Tek kart bakımı.

Bende rica etsem cok ihtiyacim var ozellikle kpss ne olacak o konuda..

bu yaz marmara üniversitesine geçiş yapmak istiyorum acaba yapabilecek miyim? bunun için bakabilirmisin canım

Bir yol ayrımında olacağınızı söylüyor kartınız. Bunu geçiş yapacaksınız olarak yorumluyorum ben bu yol ayrımını.

doğru yoldamıyım?

Kartınız diyor ki izlediğiniz yol konusunda tereddütleriniz varsa bu konuya zaman ayırıp iyice detaylı olarak düşünmelisiniz. Ve kalbinizden geleni tam bir teslimiyet içinde yapmalısınız.

Canım iyi geceler bende sıraya girsem müsait olunca baksan 23yaşındayim başak burcuyum uzun süreli bir ilişkim var sonumuz var mi onunla??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle bu ilişki konusunda pembe hayaller kurmayı bırakmalı ve daha net kararlar almaya bakmalısınız. Kartlarınız bu kişi ile ilgili olarak gerçekçi olmayan beklentiler içinde olduğunuzu bu sebeple de onun aşırılıklarına müsamaha gösterdiğinizi söylüyor. Bu sebeple kafanız karışık ve arınma ihtiyacındasınız. İç sesinizi dinleyin ve karar verdikten sonra arkanıza bile bakmayın diyor kartınız.

Sevgilimle ilişkimiz tekrar başlayacak mı ? O koç ben yengeç ?

Kartınız diyor ki ilişkiler çok çaba gerektirebilir ancak buna değer. Eğer aradığınız şey mutlu bir aile hayatı ise bu kişinin doğru kişi olduğu söylüyor kartınız. Stresiniz son bulacak bu kişi ile sonsuza dek mutlu olacağınızı söylüyor kartınız.

Luttfen bana da bir kart ceker misiniz? Cok skntili gunlerdeyim... ne cikar acaba..

Sevgilimle iliskimin sonu nddir acaba? Ben yay o basak.. 21 yasindayim oda 25 tksrler :))

___dega___

Bu ilişki dışında daha iyi fırsatlarınız olduğnu söylüyor kartınız. Ama siz alışkanlık gereği durumu kanıksamışsınız. Çevrenizdeki diğer olasıklıklara gözünüzü açarsanız daha da mutlu olma olasılığınız var aslında.

rica etsem benim için de bakar mısınızz

4 yıllık bir ilişkim var,okullar bitti mesleğe başlıyoruz.kendimizi toparlamak için hemen evlilik istemedik.
sonuç olarak bu evlilik olacak mı ve beklediğimden kısa zamanda gerçekleşebilecek mi

teşekkürler şimdiden kuzucum

Bende istiyoruuumm yaaa

Ama şuan sevgilim yok burcum balık , eski sevgilimin başak idi .. ben 25 o 28 yaşında ...

Kartınız diyor ki sevdiğiniz kişiden umudunuzu kesmeyin. Bağışlayıcı olmak yaralı duyguları iyileştirir. İlişkilerdeki anlaşmazlıklar giderilebilir. Kişiler veya topluluk arasındaki anlaşmazlıklar olumsuz sonuçlanacak diyor kartınız. Yeniden başlarsa bu flört ciddi bir ilişkiye dönüşebilir.

o zaman bende bi kart ricasında bulunayım. aramasını beklediğim biri var ama ara mı kı:)

Bnde istiyorum ne zmn bebeğim olacak :) ben basak Esim yengeç burcu

Zaman bakmıyorum.. Ancak kartınız doğru zaman ve yerin geldiğini söylüyor. Bebek konusunda mutlu bir son olacak. Aileniz tümüyle tamamlanacak.

erkek arkadaşımla sonumuz ne olacak ? tamam mı devam mı ?

İlişkiniz yeni bir seviyeye taşınsın diye beklenti içinde olabilirsiniz ama sizin biraz öz bakım ihtiyacınız var.Aşırı derece de vericisiniz. Fazlaca özverili kendi değerinizi bilin ve bildirtin çok fazla özverili olmak sizin kıymetinizi arttırmayacak. Aksine karşınızdakine sizi kaybedeceği korkusunu veirseniz beklentileriniz gerçekleşecek.

Ben de sıraya gireyim cok ihtiyacım var

Aklımdaki kişi benimle ilgili ne düşünüyor ve bir birlikteliğimiz olacak mı ?

Şimdiden teşekkürler ve cok cok sevgiler

Ciddi bir romantik ilişki söz konusu. Bu kişi ayaklarınızı yerden kesecek ve sürekli kalbiniz çarapacak. Hatta sizin sadece bir ilişkiniz olmayaacak nişan düğün gibi bir şey de olabilir.

ben tek bir şey değil 2 şey isteyebilir miyim rica etsem sizden ayrı ayrı çünkü ikiside mühim benim için .erkek arkadaşımla ilişkimiz son zamanlarda biraz problemli olsada şimdi şükür daha iyi akıbeti ne olacak ilişkimizin.bir de sınava girdim pek parlak değildi ama yine de atanma ihtimalim veya başka iş alanları var mı onu merak ediyorum.şimdiden t.ederim canım

Son düzenleme:
bende sıradayım lutfen1 yıldır cocuk ıstıyorum Allahın ıznıyle olur ınsallah

Zaman veremiyorum ama kartınız yeni başlangıçlar olduğunu söylüyor. Karar verilmesi gereken durumlar lehinize gelişecek. her şey netleşecek ve önünze sınırsız fırsatlar çıkacsak.

Canım benimde evliliğime bakar mısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenebilcek miyim yakin zamanda biri cikicak mi karsima??simdiden tskederim:)

Güven veren mutlu ve romantik bir ilişki sizi bekliyor. Braz çabalamanız gerekebilir. Ya da uzak mesafeden birisi olabilir bu gözünüzü korkutmasın sizin için doğru kişi olacak.

Anaaa neler oluyor burada kart çekiliyormuş
Bana da çekermisiniz bir zahmet

Yaptığınız planlar varsa bunlar hayal bile edeceğiniz ötesinde çok başarılı olacak. Olumlu düşüncelerinizi devam ettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…