Tek kart bakımı.

çok tşk ederim ismin saliha bir şey daha sorsam bakabilirmisiniz bu hastalığın sebebi tam olarak bilinmiyor kartlarda sebebi ile ilgili birşey çıkarmı acaba

Bilemiyorum canım öyle bir şeye kartlar cevap verir mi ancak. Sordum yine de kartın cesaretli olamam girişimde bulunmama şeklinde çıkmış hareketsizlik umutsuzluk gibi şeyler olabilir. Bir de denizle veya suyla baglantılı olabilir hastalığın sebebi.

bana da bakabilir misin? balık burcuyum 86 doğumluyum. nişanlım başak burcu 86 doğumlu. acep neler olur bizimle ilgili? :26: teşekkür ederim..

Sizin ile ilgili güzel şeyler var hep umut, parıldayan bir gelecek. Birbirinizi iyileştireceksiniz. Her şey sizin için çok güzel ve iyi olacak. Yenilenme yaşayacaksınız bu birliktelikle beraber ikiniz içinde güzel değişimler söz konusu.

Terazi Burcuyum 92 doğumluyum, Nişanlım Boğa Burcu 92 doğumlu. Genel anlamda durumumuz nedir bakabilir misin?

oyyyy çook teşekkür ederim. böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı. inşallah hep güzel şeyler olur

Banada bakrmisiniz adim elanur iliskim hakkinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tica etsem bana da bakabilir misin ben ben yay esim aslan burcu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Terazi Burcuyum 92 doğumluyum, Nişanlım Boğa Burcu 92 doğumlu. Genel anlamda durumumuz nedir bakabilir misin?

Genel bakım yapmıyorum sadece kart çekiyorum. Çıkan kaertta bazı şeylerden haberdar olacaksın ve bunun üzerine biraz huzursuzluk çıkabılır dıyor kartın. İlişkinzde gerileme görünüyor.

Genel bakım yapmıyorum sadece kart çekiyorum. Çıkan kaertta bazı şeylerden haberdar olacaksın ve bunun üzerine biraz huzursuzluk çıkabılır dıyor kartın. İlişkinzde gerileme görünüyor.

5 dakika içinde tüm bu söylediklerini yaşadım ve hala yaşıyorum

Banada bakrmisiniz adim elanur iliskim hakkinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlişkiniz için çektiğim kartta şefkat, duygusal doyum ve güven çıktı. Memleket özlemi çıktı birde.

ben 25 /08/1988 doğumluyum başak burcuyum, eşim 12/04/1983 koç burcu bizimde genel durumumuza bakabilirmisiniz ?

Tica etsem bana da bakabilir misin ben ben yay esim aslan burcu.

Miras kalacak birinden. Birbirinize karşı dürüst olmanız gereken konular gundeme gelebilir. Kalp temizliği çıkmış. İlişkiniz olumlu bir şekilde ilerliyor. Bir ticari iş atılımı söz konusu olabilir.

ben 25 /08/1988 doğumluyum başak burcuyum, eşim 12/04/1983 koç burcu bizimde genel durumumuza bakabilirmisiniz ?

Genel bakım yapmıyorum sadece kart çekiyorum. Sizin için çektiğim kartta yıkım, matem, kötü gidişat çıktı. Ancak on ay ya da on hafta gibi bir süreç devam edecek bu kötü gidişat sonrasında refaha çıkıyorsunuz.

Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…