canısı şimdi biri var uzun zamandır çıkalım görüşelim bişeyler yapalım diye ısrar ediyor, ben zor hisseden zor güvenen bir tipim, çıkalım bişeyler içelim diye karar verdik en sonunda ısrarına dayanamadım, bizim bununla durumlar ne olur, nasıl biridir, niyeti nedir bunlar canım :)kahveni de bekliyorumm :*
bende istiorum bende işe girebilcekmiyim önümde neler var...cevapladığın için şimdiden teşekkürler allah razı olsun
iş ve aşk hayatımla ilgili bende rica etsem
Aşk hayatında güzel müjdeli bir haber alacaksın. Yeni bir tanışma olabilir hali hazırda ilişkiniz varsa evlenme teklifi gibi bir şey olabilir çok müjdeli hayırlı bir haber bu.
İş için ise yenilenme zamanı diyor kartlar. İş değişikliği söz konusu olabilir. Çok rekabetin olduğu bir ortamda olsanız da iş için epeyce enge ile mücade etmeniz gerekse de kazanan siz olacaksınız.
merhaba ben iki çocuk annesiyim çok istememe rağmen 1.5 yıldır yine bebek için uğraşıyorum ama olmuyo lütfen bakarmısınız ben tekrar anne olabilecekmiyim şimdiden çok teşekkürler
aşk hayatımda biri yok ama teklif de yok acaba seven biri var mı merak ettim
iş için daha öğrenciyim geleceğim nasıl parlak mı diye merak etmiştim
çok teşekkürler
O zaman sorularınızı daha açık sorsaydınız keşke. Çünkü tarotta soruyu ne kadar ayrıntılı sorarsanız o kadar ayrıntılı cevap alırsınız. Neyse hayırlısı olsun hakkınızda.
Eski sevgilinin drüstlüğüne ve söylediklerine güvenebilirsin. İyi haberler yolda. Eğitim ve iş anlamında güzel haberler seni bekliyor.
Canım bu kişi otoriter, hukuki konularda başarılı, bilgili, tuttuğunu koparan biri. Sen her ne kadar korunmak istesen de bu kişi senin kalkanlarını kıracak ve hayatına girecek bir şekilde. Ve o senin hayatına girdikten sonra hayatın bir ivme kazanacak her şey hızla gerçekleşecek. Bu kişiyle birliktelik görünüyor canım sana hem de kalıcı olma olasılığı yüksek bir birliktelik.
Bu kişi senin için hayırlı mı şeklinde baktım. Seni her anlamda tamamlayacak bir niteliğe sahip ancak br araya gelirseniz. İki tarafında negatif yönleri çok kavgalı bir ilişkiye sebebiyet verece. Senin kıskanç tutumların onun zorba tavırları bu ilişkiyi kavgaı bir hale getirecek. Taraflardan biri aldatmaya varan davranışlarda da bulunabilir.
Daha çok bu kişiyi geride bırakıp kendi hayatına yöneleceksin çıktı kartlarında. Bulunduğun ortamda bir rekabete gireceksin. Kazançlı çıkan sen oluyorsun.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?