Tek kart bakımı.

ben balık, eşim kova. Ben 25 o 34 yaşında

Bosanmayyi istemenin genel sebebi dik baslilik disuncesizlik ve kibir.esinizi hala seviyorsunuz. Bu sevgi sayesinde değişmesini bekliyorsunuz. Birbirinize karşı aldatma gibi olaylar yok. Parasal bir sorununuz yok genel olarak ekonomik durumunuz kararlı görünüyor. Cinsel açıdan hala uyumlu ve mutlu bir bielijteliginiz var.esiniz in daha fazla sorumluluk almamasinin sebebi kıskançlık umutsuzluk hayal kırıklığı gibi etkiler var. Alkol konusundan korkularını yenmek için böyle maddelere yöneliyor olabilir. Eşinz sürekli iç karisik liklari olan biri olarak çıkmış. Sürekli birbirinizi yönlendirme yönetme konusunda girisimleriniz var bu ikinizi de yipratiyor. Biraz mudahaleden uzak durmaya çalışın.
Evliliginizle ilgili olarak meant ve sabır gerekiyor. Boşanma yerine daha sağduyulu ve anlayışlı yaklaşmaya çalışın karşılığını alacaksınız.

selam cnm bana da bakar mısın ?
ben 24 yaşıdayım oğlak burcuyum,eşim 26 yaşında yay burcu.

Uyum birlik karşıt güçlerin ulaşması çıktı kartınız da. Iliskinizin çekim gücü ve heyecanı artıyor.

merhaba bana da bakar mısın ben 83 eşim 80 doğumlu ben başak eşim kova burcu aramız şu sıralar çok kötü ne olacak

Akışına bırak diyor kartın. Sen üstüne düşmeyi bırakınca her şey adım adım ilerleyerek. Olumlu iletişim söz konusu.

Banada bakarmisin lutfen.
Ben yay erkek arkadasim oglak burcu.
Iletisimimiz ve bizi bekleyenler neler?

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Iletisiminiz çekişmeli ve tartışmalı olacak. Sabreden taraf kazanacak gibi görünüyor. Yani pes eden taraf siz olmayın. Biraz kavgalı bir Iletisiminiz olacak. Sizi bekleyenler de ise mutlu sonuç kartı çıktı. Hayirlisi ile bu iş mutluluk ve beraketle sonuçlanacak.

mrb canim esim 07.09 basak
ben 10.01 oglagim 2,5 yildir bebek arzumuz var tüp bebek yaptik bebegimiz ne zaman bizimle olacak tesekkürler

ben de istiyorumm

ben, 23/11/1986 yay burcuyum

o, 21/06/1982 ikizler burcu

yılbaşından önce evlilik yolunda ilk adımı atabilecek miyiz?

Kazanç ve fırsat kartı çıktığına göre olacak ancak beklediğinizden daha geç olabilir.

ay canımm çokk saol dun net ögrenmeyi bekliyodum sevinemedim pazartesi net olur dedi dr bende bu na yorayımm cokk tesekkurlerr canımm😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok tşk ederim ismin saliha bir şey daha sorsam bakabilirmisiniz bu hastalığın sebebi tam olarak bilinmiyor kartlarda sebebi ile ilgili birşey çıkarmı acaba

bana da bakabilir misin? balık burcuyum 86 doğumluyum. nişanlım başak burcu 86 doğumlu. acep neler olur bizimle ilgili? :26: teşekkür ederim..

mrb canim esim 07.09 basak
ben 10.01 oglagim 2,5 yildir bebek arzumuz var tüp bebek yaptik bebegimiz ne zaman bizimle olacak tesekkürler

Şubat haziran ya da ekim ayı olabilir. Bebek hava grubundan bir burç olacak. Bir seyahatiniz söz konusu bir uçak yolculuğu arkasaından bebek geliyor.

ben de istiyorumm

ben, 23/11/1986 yay burcuyum

o, 21/06/1982 ikizler burcu

yılbaşından önce evlilik yolunda ilk adımı atabilecek miyiz?

Cevap evet 2 aylık bir sürenin sonunda ilk adımı atıyor buna niyetleniyor görünyorsunuz. nu konuda bir anlaşma ve uzlaşmaya varılıyor en azından. Bir takım tartışmalar olabilir ama sonuç istediğiniz yönde olacak.

ayyy sağol canımm isteğimiz ağustos ayında olması zaten, dilerim ki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…