Tek kart bakımı.

Şoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! ben seni yeriimmmmmmmmmmmmmmmmmm <3 hepsi doğru 9 ayı bılemem :)))

ben burayı nasıl görmemişim hayret :))

ben aşk hayatımı merak ediyorum uzun süredir kimseyle dikiş tutturamadım bu hep böyle mi gidecek :)

tek sorum var :
iş yerimde kendime ait güzel bir yerim olucakmı yerim ne zaman değişicek

Canım neden bilmem aldatma ve ihanet kartı çıktı. Arkasındanda evlilik çıktı. Belki bu ilişkinde öyle can sıkıcı bir durum yaşayabilirsin. Ama yine de evlilik yolundan dönmüyor görünüyorsun.

çok saol baktığın için.. ama o ihanet kartı olmamış oraya

kariyer eğitimim için de bakar mısın? yurtdışına gidecekmiyim eğitim için?
bi de sevgilimle evlenecek miyin yakın zamanda?

sağlığıma kavuşmam zaman alıcak mı düzelme var mı bakar mısın canım(

bebeğim kahveni bekliyorum.mesajım geldimi bilmiyorm beninm mesaj şeysimde bi sorun var gibi.

Lutfen banada bakarmisiniz ben akrep burcuyum kumral tenli ve ela gozlu o koc burcu kumral tenli ve kahverengi gozlu ileride bizi ne bekliyo lutfeeeeeennnnnn

banada bakarmısın canım aşk görüyormusun şöyle boylu poslu birini

İş hayatim icin bakarmisin?
Ve ilerde evleneceğim kişi ayni şehirden mi? Yurtdisinda yasiyorumda... ;-)
Şimdiden agzina sağlık

evlilik var mı ufukta:44: şimdiden teşekkürler

canım senin adına sevindim inş. hakkında hayırlısı olur

tşk ederim canım hayırlı olur inş :)

Canım bu kişi ile birlikteliğin çok hayırlı, hem maddi hem manevi anlamda tatmin olacaksın. Ancak bir takım sıkıntılar olabilir ilişkiyle ilgili. Sebat etmen sabır göstermen gerekebilir.

ağzına sağlık canımcım sağolasın :)

Rica etsem bana da bakabilir misin? Evlilik amacıyla tanıştığımız sevgilimle şu an ayrıyız. Neler oluyor anlamıyorum. Birbirimiz için hayırlı mıyız, evleneceğim kişi o mu? Ben esmerim, kahverengi gözlü, kova burcuyum. O kumral yeşil gözlü terazi burcu. Şimdiden çok teşekkürler...

Benim içinde açarmısın birtane ? Çocuğum olucakmı diye
Biliyorum falla olucak iş degıl ama. Yapcak birşey yok :)

Hayirli kisi ne zaman cikacak karsimaaa, ya da cikacak mi
Tesekkurler simdiden...

Son düzenleme:

banada aşk hayatımla ilgili bir kart çekermisin aşk hayatımda neler olacak diye?

benım ıcınde bakabılırmısınn cnm ..
ben ask ıcın ıstemıyorum
iş içinn bekleyısteyım..?

banada bakabilirimisin... bebegim olacakmı... eşimin işi olacakmı.. lütfen.. şimdiden çok teşekürederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…