insanları seçimlerinden dolayı yargılamayın. Evet ortada yanlış olan bir durum var... Ama nişanlısından ayrılması konusunda zorlayamazsınız. Kendi açımdan konuşmak istiyorum. Benim başıma böyle bir olay gelse tek yapacagım şey kimseye söylemeden ablamı karşıma alır yaptıgından dolayı utandığımı aynı şekilde onun da utanması gerektiğini söylerim. Vicdanını sızlatacak şekilde konuşur gerisini de ona bırakırım....
işte kulağıma bir şey geldi de
bak bu böyle yayılırsa çok kötü olur senin için bir an önce ya o adamla ilişkini kes yada nişanlından ayrıl falan de bakalım ne diyecek
yaa burda yazarsın dimi ne olduğunu merak ederim ben:26:
insanları seçimlerinden dolayı yargılamayın. Evet ortada yanlış olan bir durum var... Ama nişanlısından ayrılması konusunda zorlayamazsınız. Kendi açımdan konuşmak istiyorum. Benim başıma böyle bir olay gelse tek yapacagım şey kimseye söylemeden ablamı karşıma alır yaptıgından dolayı utandığımı aynı şekilde onun da utanması gerektiğini söylerim. Vicdanını sızlatacak şekilde konuşur gerisini de ona bırakırım....
bende resmen sok oldum ya
kizlar bisey soylemek istiyorum,siz ablana soyle diyosunuzda,ya ablasi haklisin kardesim,hatamin farkina vardim,siliyorum onu engelliyorum
,istersen hergun mailima bak sifremi degistirmicegim diyip
hala kacamak gorusurse o adamla,yada yeni bi mail-adresi acarsa?
o zmn kendi bildigi yoldan devam eder,nisanlisini aldatmayada devam eder,kesinlikle yazik o enistene
yani bi yoldan hala kontrol etmen gerek ablani
aklima bisey geldi,konu sahibi sen bu resimleri yada yazismalari mailden haric baska bi yerde daha gordunmu??mesela ablanin telefonunda yada facenda felan?
eger gorduysen deki:abla ben seni bi adamla konustugunu gordum facede(yada baska bi yerde,ama maili soyleme)kim bu,utanmiyomusun nisanlisin sen felan de,ama mail sifresini bildigini soyleme
buyuk ihtimal once inkar eder,sonrada tovbe daha konusmuycam der
siz sifresini bildiginiz icin hala mailden takip ede bilirsiniz,boylece yalan soylerse kolayca yakalarsiniz ablanizi
ama bunun icin bi baska biyerden gordum demeniz lazim bu yazismalari,mailden gordum demeyin,baska bi sey uydurabilirmisinz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?