Tek kart bakımı.

aynen valla ya
dayanamıcam yakında yakasına yapışıp seni seviyorum yakışıklı dicem
peki son bişey daha sorsam onun benden hoşlanma gibi bir durumu var mı

Bak bu sonradan gelen sorular hep bana zarar :)) Ama dayanımıyom aşık insan görünce ne yapim :))))

Yani böyle aman aman bir hoşlantı çıkmadı maalesef ama ben de farklı bir izlenim uyandırmana rağmen bu kişinin senin hakkındaki düşüncesi iyi aile kızı olduğun, daha gelenekçi bir yapıya sahip olduğun yönünde çıkmış. Yoruldugum için çok isabetli yorumlayamıyor olabilirim canım :) Sen iç dünyanda farklısın ama dışarıdan bakanlar farklı bir sen görüyorlar. Cevherini değerini fark edemiyorlar.

Bana da bakar mısın? Kova burcu yaş 24 :) yakında bi ilişki gözüküyor mu duygusal olarak

Yakında değilgibi pek ama on hafta ya da on aylık bir sürenin sonunda çok arzulu bir ilişki görünüyor. Hem aruzulu hem kavgalı. Karşına çıkacak adam seni çok mutlu etse de biraz dar görüşlü sabit dikirli biri olacak. Sahipleniliciğini seveceksin ama aynı sahiplenilicik seni boğacak. Böyle inişli çıkışlı bir ilişki görünüyor sana.

ahahha ya çok tatlısın çok teşekkür ederim bizdeki de bi umut işte napalım

Cok tesekkur ederim.

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

İş konusunda seni epey bir sıkıntı bekliyor. Öyle sıkıntılar çözemeyecek ve maneviyata yönelecek görünüyorsun canım bir müddet.

sağol canım...... iş hayatım olumsuz gidiyor gerçekten......işten istifamı etsem diye düşünüyordum.......bu yorumdan sonra.....heran edebilirim......

sağol canım...... iş hayatım olumsuz gidiyor gerçekten......işten istifamı etsem diye düşünüyordum.......bu yorumdan sonra.....heran edebilirim......

Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun ama naçizane önerim yeni bir iş bulmadan elindekini bırakmaman yönünde çok dayanılmaz seviyede değilse ve mobbing falan yoksa.

Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun ama naçizane önerim yeni bir iş bulmadan elindekini bırakmaman yönünde çok dayanılmaz seviyede değilse ve mobbing falan yoksa.

canım hem maddi hem psikolojik taciz......

daha ne kadar dayanabilirim bakalım.....

senden rica etsem birde sağlığım için bakabilir misin......:26:

canım hem maddi hem psikolojik taciz......

daha ne kadar dayanabilirim bakalım.....

senden rica etsem birde sağlığım için bakabilir misin......:26:

Askıya aldığın bir takım şeyler var bu da seni hzursuz ediyor. Daha çok güven duygusu eksikliği ile ilgili ruhsal bir bunalım. Bir tembellik hiç bir şey yapmama eğilimi baş göstrecek gibi duruyor.

Askıya aldığın bir takım şeyler var bu da seni hzursuz ediyor. Daha çok güven duygusu eksikliği ile ilgili ruhsal bir bunalım. Bir tembellik hiç bir şey yapmama eğilimi baş göstrecek gibi duruyor.

canım benim çok sağol.....aldım ben mesajlarımı.....:13: teşekkür ederim.....

teşekkür ederim canım çok sağol...
herşey gönlünce olsun...

iş sormuştum 2 ay dediniz ama ben direkt kpss de atanıp atanamayacağımı sormak istiyorum.. bir de olacaksa il değişikliği de olacak mı?
kpssyi çok önce sormuş olabilirim belki hatırlayamadım kusura bakmayın.
bakabilirseniz sevinirim uygun vaktinizde...

Uyucam canım ya başka zaman baksam okur mu? Yarın erken işe gitcem çünkü

Lütfen lütfen lütfen bana da bakabilir misiniz evliliğim şu an hayatımda olan erkekle mi olacak bazı problerimiz var da yaş 24 aslan burcuyum sevgilim 27 ikizler burcu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…