aynen valla ya
dayanamıcam yakında yakasına yapışıp seni seviyorum yakışıklı dicem
peki son bişey daha sorsam onun benden hoşlanma gibi bir durumu var mı
Bana da bakar mısın? Kova burcu yaş 24 :) yakında bi ilişki gözüküyor mu duygusal olarak
ya bide bana baksanıza....kova burcu yaş 34....bi iş için sonuç bekliyorum....nasıl sonuçlanır....
Bak bu sonradan gelen sorular hep bana zarar :)) Ama dayanımıyom aşık insan görünce ne yapim :))))
Yani böyle aman aman bir hoşlantı çıkmadı maalesef ama ben de farklı bir izlenim uyandırmana rağmen bu kişinin senin hakkındaki düşüncesi iyi aile kızı olduğun, daha gelenekçi bir yapıya sahip olduğun yönünde çıkmış. Yoruldugum için çok isabetli yorumlayamıyor olabilirim canım :) Sen iç dünyanda farklısın ama dışarıdan bakanlar farklı bir sen görüyorlar. Cevherini değerini fark edemiyorlar.
Odaklanmada güçkül ve motivasyon problemin var ve bu yüzden de sürekli yanlış başlangıçlar yapıyorsun. İhtiraslarına ve hırsına yenik düşüyorsun maalesef. Başkalarını boşvermen ve kendine yönelmen en doğrusu. Yaratıcılığını kullanabileceğin basit bir hobi edinmek senin için çözüm olacak.Ayrıca el-mubdi esmasını cekmek de senin faydana olabilir.
ahahha ya çok tatlısın çok teşekkür ederimbizdeki de bi umut işte napalım
Cok tesekkur ederim.
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
Başarı ve kutlama görünüyor size...
İş konusunda seni epey bir sıkıntı bekliyor. Öyle sıkıntılar çözemeyecek ve maneviyata yönelecek görünüyorsun canım bir müddet.
akşam akşam ağzın bal yesin.....
sağol canım......iş hayatım olumsuz gidiyor gerçekten......işten istifamı etsem diye düşünüyordum.......bu yorumdan sonra.....heran edebilirim......
Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun ama naçizane önerim yeni bir iş bulmadan elindekini bırakmaman yönünde çok dayanılmaz seviyede değilse ve mobbing falan yoksa.
canım hem maddi hem psikolojik taciz......
daha ne kadar dayanabilirim bakalım.....
senden rica etsem birde sağlığım için bakabilir misin......:26:
Askıya aldığın bir takım şeyler var bu da seni hzursuz ediyor. Daha çok güven duygusu eksikliği ile ilgili ruhsal bir bunalım. Bir tembellik hiç bir şey yapmama eğilimi baş göstrecek gibi duruyor.
canım benim çok sağol.....aldım ben mesajlarımı.....:13: teşekkür ederim.....
Evet evlilik var ancak evlilik ile birlikte bir taşınma ve yer değiştirmede olacak.
İş konusunda ise senin memnun edecek bir sonuç ortaya çıkacak. Dörtlü bir zaman dilimi var yalnız. Başladığın ya da birileri vasıtası ile içinde bulunduğun bir proje varsa bunun sonuçlanması ile eğer yoksa böyle bir teklif gelirse geri çevirme bu yaptığın iş senin işe girmeni kolalaştıracak.
iş sormuştum 2 ay dediniz ama ben direkt kpss de atanıp atanamayacağımı sormak istiyorum..bir de olacaksa il değişikliği de olacak mı?
kpssyi çok önce sormuş olabilirim belki hatırlayamadım kusura bakmayın.
bakabilirseniz sevinirim uygun vaktinizde...
Uyucam canım ya başka zaman baksam okur mu? Yarın erken işe gitcem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?