Senden o da hoşlanıyor. Ve basit bir hoşlanma değil aynı zamanda seni arzuluyor ve beğeniyor da. Ancak bu kişinin ilişkiden beklentisi güven, huzur ve barışçıl bir ortam. Boş kaprisler olur olmaz kavgalar küsmeler artık bu kişiye göre değil. Olgunluğunu gösterirsen güzel bir ilişki başlayabilir.
İlişkiniz adım adım ilerleyecek ve aileler ile tanışma safhasına kadar gelecek. İlişki de hiç bir pürüz görünmüyor. Tamamına ermesi muhtemel.
Kpss atamnız ise eve yakın bir yere olacak. Refah ve bolluk sizi bekliyor.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Sevgiliniz sizin için hayırlı ya da değil bunu bilemem ama sevgilinzle ilgili olarak çektiğim kartta çıkanlar onunla birlikteliğiniz genel manada sizi sınırlayacağı yönünde h-sosyal hayatınızda olsun hayatın diğer yönlerinde olsun sizi hep sınırlayacak ve ksııtlayacak biri. Buna başlarda katlansanızda sekiz ay gibi bir süğrenin sonunda ayrılma kararı alıyor görünüyorsunuz.
İş konusunda her şey gönlünüze göre olacak. Sempatik biri oluşunuz ve çekim gücünüz sayesinde her şey sizin için başkalarına olduğundan daha kolay bir şekilde hallolacak.
bende istiyorumArkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Yakın zamanda sağlığınızın tekrar yerine geleceği ve hareket gücünüzün artacağına ilişkin çıktı kartlarınız. Ameliyat hususunda ise sizi de endişelendirmeyecek bir çözüm olacak gibi duruyor. Bir ay kadar beklemnizde fayda var.
Bu kişiye verdiğin bu ilişkiye verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın. Sana teklifle gelecek. Ancak kabul edip etmediğin ya da birlikteliğiginizin devamı hususunda bir şey çıkmadı.
İş konusunda biraz daha mücadele verecek gibi duruyorsunuz. Birmülakat bir yarışma olabilir rakipleriniz çok dişli olacak kendine güveninizi elden bırakmazsanız bu mücadeleyi siz kazanacaksınız. Cesaretli olun. Atik davranmaktan çekinmeyin.
Ben de sıraya gireyim o halde. Ben iş arıyorum uzun bir süredir. Bunun için bir kart seçmenizi rica ediyorum :116: Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?