Tek derdimiz bu mu olsun?

De ki: Benim teklifsiz yüzük girmez parmağıma
Bu gidişle seni de evlendiririm ben en kısa zamanda

Teklif işini herkes söylüyor, internette ay sürpriz dediklerine bakma, ben milletten örnek vere vere işlemiştim. En hoşlanmadığım şey evde teklifi mesela çünkü akrabalarım bu tarz bir foto karşısında telefonlara sarılırlardı
Bir arkadaşımın teklifini telde ilk kez görmüş gibi yaptım, evde de teklif olmaz vb, yüzük de güzelmiş vb. Bu çok önemli bir anı fotolar hep bulanık çıkmış vb.

Onun düşüncesi ikimize de gümüş yüzük almak ama benim içime hiç sinmiyor liseli gibi. Tektaş daha sıcak geliyor ama bunu nasıl soyleyebilrm yanlış anlar mı?

Yalnız önünde 2 ay yok. 20 haziran da ilisik kesilcek. 5 temmuzda başlama yapmış olmasi lazim. Bende gidiyorum Doğu ya da ordan biliyorum

Konuya yorumum ise
Bana Tektaş al demiceksin herhalde onun akıl etmesi lazım bence.
Gümüş yüzük alacaksa da şöyle satafatli bişey olsun bari.

Beraber gideriz sen seçersin dedi de gümüş yüzükten bahsediyor

Bizde gümüş yüzükle baslamistik yeni mezun olmuştuk maaşları almamistik. 7 sene önce tabi bu olay. Hala saklarim o yüzüğü. Zamanı gelince tektasimda oldu 5 taşımda. Tercih meselesi

Bizde gümüş yüzükle baslamistik yeni mezun olmuştuk maaşları almamistik. 7 sene önce tabi bu olay. Hala saklarim o yüzüğü. Zamanı gelince tektasimda oldu 5 taşımda. Tercih meselesi
Artık bebelerın bile parmağında 5 taş görüyorum gümüşten iyice soğudum zaten sevmiyordum

ilişki ciddileşmeden liseli gibi yüzük takma olayı oldukça saçma. ben olsam takmazdım ister pırlanta olsun ister altın ister gümüş...

Adam sınırli bir yapıya sahip.seni yanındayken bile kıskanıyor (?)bir yüzükler iş çözülecek.
Inşallah bu kısıtlamalar artmaz ve seni bogmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…