Tek kart bakımı.

Genel ilişki bakımı yapmıyorum.

Rica etsem banada bakabilir misin ben koç eşim terazi burcu ?????

Canım benim çok istediğim ve merakla beklediğim bir dileğim var ailemle ilgili (yani eşim,kızım ve benle ilgili) bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini,nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum,şimdiden teşekkürler.

Akrep burcuyum yanlız ve işsizim banada bakarmısın??

Namuslu biri karşına çıkacak er ya da geç ancak daha zaman var beklemelisiniz.

Iş konusunda ise korkulariniz var bir takım. Bunların üzerine gitmelisiniz. Is konusunda bir ortaklik teklifi alabilirsiniz. Bunu degerlendirin.

Merhaba canim 7aralik1987yay burcuyum is ve aile yasantim icin bakabilirmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iş konusunda bir takım sırlar ortaya çıkabilir.ya da sizin başkalarına söylememeniz gerekenler olabilir is yeri ile alakali olarak.

Aile yasantinizda sorun başkaları için çok yonlendiriyor sunuz hayatınızı böyle yapamazsınız daha mutlu olabilirsiniz.

Özecı banada tarot bakarmısın lütfen
Ben fal bılmıyorum ama sana söz arkadasım geldıgınde mutlaka kahve falı baktırayım sana

Canim benim cok tesekkur ederim dediklerini inan yasadim bugun senden ricam olsa esim icinde bakabilir misin

30.08.1983 basak burcu is hayati ve aile icin canim

Canim benim cok tesekkur ederim dediklerini inan yasadim bugun senden ricam olsa esim icinde bakabilir misin

Bugün bakamam artık çok yoruldum belkide sonra

rica etsem bana da bir kart secermisiniz? ben 8subat82 kovayim kumral acik tenli mavi gozlu, sevdigim kiside 6subat74 dogumlu beyaz tenli, kahve gozlu, sarisin su an birlikte degiliz ama yakin gelecekte aramiz da birseyler konusmlar gorunuyormu

Canım bana bakar misin 14 temmuz 1989 yengeç burcuyum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar, rica etsem iş için bakabilir misiniz? bir işe girebilecek miyim.
bir de aklımda olan bir yer var emin olmadığım, söz. memur olarak. başvurduğum taktir de olacak mı, hayırlı mı?
bakabilirsiniz umarım...

Dileginin sonucunda bolluk bereket yağacak aileye. Her anlamda doyuma ulaşacaksınız.

ben, 23/11/1986 yay. o, 21/06/1982 ikizler.

ailem bana sıkıntı çıkaracak mı evlilik konusunda?

Aileye karşı hareket etmemek en doğrusu. Onların suyuna giderseniz hiç sıkıntı çekmeden hallolacak her şey aksi halde ailenin otoritesi altında ezileceksiniz.

Eşinizin is hayati için kartlar diyor ki sabretmeli. Sabrinin sonucunda çok güzel haberler yeni oluşumlar söz konusu. Ancak zamanı var daha.

Aile konusunda üstüne düşeni yapmıyor görünüyor. Aile içinde ki yeri çok belirsiz hale gelmiş. Gayret gösterecek. Bir ev almak gibi bir düşünce varsa 3 aya kadar sonuçlanacak.

ben oğlak erkek arkadaşım koç burcu canım ilerisi için ciddi adımlar görülüyor mu ailem pek yanaşmıyor ama

Son düzenleme:
rica etsem bana da bir kart secermisiniz? ben 8subat82 kovayim kumral acik tenli mavi gozlu, sevdigim kiside 6subat74 dogumlu beyaz tenli, kahve gozlu, sarisin su an birlikte degiliz ama yakin gelecekte aramiz da birseyler konusmlar gorunuyormu

Bu konuda umudun olsun. Yeniden bir araya gelme ya da buna çok yakın bir şeyler var. Yeni güzel şeyler yeserecek aranızda. Bu konuda iyimserligini kaybetme.

bende ıstıyorum ilahi adaletın işledıgını gorecekmıyım?

Bir arkadas aracılığı bir aile dostu aracılığı ile ise giriyor gorunuyorsunuz. Iki aylık bir sürenin sonunda.

Diğer sorunuz için cikan kart genel olarak tartışma zorluk sıkıntı var diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…