Genel ilişki bakımı yapmıyorum.Iyi geceler. Arkadaşım için rica etsem? Kendisi 18 Şubat 1989 doğumlu kova Burcu. Nişanlısı 10 Mayıs 1988 boğa burcu. Teşekkür ederim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rica etsem banada bakabilir misin ben koç eşim terazi burcu ?????
Akrep burcuyum yanlız ve işsizim banada bakarmısın??
Merhaba canim 7aralik1987yay burcuyum is ve aile yasantim icin bakabilirmisin
Genel ilişki bakımı yapmıyorum.
ben, 23/11/1986 yay. o, 21/06/1982 ikizler.
ailem bana sıkıntı çıkaracak mı evlilik konusunda?
Iş konusunda bir takım sırlar ortaya çıkabilir.ya da sizin başkalarına söylememeniz gerekenler olabilir is yeri ile alakali olarak.
Aile yasantinizda sorun başkaları için çok yonlendiriyor sunuz hayatınızı böyle yapamazsınız daha mutlu olabilirsiniz.
Canim benim cok tesekkur ederim dediklerini inan yasadim bugun senden ricam olsa esim icinde bakabilir misin
30.08.1983 basak burcu is hayati ve aile icin canim
Bugün bakamam artık çok yoruldum belkide sonra
Canım benim çok istediğim ve merakla beklediğim bir dileğim var ailemle ilgili (yani eşim,kızım ve benle ilgili) bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini,nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum,şimdiden teşekkürler.
ben, 23/11/1986 yay. o, 21/06/1982 ikizler.
ailem bana sıkıntı çıkaracak mı evlilik konusunda?
Canim benim cok tesekkur ederim dediklerini inan yasadim bugun senden ricam olsa esim icinde bakabilir misin
30.08.1983 basak burcu is hayati ve aile icin canim
rica etsem bana da bir kart secermisiniz? ben 8subat82 kovayim kumral acik tenli mavi gozlu, sevdigim kiside 6subat74 dogumlu beyaz tenli, kahve gozlu, sarisin su an birlikte degiliz ama yakin gelecekte aramiz da birseyler konusmlar gorunuyormu
merhabalar, rica etsem iş için bakabilir misiniz? bir işe girebilecek miyim.
bir de aklımda olan bir yer var emin olmadığım, söz. memur olarak. başvurduğum taktir de olacak mı, hayırlı mı?
bakabilirsiniz umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?