Tek kart bakımı.

Canım bu kişi otoriter, hukuki konularda başarılı, bilgili, tuttuğunu koparan biri. Sen her ne kadar korunmak istesen de bu kişi senin kalkanlarını kıracak ve hayatına girecek bir şekilde. Ve o senin hayatına girdikten sonra hayatın bir ivme kazanacak her şey hızla gerçekleşecek. Bu kişiyle birliktelik görünüyor canım sana hem de kalıcı olma olasılığı yüksek bir birliktelik.

bende istiorum bende işe girebilcekmiyim önümde neler var...cevapladığın için şimdiden teşekkürler allah razı olsun

iş ve aşk hayatımla ilgili bende rica etsem

merhaba ben iki çocuk annesiyim çok istememe rağmen 1.5 yıldır yine bebek için uğraşıyorum ama olmuyo lütfen bakarmısınız ben tekrar anne olabilecekmiyim şimdiden çok teşekkürler

bende istiorum bende işe girebilcekmiyim önümde neler var...cevapladığın için şimdiden teşekkürler allah razı olsun

Sürekli yarın diye diye ertelediğin ama muhakkak yapman gerekenler var. Onları yapmadığın ve ertelemeye devam ettiğin sürece iş görünmüyor. Ertelemeyi bırakırsan önüne çıkan uygun fırsatları değerlendirirsen adım adım yükseleceksin. Nihayetinde bolluk bereket seninle olacak.

iş ve aşk hayatımla ilgili bende rica etsem

Aşk hayatında güzel müjdeli bir haber alacaksın. Yeni bir tanışma olabilir hali hazırda ilişkiniz varsa evlenme teklifi gibi bir şey olabilir çok müjdeli hayırlı bir haber bu.

İş için ise yenilenme zamanı diyor kartlar. İş değişikliği söz konusu olabilir. Çok rekabetin olduğu bir ortamda olsanız da iş için epeyce enge ile mücade etmeniz gerekse de kazanan siz olacaksınız.

aşk hayatımda biri yok ama teklif de yok acaba seven biri var mı merak ettim
iş için daha öğrenciyim geleceğim nasıl parlak mı diye merak etmiştim
çok teşekkürler

merhaba ben iki çocuk annesiyim çok istememe rağmen 1.5 yıldır yine bebek için uğraşıyorum ama olmuyo lütfen bakarmısınız ben tekrar anne olabilecekmiyim şimdiden çok teşekkürler

Kartlarda aslında bu bebek için cesaretli ve hazır olduğunuz görünüyor. Ama bir takım kişiler engel sanırım. Öncelikle bebeği eşinizin de istediğinden emin olun. Çünkü kandırılma çıkmış kartınızda. Sürekli olarak geçmiş hayallere takılıp melankolik bir ruh halinde geziyorsunuz ancak öncelikle bu üzüntünüzü durgunluğunuzu gdermelisiniz. Bu kısımlarda bir takım enerji tıkanıklıklarınız var daha çok çocuğu hayatınızda farklılık olsun diye istşyor olmanız muhtemel. Ama sebep ne olursa olsun anne olmak için hazırsınız dediğim gibi eşinizden emin ol eğer eminseniz kendinizi okutun bol bol dua da okuyun. Çünkü kötü enerjili insanlar tarafından sarılmış olabilirsiniz.

aşk hayatımda biri yok ama teklif de yok acaba seven biri var mı merak ettim
iş için daha öğrenciyim geleceğim nasıl parlak mı diye merak etmiştim
çok teşekkürler

O zaman sorularınızı daha açık sorsaydınız keşke. Çünkü tarotta soruyu ne kadar ayrıntılı sorarsanız o kadar ayrıntılı cevap alırsınız. Neyse hayırlısı olsun hakkınızda.

O zaman sorularınızı daha açık sorsaydınız keşke. Çünkü tarotta soruyu ne kadar ayrıntılı sorarsanız o kadar ayrıntılı cevap alırsınız. Neyse hayırlısı olsun hakkınızda.

çok teşekkürler zaman ayırıp baktiğiniz için :)

ay neler duyuyorum, hadi bakalım ozecim hayırlısı olsun.bu çocuğu bayaa reddettim ben ama cidden çok inatçı böylesinide görmemiştim.hayırlısı..saol tatlım yüreğine sağlık hadi falına kuvvet

bana da bakabilir misin? önceden de yazmıştım.
hoşlandığım biri var ve onunla olcakmıyız onun bana karşı hisleri var mı?
bakarsan çok sevinirim. :)

tşk ederim canım bakmışsın bana hayırlımı olacak diye ama ben bu kişinin adını bile bilmiyorum bakışıyoruz bir ilişkimiz yok yanı adını bile bilmiyorum sadece oda benden hoşlanıyormu bana karşı düşüncelerini öğrenmek istemiştim sana zaymet olmazsa ona bakabilirmisin rica etsem

Daha çok bu kişiyi geride bırakıp kendi hayatına yöneleceksin çıktı kartlarında. Bulunduğun ortamda bir rekabete gireceksin. Kazançlı çıkan sen oluyorsun.

bakmışsın zaten çok teşekkür ederim. şimdi buldum.

ufukta hamilelik gözüküyormu?

işimle ilgili bakabilir misin canım

Annemlerin semtine taşınABİLECEK MİYİM. Ben boğayım kumralım,siyah gözlü, eşim yengeç bugday tenli ela gözlü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…