Tek kart bakımı.

Banada bakrmisin? Ben acik tenli ela gozluyum aslan burcu esimle ayrilacakmiyim?

Banada bakr msn ben akrep esim oglak burcu bizm bebisimiz olack mi (luttfenn ) )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cevap evet ancak zamanı var sabırlı olmanız ve deneme ye devam etmeniz gerekiyor.

Cevap Hayır çıktı maalesef kayıp ve sıkıntı diyor kartınız.

Benim için bakilabilirmi.durum belirtmem gerekiyormu adima cekilebiliniomu yoksa?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Smdiden tskkrler

Ben yay sevgilim oglak..

Bakarmisinn lutfennnnnnnnn

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Aranızda sorun olan ne varsa Adilcevaz çözülecek. Iki tarafında namusunu sinanacagi durumlar söz konusu olabilir.

bu dönem derslerimi verebilecek miyim
birde erkek arkadaşımla sorunlarımız var onlar ne olacak
teşekkür ederm şimdiden canım.

benim burcum kovaa hayatım karmakarışıkk nasıl olcak düzene gircek mi

Benim için bakilabilirmi.durum belirtmem gerekiyormu adima cekilebiliniomu yoksa?

Çözüm refah ve rahatlik çıktı kartlarinizda. Bir de size bir adım gelene gidin size değer verene. Size değer vermeyen lerden uzak durun.

bu dönem derslerimi verebilecek miyim
birde erkek arkadaşımla sorunlarımız var onlar ne olacak
teşekkür ederm şimdiden canım.

Dersler cabalaman ve sabrinla doğru orantılı olarak iyi haberler ile sonuçlanacak.

Genel olarak erkek arkadaşının dar gorudlulugunden çıkan kavgalar surtudmeler bunlar. Ancak problemleri çözüyor sunuz yaklaşık bir on gün içinde.

benim burcum kovaa hayatım karmakarışıkk nasıl olcak düzene gircek mi

Problemin kaynağı kendi egonuz ve kibriniz bunları torpuleyebilirseniz her şey daha net ve iyi olacak.

çook teşekkür ediyorum

Banada bakarmısın daha yeni aldatıldığımı ögrendim icimdeki aciyi atmaya calisiyorum. bana genel bi bakarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…