Tek kart bakımı.

doğum gününde ayrıldığım sevgilime ona mesaj atmalımıyım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben oğlak o boğa.. rica etsem bakabilirmisin? doğum gününde msj atarak ilk adımı ben mi atmalıyım :/

burcum kova...adım atmalımıyıım yoksa,beklemede mi kalayım konula ilgili....?

Çözüm refah ve rahatlik çıktı kartlarinizda. Bir de size bir adım gelene gidin size değer verene. Size değer vermeyen lerden uzak durun.

Tsk edermmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgilimle geçirdiğimiz bu kötü günleri atlatıp yepyeni bir başlangıç yapabilecekmiyiz

benim burcumda terazi hastalğım düzelecekmi bununla ilgili bakabilirmisiniz

ben oğlak o boğa.. rica etsem bakabilirmisin? doğum gününde msj atarak ilk adımı ben mi atmalıyım :/

Cevap evet. Hatta ısrarcı olmalısınız.

yorumunuz için teşekkür ederim pek iş ve okul hayatım ne olcak

İş hayatı için çıkan kartta sorunların çözümü ve güven verici bir ortam çıktı. Ancak dengelemeniz gereken bazı durumlar olabilir.

Okul hayatı için ise uyum, birlik, birbirine rakip hedeflerin uzlaşması çıktı. Olumlu şeyler sizi bekliyor.

burcum kova...adım atmalımıyıım yoksa,beklemede mi kalayım konula ilgili....?

Beklemeyip adım atmalısınız. Biraz çatışma çekişme olabilir ama üstüne gidin kavga etmekten korkmayın sorunlar bu kavgalarda çözülecek. Herkes eteğindeki taşı dökecek.

Merhabalar bana da bakar mısınız?
Ben yengeç, eşim akrep burcu.
Çocuk için uygun zaman mı? Beklemeli miyim?

Son düzenleme:
sevgilimle geçirdiğimiz bu kötü günleri atlatıp yepyeni bir başlangıç yapabilecekmiyiz

beklentilerinizi bu konuda yüksek tutmayın hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Biraz sıkıntı ve kıskançlıklar fesatlıklar bu ilişkiyi gölgeleyecek gibi duruyor. Bu durumların izi kolay kolay silinmeyecek.

Merhaba rica etsem bana da bakar misiniz,ben bogayim erkek arkadasim koc dun bir tartisma yasadik ve ben gorusmek istemedigimi soyledim ve carpip ciktim tabiri caizse bu karar dogru bir karar mi yoksa yine de konusmali miyim?

Canim bu ayrilik ne zaman olur?esim ikizler burcu cokda mutlu diyiliz ayri evliliklermi yapicaz?

Bir dedikodu, laf taşıma olayı gelecek kulağınıza bunun akabininda ayrılacaksınız olarak çıktı kartlarda. Ayrı evlilikler yapacak mısınız hususunda net bir şey çıkmadı ama mahkeme görünüyor kartlarınızda ayrılık - boşanma olabilir maalesef.

benim burcumda terazi hastalğım düzelecekmi bununla ilgili bakabilirmisiniz

Hastalığın düzelmesi ile ilgili olarak hava grubu sizden yaşça büyük bir erkek size yardım edecek. Düzelebilmeniz için bol bol dua etmenizin gerekliliği çıktı kartlarda. Şifa için kendinizi okuyun ve şifanızı Allah tan isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…