- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Serdar Tuncer mi ? Merak ettim yaaa
ayni yuzsuzluk bende de mevcutYüzsüz yüzsüz yine yorum yapacağım valla dayanamıyorum.
Benim kardeşim, yeğenim falan olsan temiz bir azarı haketmiştin.
Sürekli bir aşık olma modundasın. İnsan bu kadar mı aşık olma özentisi olur, bu kadar mı platonik aşk meraklısı olur. Ona aşık oldum, ay o gitti onu unuttum şimdi buna aşık oldum. Aslında hiç birine aşık olmamışım yıllardır şuna aşıkmışım. Başka bişey yok mu hayatında? Bu normal değil elif, kesinlikle normal değil. Ruh sağlığın bozulmuş senin.
Merak ediyorum platonikler dışında bir ilişki yaşadın mı? Gerçek bir ilişkin oldu mu? Kesin oldu diyeceksin ama hiiiiç sanmıyorum. Tipik hayatında hiç kimse olmamış genç kız sendromu yaşıyorsun.
Kimden bahsediliyor gercekten merak ettim yahu... Yapilir mi bu simdi...gitti Pazar aksamim...
ben niye aşık olamıyorum sepho ya neden :.)İlk hoca vardı, sonra babasının tanıştırdığı bir eleman, sonra okuldaki çocuk, şimdi de şair. Ben de elifi takipteymişim resmen.
Ben de onu düşündüm.Arkadaşım İzmir'li. Üşenmedim aradım sordum hangi şair orda ünlü, radyo programı yapıyor ve 33-34 yaşlarında diye.
Ömer Köroğlu dedi
e bu adam unlu epey oralarda.. hemen ckti yazinca..Arkadaşım İzmir'li. Üşenmedim aradım sordum hangi şair orda ünlü, radyo programı yapıyor ve 33-34 yaşlarında diye.
Ömer Köroğlu dedi
e bu adam unlu epey oralarda.. hemen ckti yazinca..
Aşk bir mesele gel sırtımı kesele felsefesiyle bakıyorum ben bu olaya cicim.. Bu açıdan bakınca olmasa da olurben niye aşık olamıyorum sepho ya neden :.)
30yıllık izmirliyim, iki saattir izmirli radyocu şair arıyorum google'da bulamadım. Bu amcayı da tanımıyorum. Üniversite öğrencileri arasında ünlü heralde.Arkadaşım İzmir'li. Üşenmedim aradım sordum hangi şair orda ünlü, radyo programı yapıyor ve 33-34 yaşlarında diye.
Ömer Köroğlu dedi
Evet evlilik aşkı öldürüyormuş.ya ben evlendikten sonra aşk acısı felan unutmuşum çok yabancı geldi şimdiNaaaannnn! hakkaten evlilik aşkı öldürüyormuşşş
Aslında bence pek ünlü degil,benim de radyocu bir arkadaşım arkadaşım diye bahsetmişti,yani öyle aman aman şair radyocu değildir diye düşünüyorum,başarısını bilemem ama çok tanınmış degil.:)30yıllık izmirliyim, iki saattir izmirli radyocu şair arıyorum google'da bulamadım. Bu amcayı da tanımıyorum. Üniversite öğrencileri arasında ünlü heralde.
30yıllık izmirliyim, iki saattir izmirli radyocu şair arıyorum google'da bulamadım. Bu amcayı da tanımıyorum. Üniversite öğrencileri arasında ünlü heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?