Canim cocuk varmi peki?
Çocuk derken? Kimin çocuğu soruyu anlamadım?
ben balık, eşim kova. Ben 25 o 34 yaşında
selam cnm bana da bakar mısın ?
ben 24 yaşıdayım oğlak burcuyum,eşim 26 yaşında yay burcu.
merhaba bana da bakar mısın ben 83 eşim 80 doğumlu ben başak eşim kova burcu aramız şu sıralar çok kötü ne olacak
Banada bakarmisin lutfen.
Ben yay erkek arkadasim oglak burcu.
Iletisimimiz ve bizi bekleyenler neler?
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Bizim esimle benim
Bir kazanç veya fırsat elde edeceksiniz. Beklediğiniz bir konu hakkında gecikme olacak. Iftaralara karşı dikkatli olun.
yani hamileliğim olacakmı canımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kazanç ve fırsat kartı çıktığına göre olacak ancak beklediğinizden daha geç olabilir.
Çocuk içe dönecek çıkmış. Biraz daha kendi içine kapanması görünüyor. Bir rehber e uzmana goturmenizde fayda olabilir.
çok tşk ederim ismin saliha bir şey daha sorsam bakabilirmisiniz bu hastalığın sebebi tam olarak bilinmiyor kartlarda sebebi ile ilgili birşey çıkarmı acabaHastalığın düzelmesi ile ilgili olarak hava grubu sizden yaşça büyük bir erkek size yardım edecek. Düzelebilmeniz için bol bol dua etmenizin gerekliliği çıktı kartlarda. Şifa için kendinizi okuyun ve şifanızı Allah tan isteyin.
mrb canim esim 07.09 basak
ben 10.01 oglagim 2,5 yildir bebek arzumuz var tüp bebek yaptik bebegimiz ne zaman bizimle olacak tesekkürler
ben de istiyorumm
ben, 23/11/1986 yay burcuyum
o, 21/06/1982 ikizler burcu
yılbaşından önce evlilik yolunda ilk adımı atabilecek miyiz?
Cevap evet 2 aylık bir sürenin sonunda ilk adımı atıyor buna niyetleniyor görünyorsunuz. nu konuda bir anlaşma ve uzlaşmaya varılıyor en azından. Bir takım tartışmalar olabilir ama sonuç istediğiniz yönde olacak.
Yok tatlim olucakmi cocugumuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?