Tek kart bakımı.

Merhabalar bana da bakar mısınız?
Ben yengeç, eşim akrep burcu.
Çocuk için uygun zaman mı? Beklemeli miyim?

4 ay sonra 4 ay daha beklemelisiniz. Bir şey var tamamlanması gereken ondan sonra sizin için uygun zaman olacak.

Çıkan kart iki şekilde yorumlanabilir. Birinci yorum bu kişinin sana çok iyiliği dokundu mu çünkü oyle ise sadece maddi seyler yüzünden onu kırıp dökmemelisin hatalı sensin diyor kartın. İkinci yorum ise bu kişi için sen çok fazla fedakarlıkta bulundun ve karşılığında değer göremedi isen kendi ni artık daha fazla ezdirme diyor kartın. Vicdanını dinle ve aslolanı seç. Kendin kendş yargıcın olacaksın.

Bana da bakarmısın.
Evliliğimde çok ikilemdeyim bitmesi mi devam etmesi mi daha iyi olur çıkmazındayım?
Benim içinde bakarmısınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tsk ederim yureginize emeginize saglik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da bakarmısın.
Evliliğimde çok ikilemdeyim bitmesi mi devam etmesi mi daha iyi olur çıkmazındayım?
Benim içinde bakarmısınız

Açıkçası kartta çıkanlar şunu sormanı istiyor kendine şu soruyu sor bitince eline ne geçecek? Bu sorunun cevabı senin için önemli. Ancak tuzaklara karşı tetikte olmalısın, bu dönemde farkındalığını yüksek tutman ve herhangi bir girişimde bulunmakta kaçınman senin için daha hayırlı olacak gibi duruyor.

Çok teşekkür ederim, 4 ay sonra evlilik yıl dönümümüz, ya da tayin olabilir. Hadi hayırlısı:)

Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun :) Evlilik yıldönümüz kutlu olsun

teşekkür ederim canım, iki ucu b... değnek dediklerinden benimki

Cok sagol canim bi zaman varmi peki ?

selam cnm bana da bakar mısın ?
ben 24 yaşıdayım oğlak burcuyum,eşim 26 yaşında yay burcu.

Canim cocuk varmi peki?

merhaba bana da bakar mısın ben 83 eşim 80 doğumlu ben başak eşim kova burcu aramız şu sıralar çok kötü ne olacak

Banada bakarmisin lutfen.
Ben yay erkek arkadasim oglak burcu.
Iletisimimiz ve bizi bekleyenler neler?

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…