banada bakabilirimisin... bebegim olacakmı... eşimin işi olacakmı.. lütfen.. şimdiden çok teşekürederim..
Hayırlısı olsun canım yeni kartların. :)
ben de bir kart istiyorum canım..tesekkrler şimdiden...
Sağoll canımm rumi deste bu elimdeki :) çok hoşuma gitti kartlarla bağıntılı esmalar falanda var değişik geliyor :)
Hiç duymamıştım bu desteyi canım. :)
destede kaç kart var?
banada bakabilir misin ?
hayatımdaki insan benim için doğru kişi mi
beraber geleceğimz olacak mı
bu arada bende maviye bayılırım
Mavi iyidir :)))
Sen kendini yabana atıyorsun biraz bu senin zayıf noktan kendi değerini bil. Çünkü sen kendi değerini bilmezsen başka kimse senin değerini bilmeyecek. Aranızdaki ilişkiyi belirleyen temel nitelikler güven ve otoriteye dayanıyor çıktı kartlarında. İlişkniz konusunda iç güdüleerini dinlemen gerek diyor kartlar senin için. Kendine dön ve bu insanla ilgili fikrini sor.
Bir geleceğiniz olacak mı sorusuna gelince ise Kısa süreli bir ayrılığınız olacak. Bu noktada barışmak için adım atacak olan kişi önemli sen adım atacaksın gibi duruyor. Ama ilk adım senden gelirse daha sonrasında hayal kırıklığı ve kesin bir ayrılık yaşama olasılığınız yüksek. O yüzden bir ayrılık yaşanırsa ilk adımı atmak konusunda ihtiyatlı davranmak lehine olabilir.
süper yorumlamışsınn. özellkle kırmızı ile çizdiğim kısımlar birebir aynı diyebilirim.
çok teşekkür ederim
Normal tarot gibi canım 78 kart var ben aslında 3'lü açılımı kullanıyorum genelde ama kısa olsun diye tek kart bakayım dedim yine de dayanamıyorum 3'lü açıyorum kartlarıİnsan alışkanlığını değiştiremiyor kolay kolay. Dharma yayına ait kartlar dizaynına falan bayıldım zaten :)
Bu arada hoşgeldin topiğime canımgerçi epeydir ihmal etmiştim iş dolayısıyla ama bugün bakınca kartları elime alasım geldi :)
Sana da çay kahve ikram edeyim buyursunlaaaarrr :)
Eki Görüntüle 909736
Teşekkür ederim canım.
Kolay gelsin. Vaktin varsa bana da bir hoş geldin kartı çekebilirsen sevinirim. :)
Aşk ya da evlilik için olabilir.
Tabii ki canım...
Kartların diyor ki aşk hayatında bir takım sıkıntılar yaşanabilir bu daha çok partnerinin karakteri ile ilgili. İplerin elinde olmasını seven biri ve anlaşmazlıklar bu sebple çıkıyor. Özellikle ailesi konularında yapılan davranışların arkasındaki sebeplere dikkat etmelisin. Senin için yapıldığı söylenen şeylerde amaçlar farklı olabilir. Bir güç yarışına girceksiniz. Sakin ve sabırlı olan sen bu güç yarışından galip çıkan taraf olacaksın. Bu yolda her şey senin istediğin doğrultusunda gerçekleşecek. Herkesle ustalıkla baş ediyor görünüyorsun.
iş hayatımda haber beklıyorum
( neler olcak ?
:)) al işteeGenel manada hayatınızda bir yıkım bir umutsuzluk hakim. Her şey tepetaklak gelmiş gibi ancak bir söz vardır hayatınız alt üst olursa altının üstünden iyi olmayacağı ne malum diye. Bu tam da sizi anlatıyor. Çünkü yaşanılanbu hayal kırıklıkları güzel müjdeli zamanların habercisi. İş konusunda başarı haberini alacaksınız. Ancak daha sonra bir gecikme olacak gibi duruyor. Fakat sıonuç olumlu. Ama zamanlama istediğiniz gibi olmayacak beklediğinizden daha geç gerçekleşecek iş anlamındaki düşünceniz.
bende istiyorum bazı konularda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?