Tek kart bakımı.

Canım benim çok teşekkür ederim içime bi nebze de olsa su serptin vallahi :) her şey gönlümüzce olsun :*

çok teşekkür ederim canım.

banada bakar mısınız lütfen ben balık sevgilim koç burcu 2014 veya 2015 yılında yüzük olayı var mı acaba

Offf sevgilim 3.5 yıldır kısıtlamadı. Inşallah sonrasında da olmaz :?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende istiyorum ben 24 yaşındayım sevgilimde 24 yaşında ikimizde terazi burcuyuz:)evlilik varmı acaba bide ne kadar zaman sonra???

tşk ederim beni biraz olsun rahatlattınız umarım dediğiniz gibi olur

Bu kişiye verdiğin bu ilişkiye verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın. Sana teklifle gelecek. Ancak kabul edip etmediğin ya da birlikteliğiginizin devamı hususunda bir şey çıkmadı.

en önemli şey çıkmamış acaba tekrar mı denesen
çünkü zaten bu kişi bana evlenme teklifi etti ve cevabım evet olmuştu ama bu konuda teredütlüyüm ve doğru karar olup olmadığı konusunda..

Çoook teşekkürler, hiç hareket yok uzun zamandır mülakat olsa da girsem keşke...

Ben de sıraya gireyim o halde. Ben iş arıyorum uzun bir süredir. Bunun için bir kart seçmenizi rica ediyorum :116: Şimdiden teşekkür ederim.

Canım iyi geceler bende sıraya girsem müsait olunca baksan 23yaşındayim başak burcuyum uzun süreli bir ilişkim var sonumuz var mi onunla??

Bnde istiyorum ne zmn bebeğim olacak :) ben basak Esim yengeç burcu

Ne zaman atanacagm acaba ? Çok merak ediyorum

Ben de sıraya gireyim cok ihtiyacım var

Aklımdaki kişi benimle ilgili ne düşünüyor ve bir birlikteliğimiz olacak mı ?

Şimdiden teşekkürler ve cok cok sevgiler

bende sıradayım lutfen1 yıldır cocuk ıstıyorum Allahın ıznıyle olur ınsallah

Evlenebilcek miyim yakin zamanda biri cikicak mi karsima??simdiden tskederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…