Merhabalar bana da bakar mısınız?
Ben yengeç, eşim akrep burcu.
Çocuk için uygun zaman mı? Beklemeli miyim?
Merhaba rica etsem bana da bakar misiniz,ben bogayim erkek arkadasim koc dun bir tartisma yasadik ve ben gorusmek istemedigimi soyledim ve carpip ciktim tabiri caizse bu karar dogru bir karar mi yoksa yine de konusmali miyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çıkan kart iki şekilde yorumlanabilir. Birinci yorum bu kişinin sana çok iyiliği dokundu mu çünkü oyle ise sadece maddi seyler yüzünden onu kırıp dökmemelisin hatalı sensin diyor kartın. İkinci yorum ise bu kişi için sen çok fazla fedakarlıkta bulundun ve karşılığında değer göremedi isen kendi ni artık daha fazla ezdirme diyor kartın. Vicdanını dinle ve aslolanı seç. Kendin kendş yargıcın olacaksın.
Bana da bakarmısın.
Evliliğimde çok ikilemdeyim bitmesi mi devam etmesi mi daha iyi olur çıkmazındayım?
Benim içinde bakarmısınız
Cok tsk ederim yureginize emeginize saglik
4 ay sonra 4 ay daha beklemelisiniz. Bir şey var tamamlanması gereken ondan sonra sizin için uygun zaman olacak.
Çok teşekkür ederim, 4 ay sonra evlilik yıl dönümümüz, ya da tayin olabilir. Hadi hayırlısı:)
Açıkçası kartta çıkanlar şunu sormanı istiyor kendine şu soruyu sor bitince eline ne geçecek? Bu sorunun cevabı senin için önemli. Ancak tuzaklara karşı tetikte olmalısın, bu dönemde farkındalığını yüksek tutman ve herhangi bir girişimde bulunmakta kaçınman senin için daha hayırlı olacak gibi duruyor.
teşekkür ederim canım, iki ucu b... değnek dediklerinden benimki
kendi burcunu ve eşinin burcunu yazarsan ayrıntılı bir bakım yapabilirim?
Bir dedikodu, laf taşıma olayı gelecek kulağınıza bunun akabininda ayrılacaksınız olarak çıktı kartlarda. Ayrı evlilikler yapacak mısınız hususunda net bir şey çıkmadı ama mahkeme görünüyor kartlarınızda ayrılık - boşanma olabilir maalesef.
Cok sagol canim bi zaman varmi peki ?
Bir dedikodu, laf taşıma olayı gelecek kulağınıza bunun akabininda ayrılacaksınız olarak çıktı kartlarda. Ayrı evlilikler yapacak mısınız hususunda net bir şey çıkmadı ama mahkeme görünüyor kartlarınızda ayrılık - boşanma olabilir maalesef.
bana bakarsın tup bebek yaptımda hamileyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?