Tek kart bakımı.

Merhaba bana bakabilirmisin eski erkek arkadaşımla barışabilecekmiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

banada bakabilirmisin evliligimle ilgili ????

ozeci sevgilim ve benim için bakarmısın ne zaman evlenicez ailelerin durumu ne olacak sevgilimin işi ne durumda olacak şimdiden tşk

merhaba arakdaşım bana da bir kart çeker misin? maddi durumlarla ilgili.. :))

Maddi durumlar konusunda kayıplar görünüyor. Sıkıntılı bir dönem geçireceksiniz canım. Biraz cefa görünüyor ama senin bu haline üzülüp yardım edenler olacak.

ozeci sevgilim ve benim için bakarmısın ne zaman evlenicez ailelerin durumu ne olacak sevgilimin işi ne durumda olacak şimdiden tşk

Temmuz ayı olabilir ya da 3 lü bir zaman dilimi olabilir 3 ay 3 yıl gibi...

Aleler arasında bir otorite sorunu var birbirlerine yenişmeye çalışıyorlar. Aralarında sert surtusmeler geceblir.

Sevgilinizin işi konusu ise mutlu son kartı cıktı. Bolluk bereket onu bekliyor. Bir işin zamanı gelmiş olacak yakın zamanda. Olumlu sonuçlar onu bekliyor.

Bana da iş konusunda bakar mısın? Birkaç aylığına iyi bir işte çalışmam mümkün olacak mı, bunu merak ediyorum.

Bana da iş konusunda bakar mısın? Birkaç aylığına iyi bir işte çalışmam mümkün olacak mı, bunu merak ediyorum.

Kartın başarılı iş ilişkileri olduğunu söyluyor canım. Bu yüzden cevap olumlu. Dürüst davranman ve kalbinin temizliği seni başarıya götürecek bu hususta.

Bana da bakabilir misin?Ben kova ,o ikizler.Gidişatımız?
Başka bilgi gerekiyor mu?

Bir de tayinimi başka bir yere aldırmam konusunda..

Bana da bakabilir misin?Ben kova ,o ikizler.Gidişatımız?
Başka bilgi gerekiyor mu?

Anlaşma, uzlaşma,sıkıntılardan kurtulma, güven çıktı kartında gidişatınız ne olacağı konusunda.

teşekkür ederim.

doğum gününde ayrıldığım sevgilime ona mesaj atmalımıyım?

ay pat diye gitti cevap pardonn : tesekkurler demeyi unuttumm

Banada bakr msn ben akrep esim oglak burcu bizm bebisimiz olack mi (luttfenn ) )

Rica etsem bana da bakabilir misin? Sevgilimden ayrıldım (mecbur kaldığım bir sebepten) pişman olup bana dönecek mi ,yeniden beraber olabilecek miyiz ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rica etsem banada bakarmısın 09.05.1987 boğayım.iş ile ilgili bakmanı rica ederim.

Ben yay sevgilim oglak..

Bakarmisinn lutfennnnnnnnn

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…