Cevap evet. Hatta ısrarcı olmalısınız.
teşekkür ederimmm..
Çocuk içe dönecek çıkmış. Biraz daha kendi içine kapanması görünüyor. Bir rehber e uzmana goturmenizde fayda olabilir.
Iletisiminiz çekişmeli ve tartışmalı olacak. Sabreden taraf kazanacak gibi görünüyor. Yani pes eden taraf siz olmayın. Biraz kavgalı bir Iletisiminiz olacak. Sizi bekleyenler de ise mutlu sonuç kartı çıktı. Hayirlisi ile bu iş mutluluk ve beraketle sonuçlanacak.
İnşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bosanmayyi istemenin genel sebebi dik baslilik disuncesizlik ve kibir.esinizi hala seviyorsunuz. Bu sevgi sayesinde değişmesini bekliyorsunuz. Birbirinize karşı aldatma gibi olaylar yok. Parasal bir sorununuz yok genel olarak ekonomik durumunuz kararlı görünüyor. Cinsel açıdan hala uyumlu ve mutlu bir bielijteliginiz var.esiniz in daha fazla sorumluluk almamasinin sebebi kıskançlık umutsuzluk hayal kırıklığı gibi etkiler var. Alkol konusundan korkularını yenmek için böyle maddelere yöneliyor olabilir. Eşinz sürekli iç karisik liklari olan biri olarak çıkmış. Sürekli birbirinizi yönlendirme yönetme konusunda girisimleriniz var bu ikinizi de yipratiyor. Biraz mudahaleden uzak durmaya çalışın.
Evliliginizle ilgili olarak meant ve sabır gerekiyor. Boşanma yerine daha sağduyulu ve anlayışlı yaklaşmaya çalışın karşılığını alacaksınız.
ağzına sağlık, dediğin şey birebir yaşadığım durum.
Bakım isteyenler sorularını yazsinlar. Genel bakım yapmıyorum . Sorunuz i cin kart çekiyorum sadece.
Bakım isteyenler sorularını yazsinlar. Genel bakım yapmıyorum . Sorunuz i cin kart çekiyorum sadece.
Mrb benim için de bakarsan sevinirim. ..Bakım isteyenler sorularını yazsinlar. Genel bakım yapmıyorum . Sorunuz i cin kart çekiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?