Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Ya hep eski sevgililerle soru sorulmuş bende sormak istiyorum mümkünse :)
Eski sevgilim beni kırdığının üzdüğünün farkında mı?bana karşı ilgisi var mı hala? o yengeç ben ikizler,ikimizde kumralız..
ayrıldığım sevgilim bana geri dönmek istiyor kabul etmeli miyim bilmiyorum
kısa süreli çıktık eski sevgilsini unutamadığı yönünde imalarda bulunmuştu ben de ayrılmıştım
teşekkürler şimdiden
Cnm hayirli ugurlu olsunn yeni desten. Bende nisanlim da elimizde olmayan sebeplerden dolati bi sure ayriyiz. Gorusemiyoruz. Kavusacak miyiz yakin zamanda .?
bnde rica edebilir miyim canım. hoşlandgım biri vardı onun da banakarsı duyguları var sanıyordum ama sonrasında olaylar çok farklı gelişti. ne olacak bu böyle
bn beyaz tenli ela gözlüyüm
o kumral khverengi gözlü
Bende rica edebilir miyim ?
Sevdiceğimle evlenebilecek miyim kiiiiiii
banada bakarsan sevinirim.eski sevgilimle barışacak mıyım ?
Banada bakabilirmisin
Universitedeki arkadaslarimla ilgili bazi tereddutlerim var ne yapmaliyim nasil davranmaliyim vs bakarsan cok sevinirim
ablam yay burcu .evlilik görunuyormu hayatında. ne tur bılgıler vermem gerekıyo bılmıorum size ama:):26::26:
Bana da bakmanı istesem...
Tüp bebek tedavisine başlıyorum, başarılı olacak mıyım?
canım yanlış anlama ama bir gün içerisinde çok sayıda kişiye bakarsan enerjini düşürürsün günlük hayatını etkiler.
tabi karar senin sadece fikrimi söyledim.
Ben de bir kart rica edebilir miyim?
Aşk hayatım için
bende evlilik hayatımı öğrenmek istiyorum
rica etsem banada bir kart çekermisiniz?
Mutlu son görünüyor kartınızda. Senden uzakta mı bu kişi bilmiyorum ama bir seyahat söz konusu. Birbirinizi daha iyi anlayıp ilişkiniz için daha anlamlı kararlar alacaksınız. Zamansız bir evlilik kararı alabilirsiniz ama almamanız faydanıza çünkü maddi açıdan ikinizde buna hazır değilsiniz. Ve ilişkiyi öyle ciddi bir boyıuta taşıma kararı sizin aranızı bozacak gibi görünüyor. Barışma görünüyor ancak evlilik gibi ciddi kararları almayı ewrtelemeniz hayrınıza olacaktır.
sevgilimle evlenebilecekmiyiz herşey yolunda gidecek mi evlilik ne zaman şimdiden tşk ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?