Genelde tam tersi olur
yani öyle olması lazım zaten ama sıkıntıdan düşünmekten başım ağrıyor hep bu eski sevgilim yüzünden çalışmadığım için iş arıyorum falda bir uğraş oluyor belki o yüzden
Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkında :))
Bana da bakmanı istesem...
Tüp bebek tedavisine başlıyorum, başarılı olacak mıyım?
canım bu yeni öğrendiğim açılımda senle hoşlandığın kişi için bakılıyor ilişki açılımı yani.ama katinada genelde bakılıyor merak ettiğin biri varsa onunla ilgili bakayım yada genel hangisini istersen
Yarın bakayım size de olur mu? Bu gecelik yoruldum çünkü :)
canım ya güldürdün benibende sap ım zaten farklı değilim.yalnız aldatılmış ve mutsuz.ya geçen gün fal bakmayı bıraktım 3-4 gün falan bakmadım dün başım ağrımaya başladı sonra bir mesaj geldi fal için dedim bakalım karşılıklı sonra baş ağrım geçti.fal bakmak bana iyi geliyor galiba
hmm, teoride sap olabilirm ama kafam çokta boş sayılmazoda esmer canım, yaşça büyük benden..burcunu falan bilmiyorum ama ona niyetle aç bakalımm :)
Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar diye boşuna dememiş atalarımız
ah kaldıramadık o aslanı.....p
18 ay sonra evleneceksin çıktı bak kartlarda eğer olursa davetiyemi isterim ciddi ciddi
Ben ufaktan kaçarım yarın işe kalkamıyorum yerlerde sürünüyorum sonra :) iyi geceler 7 cüceler
18 ay sonra evleneceksin çıktı bak kartlarda eğer olursa davetiyemi isterim ciddi ciddi
Ben ufaktan kaçarım yarın işe kalkamıyorum yerlerde sürünüyorum sonra :) iyi geceler 7 cüceler
evlilik erken de gönlüme göre birini bulayım buraları yıkıcamne fal baktırdım bee ayrıca falına bakmıştım kız neyse yarın okursun artık anam, sana da iyi geceler pamuk prenses..:)
18 ay sonra evleniyormuşsunhadi hayırlısı bekliyoruz
ehehe :) bayaa bekliceksiniz bacım, daha bulucam da evlenicemp
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?