- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.151
- 333
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
aynen.. dile dusme ihtimali var bi de..Zaten herkesin tanıyacağı kadar işinde başarılı ve ünlü olan adamda böyle boş işlerle uğraşmaz gibi geliyor
Ablam tam bir radyo delisidir, 7/24 dinler. Az önce ona sordum o da bilmiyor. Kesinlikle öğrenciler arasında tanınıyor adam.Kız ben bile biliyorum bunu
Gerçi evet, olabilir arkadaşımda üniversiteli zaten.
Ay öyle demeyelim adamın haberi bile yok kızın aşkından.bir derdim vara düşmüş bir tekme de biz vurmayalım.Ablam tam bir radyo delisidirbu/24 dinler. Az önce ona sordum o da bilmiyor. Kesinlikle öğrenciler arasında tanınıyor adam.
Biyografisine baktım, tam tahmin ettiğim gibi bir baltaya sap olamamış bir arkadaşımızmış kendisi.
Ay kızcağız bunu bişey sanmış ama. Yazık kıza, boş beleş olduğunu anlasın diye diyorum. Yoksa kadife sesli abiyle bir alıp veremediğim yok.Ay öyle demeyelim adamın haberi bile yok kızın aşkından.bir derdim vara düşmüş bir tekme de biz vurmayalım.
Ablam tam bir radyo delisidir, 7/24 dinler. Az önce ona sordum o da bilmiyor. Kesinlikle öğrenciler arasında tanınıyor adam.
Biyografisine baktım, tam tahmin ettiğim gibi bir baltaya sap olamamış bir arkadaşımızmış kendisi.
Piraye bu kadar ego yapmamıştır..Neyse.Ay kızcağız bunu bişey sanmış ama. Yazık kıza, boş beleş olduğunu anlasın diye diyorum. Yoksa kadife sesli abiyle bir alıp veremediğim yok.
Kesin inkar edecek ama izmirde bu şartlara uyan başka biri daha yok. Bir de alican diye bir çocuk var ama o bundan 10 yaş küçük 90 doğumlu. Alicana aşık olaydı keşke yaşı yaşına uyardı en azından.Üstelik elifin söylediği gibi hem radyo programı yapıyor hemde seslendirme yapıyormuş. yaşıda 33. Elif inkar edicek ama adam bu bence
Kesin inkar edecek ama izmirde bu şartlara uyan başka biri daha yok. Bir de alican diye bir çocuk var ama o bundan 10 yaş küçük 90 doğumlu. Alicana aşık olaydı keşke yaşı yaşına uyardı en azından.
bu hayatta tek yaptığım hata sevilmeyecek birine aşık olmak oldu. imkansızlığın alasıydı benim yaptığım sıradan insanın birini sevmek yerine gittim bir şaire aşık oldum tamam sildim dediğimde en fazla 2 ay uzak kalabildik birbirimzden sonra ben laf soktum ona baktım o eklemiş beni ve şuan halen ekli de olsa ne ben ona mesaj atabilirim ne de o bana yazabildi. Ona aldığım hediyenin karşılığı bile sadece 2 kere teşekkür edip bir tane resim oldu. şimdi merak ediyorum da bir kaç gün sonra doğum gnüm hediyesni geçtim de kutlayacak mı ? her günüm her gecem onu düşünmekle geçiyor. Ne kadar da yanlışmış ona aşık olmak ne kadar da yanlışmış bir şairin şiirlerinde yer almayı istemek
Kesin inkar edecek ama izmirde bu şartlara uyan başka biri daha yok. Bir de alican diye bir çocuk var ama o bundan 10 yaş küçük 90 doğumlu. Alicana aşık olaydı keşke yaşı yaşına uyardı en azından.
Sen de Sherlock gibisin maşallah.Yok baktım şimdi kesin bu. Nası anladın dersen;
Elif önceki konularında adamın terazi burcu olduğunu söyleyip duruyodu. Bende adamın doğum tarihine baktım 16 ekim. yani terazi burcu
Buda mı tesadüf
Çok araştırmacı gazeteci ruhlu gördüm sizi sayın viceYok baktım şimdi kesin bu. Nası anladın dersen;
Elif önceki konularında adamın terazi burcu olduğunu söyleyip duruyodu. Bende adamın doğum tarihine baktım 16 ekim. yani terazi burcu
Buda mı tesadüf
Sen de Sherlock gibisin maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?