- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi limonata76
-
De ki: Benim teklifsiz yüzük girmez parmağımaTeklif edicek mi onu da bilmiyorum ama sanmam o potansiyel yok zaten parmak dolu olsun dıye takıldığı için teklife ne gerek var diye düşünecek benim moral yerle bir olucak. Yüzük işini nasıl soyleyecegıme karar verdik, teklif işini nasıl söyleyebilirim peki? :)
Düşünemiyosa söylüycem mecburDe ki: Benim teklifsiz yüzük girmez parmağıma
Teklif işini herkes söylüyor, internette ay sürpriz dediklerine bakma, ben milletten örnek vere vere işlemiştim. En hoşlanmadığım şey evde teklifi mesela çünkü akrabalarım bu tarz bir foto karşısında telefonlara sarılırlardıTeklif edicek mi onu da bilmiyorum ama sanmam o potansiyel yok zaten parmak dolu olsun dıye takıldığı için teklife ne gerek var diye düşünecek benim moral yerle bir olucak. Yüzük işini nasıl soyleyecegıme karar verdik, teklif işini nasıl söyleyebilirim peki? :)
Durum onu gösteriyor. gaza geldim beştaştan gelinlik modellerine geçtim sayende dıyormusumDe ki: Benim teklifsiz yüzük girmez parmağıma
Bu gidişle seni de evlendiririm ben en kısa zamanda
O zaman direk söyle sonra üzülürsün. Gerek yok adrenaline. Söyle gitsinDüşünemiyosa söylüycem mecburbenimki çok sinirli naz yapılmıyor pek
İyi iyiDurum onu gösteriyor. gaza geldim beştaştan gelinlik modellerine geçtim sayende dıyormusum
Öyle yapıcam. Geliyorsan tektaş ve teklifinle gel mesajını vermeye baslarım bugünlerde.O zaman direk söyle sonra üzülürsün. Gerek yok adrenaline. Söyle gitsin
Haberdar et çok heyecanlıÖyle yapıcam. Geliyorsan tektaş ve teklifinle gel mesajını vermeye baslarım bugünlerde.
TamamdırHaberdar et çok heyecanlı
Ben de normal chrome sen giriyorum diğer yer kasıyor marketteki :-(Tamamdırbu arada kadınlar kulubu appstoreden indirdim ama giriş yapılmıyor sanırım? Burdan ds girmek çok yorucu
Onun düşüncesi ikimize de gümüş yüzük almak ama benim içime hiç sinmiyor liseli gibi. Tektaş daha sıcak geliyor ama bunu nasıl soyleyebilrm yanlış anlar mı?
İzin ve rapor la hemen hemen 2 ay a denk gelecekYalnız önünde 2 ay yok. 20 haziran da ilisik kesilcek. 5 temmuzda başlama yapmış olmasi lazim. Bende gidiyorum Doğu ya da ordan biliyorum
İzin ve rapor la hemen hemen 2 ay a denk gelecek
Beraber gideriz sen seçersin dedi de gümüş yüzükten bahsediyorKonuya yorumum ise
Bana Tektaş al demiceksin herhalde onun akıl etmesi lazım bence.
Gümüş yüzük alacaksa da şöyle satafatli bişey olsun bari.
Beraber gideriz sen seçersin dedi de gümüş yüzükten bahsediyor
Artık bebelerın bile parmağında 5 taş görüyorum gümüşten iyice soğudum zaten sevmiyordumBizde gümüş yüzükle baslamistik yeni mezun olmuştuk maaşları almamistik. 7 sene önce tabi bu olay. Hala saklarim o yüzüğü. Zamanı gelince tektasimda oldu 5 taşımda. Tercih meselesi
Artık bebelerın bile parmağında 5 taş görüyorum gümüşten iyice soğudum zaten sevmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?