslında ama normali de beni bulmaz ki tam tersi hiç kıskanç bir insan değilim
Bu durumu aşmadan nişanlanma canım erken demekte iyi etmişsin, bu duruma etken deyip de tektaş yahut türevini istemek bana abes geliyor, ama gümüş yüzük de çocukça geliyor.. Ne yaparsın bilmem, umarım güven sorunu aşılır

Ben yokken talibin çıkmasın ne demek? Çıkarsa çıksın size guvenmiyor mu? Her şey usulüne uygun olmalı bence adam gibi gelip istesin ler yuzugunu taksin.

Bunları daha doğuya gitmeden yapmaya başladı benden izin almadan adımını atamazsın ben ne dersem o modunda. Dışarı çıkmama genelde izin vermiyor izin verdiği zamanlarda da çıktığıma pişma ediyor bende bu kıskanc ve takıntılı halleri yüzünden daha aileleri devreye sokmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…