Tek kart bakımı.

işimle ilgilide bakabilir misin canım şu an biraz durumlar karışık gibide

tşkler tatlım zahmet verdik..buarada da çokkk geçmiş olsun...
rabbim kalbinden ne geçiyorsa versin...

ben de rica edebilir miyim? hoşlandığım kişi ile başlıyacakmıyız.

Daha çok bu kişiyi geride bırakıp kendi hayatına yöneleceksin çıktı kartlarında. Bulunduğun ortamda bir rekabete gireceksin. Kazançlı çıkan sen oluyorsun.

ben yüzük olmasini çok istiyorum nişanlanmak hayırlısıyla . hayatımda kımse yok . 21 yaş kapalı kahve rengi gözlüyüm esmerim

Evlilik var yakında gönlünüzden geçen dileğiniz gerçekleşiyor. dokuz ay gibi bir süresi var yalnız. Kendi ev hayatınızdan bunalmışkendi ailenizi kurmak niyetindesiniz sanırım. Çünkü bu evlilik sizin için özgürlük olacak bir anlamda.

geç mi kaldım:) bana da bakarmısın tayin için kendi memleketimi istiyorum ama eşim istemiyor ikna olur mu ...karışık bir durum:)

bebek istiyorum ben 8 aydır olmuor bunun için istiorum

Hilekarlık, umutsuzluk, hayal kırıklığı beklentilerin karşılanmaması gibi kartlar çıktı. Bir müddet daha uğraş vereceksiniz görünüyor ancak sonunda dileğinize kavuşuyorsunuz. Sadece daha zamanı var.

canm bana da bakar mısın vaktn olursa? yeni biriyle tanıstm eğer başlarsak bnm için hyrlı olur mu acaba? bunun için bakarsan sevnrm kuzm

Canım bu kişi ile birlikteliğin çok hayırlı, hem maddi hem manevi anlamda tatmin olacaksın. Ancak bir takım sıkıntılar olabilir ilişkiyle ilgili. Sebat etmen sabır göstermen gerekebilir.

canım müsait olduğun bir zaman bana da bakabilirmisin.
eski sevgilimin niyeti nedir hayatında başka biri varmı? birde yakın zamanda iş bulabilecekmiyim:26:

Eski sevgilinin drüstlüğüne ve söylediklerine güvenebilirsin. İyi haberler yolda. Eğitim ve iş anlamında güzel haberler seni bekliyor.

ayyy bana da bakabilir misin ?? 6 ay sonra düğünüm var kısmetse. evliliğim nasıl olacak. acaba bide hemen bebek olcak mı :)

Canım neden bilmem aldatma ve ihanet kartı çıktı. Arkasındanda evlilik çıktı. Belki bu ilişkinde öyle can sıkıcı bir durum yaşayabilirsin. Ama yine de evlilik yolundan dönmüyor görünüyorsun.

esmer uzun boylu bir çocuk bir aya yakındır bakışıyoruz henüz birsey yok bakışmanın ötesine gidemedik ama baya hoşlandım acaba onun bana karşı düşünceleri nasıl bakarsan sevinirim cnm..

Bu kişi senin için hayırlı mı şeklinde baktım. Seni her anlamda tamamlayacak bir niteliğe sahip ancak br araya gelirseniz. İki tarafında negatif yönleri çok kavgalı bir ilişkiye sebebiyet verece. Senin kıskanç tutumların onun zorba tavırları bu ilişkiyi kavgaı bir hale getirecek. Taraflardan biri aldatmaya varan davranışlarda da bulunabilir.

Beni unutma lütfeeennn....

en de merak ediyorum.
Bana da çeker misin, aklımdan geçirdiğim kişinin bana karşı pişmanlığı var mı?

Cevap evet. hatta bu yüzden sürekli seni izliyor seni konuşuyor. Avare bir halde geziyor. Bu pişmanlığı sonuna kadar yaşayıp sonra da hayatına devam edecek görünüyor kartlarda.

geç mi kaldım:) bana da bakarmısın tayin için kendi memleketimi istiyorum ama eşim istemiyor ikna olur mu ...karışık bir durum:)

Tayininiz gerçekleşiyor. Buna dair bir ahber alacaksınız daha doğrusu. Sizin etkiniz daha baskın çıkacak. Eşiniz ikna olmasa bile ses edemez bir halde olacak.

Banada bakarmisiniz. 17 aydir bebek istiyoruz

5 ay ya da hafta daha çabalarınız boşa çıkacak. Ancak bu beş ay dan sonra ki iki ay boyunca şans sizden yana olacak. 6 veya 7.aylarda hamile kalma olasılığınız yüksek. Sonra her şey kendiliğinden gelişecek zaten. Bebek erken doğum olabilir.

Tamam ladymdiğer topic e atarım birazdan. Sen sorunu sor.

canısı şimdi biri var uzun zamandır çıkalım görüşelim bişeyler yapalım diye ısrar ediyor, ben zor hisseden zor güvenen bir tipim, çıkalım bişeyler içelim diye karar verdik en sonunda ısrarına dayanamadım, bizim bununla durumlar ne olur, nasıl biridir, niyeti nedir bunlar canım :)kahveni de bekliyorumm :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…