Tek kart bakımı.

merhabaaa :) bende istiyorum mümkünse
1 seneyi aşkın nişanlıyım bir türlü düğün tarihi koyamadık yakın tarihte evlenebilecekmiyim ? bunu merak ediyorum :)
çok çok teşekkürlerr şimdiden...

gecen hafta işten çıkarılıcam gibi birşey duydum kimseye soramıyorum da çok merak ediyorum kalıcak mıyım cıkarılcak mıyım? Bakarsanız teşekkürler şimdiden

Eski sevgilin gayette her şeyin farkında ama bundan pişmanlık duymuyor. Kendi egosunu sana kötü davranarak tatmin etme yoluna gitmiş gibi duruyor. Oldukça kibirli ve zorba bir karakter görünüyor kartlarda. Şimdilik sana karşı bir ilgisi yok gibi görünse de bir müddet sonra pişmanlıkla geri dönecek görünüyor. 6 hafta sonra olabilir.

Canım her nedense bu kişinin sana bir kötülüğü dokunacak çıkmış kartında. Ama bu kötülüğün etkileri kaslıcı olmayacak bir haber alıyorsun onun ardından üzülsende yoluna devam etmeyi seçeceksin. Yapılan kötülükleri ilahi adalete teslim edip yenilenmiş ve güçlenmiş bir şekilde yoluna devam etmen senin için daha hayırlı. Bu kişiye karşı olan tutkularını ve hoşlantını disipline etmek, kontrol altına almak seni kurtaracak şeyler. Yani söylediklerine kanma seni üzecek bu işin sonunda.

Cnm hayirli ugurlu olsunn yeni desten. Bende nisanlim da elimizde olmayan sebeplerden dolati bi sure ayriyiz. Gorusemiyoruz. Kavusacak miyiz yakin zamanda .?

Teşekkür ederim canım :)

Canım kartında maddesel kayıplar çıktı. Maddi bir takım sıkıntılar çekeceksiniz. Kavuşmanız hemen olacak gibi görünmüyor. Bu dönemde sabırlı olmanızda fayda var. Kartın diyor ki en sıkıntı asıl refahtan önce oluşur. El - kuddüs ve er - rauf esmalarını çekmen sıkıntının azalmasını sğlayabilir canım. Bu süreç en geç 5 ay içinde tamamlanacak.

Canım bu kişi şu aralar duygusal bir boşluk içinde o yüzden sana yönelebilir. İhtiyatlı olmanda fayda var. Karşındakinin duygularından emin olmadan kendini açık etme. Gönlünü kaptırma.

ya size zahmet olmassa...bir kart daha bakabilirmisiniz benim icin....bu sefer sorumda var :))...bizim arsalar varda acaba bu sene icinde satilma olasilikları varmi diye...aslinda soru cokta bende bunu soriyim dedım :))))

Bende rica edebilir miyim ?
Sevdiceğimle evlenebilecek miyim kiiiiiii

Zevk, refah, bolluk, güzellik hep seninle canım. Evlilik sürecinde biraz çatışmalar, çekişme yaşayabilirsin. Engellerin olduğu bir süreçten geçeceksin ama nihai kazanç seninle. Dileğin gerçekleşiyor. Hem güzel bir evlilik yapacak hem de müstakbel eşinin takdirini saygısını kazanacaksın. Bu çatışmalar esnasında senden yana çıkacak ve ikiniz de en nihayetinde her şeyi yola koyacaksınız.

banada bakarsan sevinirim.eski sevgilimle barışacak mıyım ?

Mutlu son görünüyor kartınızda. Senden uzakta mı bu kişi bilmiyorum ama bir seyahat söz konusu. Birbirinizi daha iyi anlayıp ilişkiniz için daha anlamlı kararlar alacaksınız. Zamansız bir evlilik kararı alabilirsiniz ama almamanız faydanıza çünkü maddi açıdan ikinizde buna hazır değilsiniz. Ve ilişkiyi öyle ciddi bir boyıuta taşıma kararı sizin aranızı bozacak gibi görünüyor. Barışma görünüyor ancak evlilik gibi ciddi kararları almayı ewrtelemeniz hayrınıza olacaktır.

