ayyy sağol canımmisteğimiz ağustos ayında olması zaten, dilerim ki olur
çok tşk ederim ismin saliha bir şey daha sorsam bakabilirmisiniz bu hastalığın sebebi tam olarak bilinmiyor kartlarda sebebi ile ilgili birşey çıkarmı acaba
bana da bakabilir misin? balık burcuyum 86 doğumluyum. nişanlım başak burcu 86 doğumlu. acep neler olur bizimle ilgili? :26:teşekkür ederim..
Sizin ile ilgili güzel şeyler var hep umut, parıldayan bir gelecek. Birbirinizi iyileştireceksiniz. Her şey sizin için çok güzel ve iyi olacak. Yenilenme yaşayacaksınız bu birliktelikle beraber ikiniz içinde güzel değişimler söz konusu.
Akışına bırak diyor kartın. Sen üstüne düşmeyi bırakınca her şey adım adım ilerleyerek. Olumlu iletişim söz konusu.
oyyyy çook teşekkür ederim.böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı. inşallah hep güzel şeyler olur
teşekkür ederim emeğine sağlıkgerçekten akışına bıraktım hoşça kal
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun.
Terazi Burcuyum 92 doğumluyum, Nişanlım Boğa Burcu 92 doğumlu. Genel anlamda durumumuz nedir bakabilir misin?
Genel bakım yapmıyorum sadece kart çekiyorum. Çıkan kaertta bazı şeylerden haberdar olacaksın ve bunun üzerine biraz huzursuzluk çıkabılır dıyor kartın. İlişkinzde gerileme görünüyor.
Banada bakrmisiniz adim elanur iliskim hakkinda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tica etsem bana da bakabilir misin ben ben yay esim aslan burcu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 dakika içinde tüm bu söylediklerini yaşadım ve hala yaşıyorum
ben 25 /08/1988 doğumluyum başak burcuyum, eşim 12/04/1983 koç burcu bizimde genel durumumuza bakabilirmisiniz ?
Miras kalacak birinden. Birbirinize karşı dürüst olmanız gereken konular gundeme gelebilir. Kalp temizliği çıkmış. İlişkiniz olumlu bir şekilde ilerliyor. Bir ticari iş atılımı söz konusu olabilir.
Tesekkur ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?