- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 53
- 31
- Konu Sahibi limonata76
-
İlişkimiz onun ailesi,çevresi tarafından biliniyor. Ama benim annem dışında ailem çevrem bilmiyor bu yüzden huzursuz. Ben bu konularda titizimdir herkes herşeyi bilsin istemem o ise bütün çevrem bilsin istiyor talip çıkmasını dahi istemediginden.bu da onun düşünce tarzıAdam sınırli bir yapıya sahip.seni yanındayken bile kıskanıyor (?)bir yüzükler iş çözülecek.
Inşallah bu kısıtlamalar artmaz ve seni bogmaz
hayır ailelerin haberi olmadan takma yüzükHerkese merhaba8 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım polis ve 2 ay sonra doğu gorevi için doğuya gidicek şuanda ikimizde istanbuldayız. doğuya gitmeden önce aileleri tanıştırmak istedi ben henüz erken olduğunu söyledim. Aşırı kıskanç ve takıntılı. O doğuda ben istanbuldayken içinin rahat etmeyeceğini parmağımda yüzük olmasını istediğini söyledi. Ailelerin tanışması için erken olduğunu söyleyince, bunu kendi aramızda yüzük takma gibi ergence bir olay olarak algılama ama aılelerın tanışması için erken ise ben sana yüzük almak istiyorum ben dogudayken parmağın boş olsun taliplerin çıksın istemiyorum dedı. Sızce ne yapmalıyım? Yuzuk alınıcaksa gümüş yüzük mü tektaş mı aldırmalıyım?
Böyle bir insanla evlenmek istediğine emin misin 7 takıntılı sevgi bağlılık kalptedir yüzük ne işe yararkiHerkese merhaba8 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım polis ve 2 ay sonra doğu gorevi için doğuya gidicek şuanda ikimizde istanbuldayız. doğuya gitmeden önce aileleri tanıştırmak istedi ben henüz erken olduğunu söyledim. Aşırı kıskanç ve takıntılı. O doğuda ben istanbuldayken içinin rahat etmeyeceğini parmağımda yüzük olmasını istediğini söyledi. Ailelerin tanışması için erken olduğunu söyleyince, bunu kendi aramızda yüzük takma gibi ergence bir olay olarak algılama ama aılelerın tanışması için erken ise ben sana yüzük almak istiyorum ben dogudayken parmağın boş olsun taliplerin çıksın istemiyorum dedı. Sızce ne yapmalıyım? Yuzuk alınıcaksa gümüş yüzük mü tektaş mı aldırmalıyım?
Bu durumu aşmadan nişanlanma canım erken demekte iyi etmişsin, bu duruma etken deyip de tektaş yahut türevini istemek bana abes geliyor, ama gümüş yüzük de çocukça geliyor.. Ne yaparsın bilmem, umarım güven sorunu aşılırGüven sorunu var baştada soyledi bana seninle alakalı bir durum değil geçmişten kaynaklı diye. Çok aramadım aslında ama normali de beni bulmaz ki tam tersi hiç kıskanç bir insan değilim
gülerek aaaa biz evlenecek miydik senle teklif falan almadım diyinDüşünemiyor mudur nedir bilmiyorum erkekler pek anlamıyor sanırım bu işlerden
Bunları daha doğuya gitmeden yapmaya başladı benden izin almadan adımını atamazsın ben ne dersem o modunda. Dışarı çıkmama genelde izin vermiyor izin verdiği zamanlarda da çıktığıma pişma ediyor bende bu kıskanc ve takıntılı halleri yüzünden daha aileleri devreye sokmak istemiyorumBence burada yuzugun tektas mi gumus mu altin mi olmasindan daha onemli bir sorun var.
Asiri kiskanc ve takintili olmasi.
Birde stresli bir isi var.
Bunlarin hepsi bir araya gelince size karsi ofke patlamalarina hazir olun.
Neden telefonuma gec cevap verdin? Neden oraya gittin? Kim vardi orda? Bir daha benden izinsin hicbir yere gitmeyeceksin vs vs vs..
Aileleri tanistirmamakla iyi yapmissiniz. Bakalim doguda kendini kontrol edebilecek mi? Ve siz buna ne kadar tahammul edebileceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?