Ben de merak ediyorum.
Bana da çeker misin, aklımdan geçirdiğim kişinin bana karşı pişmanlığı var mı?

Banada bakabilirmisin
Universitedeki arkadaslarimla ilgili bazi tereddutlerim var ne yapmaliyim nasil davranmaliyim vs bakarsan cok sevinirim

Canım sen başarılı projelere imza atacaksın. Derslerindeki başarın mı desem sosyal çevrendeki başarın mı desem inanışmaz bir kıskançlık fesatlık oluşturmuş çevrende. Bu yüzden bir çekişme, tartışma yaşayacaksın ama bu senin yararına olacak. Bu çekişmenin sonunda edindiğin tecrübe ve deneyim seni karlı çıkaracak. bu kıskançlıklarda korunmak için el-muksit esmasını cekmen faydana olabilir canım.

ablam yay burcu .evlilik görunuyormu hayatında. ne tur bılgıler vermem gerekıyo bılmıorum size ama:):26::26:

Ablanı çok güzel ve mutlu bir aile yaşamı bekliyor. Evliliği yapacağı kişi hem maddi hem de manevi anlamda çok güçlü bir kişilik. Bolluk ve bereket evinden hiç eksik olmayacak. Bu kişi ile gerçek anlamda ruh eşi olduğunu hissedecek ve birlikte çok uyumlu bir çift olacaklar. Zaman ise kesin birşey söyleyemiyorum ama iki ay içinde tanışma bahar aylarına doğru da evlilik olabilir. zaman konusunda çok iyi değilim :)

Bana da bakmanı istesem...
Tüp bebek tedavisine başlıyorum, başarılı olacak mıyım?

Bu bebek konusunda seni üzen kişiler oldu mu ya da sana kibirlenen. Çünkü kartın kurtuluş ve azadın yakın olduğunu söylüyor. Sana zorbalık eden gönlünü kıran kim varsa şok olacaklar. Bu tedavi sana güven ve rahatlama verecek. Ekonomik anlamda biraz dalgalanmalar olabilir ancak aileyi çok etkilmeyecek. Altından başarı ile kalkabileceksiniz.

canım yanlış anlama ama bir gün içerisinde çok sayıda kişiye bakarsan enerjini düşürürsün günlük hayatını etkiler.

tabi karar senin sadece fikrimi söyledim.

Evet haklısın o yüzden yorulunca bırakıyorum. Estafurullah neden yanlış anlayayım şeker bir insan beni düşünmüş memnun bile olurum

Ben de bir kart rica edebilir miyim?
Aşk hayatım için

Aşk hayatında vicdansız ve güç düşkünü bir adamla birliktelik görünüyor. Ancak bu kişinin böyle olduğunu baştan fark edemiyorsun. Sen kendi yanılsamanı yaşıyorsun ama gerçekler daha farklı bir durumda tezahür edebilir.

bende evlilik hayatımı öğrenmek istiyorum
rica etsem banada bir kart çekermisiniz?

Başta siz uyumlu ve mutlu olduğunuzu düşünsenizde zamanla öyle olmadığını göreceksiniz. Bir takım konularda tartışmalar ve hayal kırıklıkları olacak. Bu kişinin bir takım davranışlarının düzelmesi için epey çabalayacaksınız. Bu süreç sizi yıpratacak olsa da sonuç olumlu olacak gibi gözüküyor.

banada bakarmısın
aşk yada evlilik görünüyormu yakında??

Son düzenleme:

çok çok teşekkürler

sevgilimle evlenebilecekmiyiz herşey yolunda gidecek mi evlilik ne zaman şimdiden tşk ederim:)

Canım maddi anlamda sıkıntı görünüyor. Ancak birbirinize desteğiniz hiç bitmeyecek önemli olan da bu birbirnize destek olarak bu sıkıntıları aşacaksınız. Sonunda güzel haberler ve mutlu bir yuva sizi bekliyor olacak. 5 aylık bir süre boyunca bu sıkıntılar devam edecek sonra sıkıntılar düzeliyor. Evlilik için tam bir tarih veremiyorum. Ona ilişkin bir şey çıkmadı şimdilik canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…