Canım bana da bakar misin bekledigim biri var kavusabilcekmiyim?
OzecI Merhaba :) Bende bu aralar dertliyim etrafımda çok kimse var ama benim istediğim tek.1 bucuk aydır konusuyoruz tam flört olmasa da onun gibi bir şey yani.Gecen öğrendim eski sevgilisini unutamamis ama önüne bakmak istiyor.Belki benimle bakar He ?ben terazi burcuyum o ikizler
Sevgili olur muyuz kartların ne diyor bakarsan çok çok memnun olurum çok sağol simdiden..
canım rica edersem bana da bakar mısın
şimdiki sevgilimle aram limoni
onunla devam edecek miyim
bana sevgisi nasıl
Sorunun cevabı hayır çıktı sdktm. Karışık bir karar vermeniz gerekecek. Bu kişinin sevgisinden çok size olan arzusu var diyebilirz yani tutkusu var. Onun dışında yollarınızın ayrılma olasılığı var hakkınızda hayırlısı olsun.
canım bana da bakar mısın?
aklımdaki isim beni seviyor mu? aramız ne olucak?
Bana da bakar mısınız? Hamile kalabilecek miyim ne zaman
Canım cevap evet seviyor çıktı. Bir an önce ertelemeyi bırakacak ve bir hareketlilik olacak ikinizin hayatında birden. İletişiminiz kuvvetlenecek ve işler yoluna girecek. Ancak bu ilişkide dikkat etmen gereken kavgalardan uzak durmak çok keskin fikir ayrılıklarınız var ilk başta bu konularda ısrarcı olamamak lehinize.
Bende ıstıyorummm. Memur olabılcekmıyım nezaman ?
Bugunun de tek olumlu yorumu bu oldu :)
Teşekkür ederim
Canım olabilir ama kesin değil. İşler umduğun gibi sonuçlanmaya bilir hayal kırıklığına kapılamamya çalış. Olumsuz sonuçlansa da alacağın dersler var bu durumdan. Yeni parlak fikirler gelecek aklına seni başarıya ulaştıracak fikirler bunlar. Bir karar vermen gerekecek bu işle ilgili. Bir sorun var ama bu sorunu görmezlikten geliyorsun böyle yapma üstüne gitmen senin için daha hayırlı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?