Tek kart bakımı.

Ozeci canım rica etsem bana da bakarmısın... Oğlak burcuyum yakında hayatıma biri girecekmi ikinci bi evlilik varmıdır...olumlu olur mu?.. Şimdiden çok tşk ediyorum mutlulukla sevgiyle kal

çoook ama çok teşekkür ederim canım sagol rabbim seninde gönlüne göre versin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun... bu arada topigin hayırlı olsun çok güzelll

doğrudur. istiyorum ama zamana bıraktım.. duygusal konular kötü olmuş, etkileyebiliyor
teşekkür ederim inşallah iş olur dediğiniz gibi :))

İnşallah canım hayırlısı olsunn :)))

çoook ama çok teşekkür ederim canım sagol rabbim seninde gönlüne göre versin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun... bu arada topigin hayırlı olsun çok güzelll

Sağol canım Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin :)))

Canım banada bakarmısın, guzel bı evlılıgım olacakmı yada sevgılım olacakmı? Ve son 2 senedır buyuk bı cıkmazdayım acaba kurtulurmuyum bu durumdan?

merhaba , daha önce yazmıştım ama görmediniz sanırım :26:
ben ilişkimin geleceğini merak ediyorum neler olacak ?

eski sevgilim görüşelim diyo aradan üç sene geçtikten sonra bu talep niye anlamıs değilim onun için bana kart çekermisin rica etsem.

Rica etsem dileğimin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hakkında kart çekebilir misin?

tatlım rica etsem bana bakabilirmisin lütfen.... bebişim ne zaman olcak, ve eşimin işi olup burdan taşınıcazmı?.. şimdiden çok teşekür ederim..

bnada bkarmısın? adım:ebru
sewdığım çocuğun adı:serdar

bu çocukla çıkacakmıyım bakarmısn ilişki için nolurr

Dediğin gibi toprak grubu olan erkeğe yönlendim abla ya,bu kez de o bir garip
Boğa burcu,ben terazi
Bizim olurumuz var mı ne diyor kartlar,rica etsem bakabilir misin ? Şimdiden çok teşekkür ederim..

selam canim, gecenlerde kova biriyle tanistim… onunla ne olacak? onun düsüncesi ne? bakabilirsen sevinirim simdiden tesekkür ederim… :)

merhaba banada bakarmısın lütfen.
dileğim gerçekleşecek mi? bebeğim ne zaman olacak.

ya ne olur banada bak bebegım olcakmı ve yakında hamıle kalacakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…