Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler. [/QUO
benim içinde bakarmısın cnm? yakın zamanda bebiş görünüyormu?
Uuuuu :) teşekkür ederim :)
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
merhabalar, daha önce yazmıştım ama iş için rica edebilir miyim acaba? ne zaman, nasıl...
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler. [/QUO
benim içinde bakarmısın cnm? yakın zamanda bebiş görünüyormu?
Cevap ever çıktı canım. Ama biraz hassas bir hamilelik geçireceksin o yüzden nrmal hayatını bir müddet devam ettiremeyebilirsin. Kendi başına yalnız kalman olası. Ama bu kötü bir şey değil çünkü çevren ve insanlar hakkında düşünme fırsatın olacak kişilerin başka türlü niyetleri olabileceini de göreceksin. İnsanların ne amaçla sana yaklaştıklarına dikkat etmende fayda var bu sayede daha akıllıca kararlar alabileceksin.
Canım rica etsem benim için de bakabilir misin?
Yeni ev alabilecek miyiz?
Rica etsem kiz kardesim icin bakarmisin?
Is yerindeki sorunlar yakin zamanda cözülecek mi? ve eski sagligina kavusacakmi??
Simdiden tesekkür ederim...
Merhaba..zahmet olmazsa benim için de bakarbilir misinz?
Yakın zamanda hamile kalacak mıyım acaba?
Burcum balık eşiminki de ikizler..
bana bi bebiş görünüyo mu bi bakarmısınburcum balık eşimin kova
Cevap hayır çıktı canım. Yakın zamanda bir hamilelik görünmüyor elbette ki hayırlısı olsun. Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin. Bir anlaşmazlık mı var bu konuyla ilgili ev içinde bilmiyorum ya da olacak gibi duruyor. Biraz tartışmalar yaşanabilir. Hava grubu bir kadının düşüncesizce sarf ettiği sözler seni kıracak gibi görünüyor. Yakın arkadaşlarından destek göreceksin bu dönemde. Bir türlü affedemiyor görünüyorsun sözylenen sözleri ancak bu sana yük olacak sadece olaylara yaşananlara farklı açıdan bakmayı denemende fayda var. Su grubu senden yaşça buyuk bir erkek sana çok destek olacak bu kırgınlığın konusunda. Senin için baba gibi abi gibi olan biisi bu. O kişinin kanatlarının altına sığınıyorsun resmen. Hayırlısı olsun hakkında canım.
Bu iş konusunda hiç bir şey yapmıyor gibi çıkmışsın canım artık bırakmış ne olursa olsun gibisinden bir tavrın var. Bir isteksizlik gelmiş üstüne ama iki hafta ya da iki ay sonra senden yaşça büyük bir erkekle görşmen olacak. İş görüşmesi aklındakileri güvenle ifade et bu görüşmede. Ne istdiğini beklentilerin ne kadarını karşılayabileceğini açık açık söyle. Bu sayede işi alacaksın. Güzel bir fırsat olarak çıkacak karşına ancak çok youn bir döneme giriyorsun işe başlar başlamaz. On gün falan böyle gidiyor bu canm sonrasında ikramiye gibi bir şey alabilirsin. Maaş zamanın gelmeden bir ödül olacak sana. Bu işle ilgili olarak bir eğitime tabi tutlabilirsin ardından 1 hafta falan sürecek bir eğitim bu. Yalnız bu dönemde biraz duygusal durumların sarpa saracak haberin olsun. Aşk ilişki varsa olumsuzlklar bekliyor yoksa da kendini daha yalnız hissedeceğin bir döneme gireceksin.
Olabilir de olmayabilirde canım çok kesin bir evet çıkmadı maalesef. Toprak grubu bir bayan yüzünden kavgalar oluyor bu engel çıkacak. Evi alacaksınız evle ilgili dileklerin gerçekleşecek ancak ilk adımınızda bu olmuyor dediğim gibi kavgalar tartışmalar yaşanacak toprak grubu bir kadınla o yüzden geikecek ev almanız sekiz ay gibi bir süre gecikebilir canım.
Cevap ever çıktı canım. Ama biraz hassas bir hamilelik geçireceksin o yüzden nrmal hayatını bir müddet devam ettiremeyebilirsin. Kendi başına yalnız kalman olası. Ama bu kötü bir şey değil çünkü çevren ve insanlar hakkında düşünme fırsatın olacak kişilerin başka türlü niyetleri olabileceini de göreceksin. İnsanların ne amaçla sana yaklaştıklarına dikkat etmende fayda var bu sayede daha akıllıca kararlar alabileceksin.
teşekkür ederim
Cevap kesin bir evet değil canım çözülebilirde çözülmeyebilirde. Ancak bu sorunlar bir müdet daha devam ediyor görünüyor bunlar ablana aile hayatının önemini küçük seylerde mutluluk bulmayı öğretecek nedense. Şu an çok kısa dönemli düşünüyor ve uzun planlar yapmaktan kaçınıyor. Canım ablanın tekrar okula döneme ya da başka bir alanda eğitim alma gibi bir durumu olabilir yani işe mi devam edeyim eğitim mi alayım diye kararsız kalabilir. Ancak ertelemeyi bırakmalı ve bir an önce karar vermeli. Ve kartlara göre eğitimden yana şansını denerse daha mutlu olacağa benziyor. Bu konuda kendine güvenmeli ve bir adım atmalı başarılı sonuçlar onu bekliyor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?