Tek kart bakımı.

yani öyle olması lazım zaten ama sıkıntıdan düşünmekten başım ağrıyor hep bu eski sevgilim yüzünden çalışmadığım için iş arıyorum falda bir uğraş oluyor belki o yüzden

Genelde tam tersi olur

yani öyle olması lazım zaten ama sıkıntıdan düşünmekten başım ağrıyor hep bu eski sevgilim yüzünden çalışmadığım için iş arıyorum falda bir uğraş oluyor belki o yüzden

Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkında :))

hmm, teoride sap olabilirm ama kafam çokta boş sayılmaz oda esmer canım, yaşça büyük benden..burcunu falan bilmiyorum ama ona niyetle aç bakalımm :)

bize meditasyon oldu artık bu yapcak bişey yok

hmm, teoride sap olabilirm ama kafam çokta boş sayılmaz oda esmer canım, yaşça büyük benden..burcunu falan bilmiyorum ama ona niyetle aç bakalımm :)

Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar diye boşuna dememiş atalarımız

ah kaldıramadık o aslanı.....p

18 ay sonra evleneceksin çıktı bak kartlarda eğer olursa davetiyemi isterim ciddi ciddi

Ben ufaktan kaçarım yarın işe kalkamıyorum yerlerde sürünüyorum sonra :) iyi geceler 7 cüceler

canım yanlış anlama ama bir gün içerisinde çok sayıda kişiye bakarsan enerjini düşürürsün günlük hayatını etkiler.

tabi karar senin sadece fikrimi söyledim.

18 ay sonra evleneceksin çıktı bak kartlarda eğer olursa davetiyemi isterim ciddi ciddi

Ben ufaktan kaçarım yarın işe kalkamıyorum yerlerde sürünüyorum sonra :) iyi geceler 7 cüceler

evlilik erken de gönlüme göre birini bulayım buraları yıkıcam ne fal baktırdım bee ayrıca falına bakmıştım kız neyse yarın okursun artık anam, sana da iyi geceler pamuk prenses..:)

18 ay sonra evleniyormuşsun hadi hayırlısı bekliyoruz

evlilik erken de gönlüme göre birini bulayım buraları yıkıcam ne fal baktırdım bee ayrıca falına bakmıştım kız neyse yarın okursun artık anam, sana da iyi geceler pamuk prenses..:)

sevgilimle evlenebilecekmiyiz herşey yolunda gidecek mi evlilik ne zaman şimdiden tşk ederim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…