Tek kelime ile Şoktayım !

O bayanı seçiminden dolayı yargılamamalıysak kendisine eş adayı seçtiği adamı rezil etmesi ne oluyor? artık özgür yalnız bir kadın değil o sorumlulukları var.... insan gibi ayrılsın sonra da istediği yaşlı adamla olsun keyfi bilir..........ama bedeli sadece kendisine olsun........

evet haklısınız konuşmam gerekır ablamla..ama ben suraya takılıyorum tamam güzel güzel konuştuk ikna ettım hatasını anladı SANIYORUM. yanı benı ıkna eder ama yıne konuşmaya devam ederse bu sefer bunu yapıyormu yapmıyormu onuda bilemem.adamla ilişkileri baya ileri boyutta her hafta buluşuyorlar o derece ! konussam bana yalan söylemeiğini nasıl anlıyacagımki...

adamın evli olduğunu düşünüyorum
ablan nişan fotoğraflarını falan gönderdiyse karısından ayrılamayacak durumda
ama ablanın hayatına da engel olmuyor
o şekil takılıyorlar işte
buna benzer bir şey daha duymuştum çünkü bir arkadaşımdan....

ben olsam önce bi ağzını arardım ablamın senin başka biriyle ilişkin mi var falan diye
msn olayını söylemezdim
tabi inkar edecektir ama nerden bildiğimi söylemeden biyerden öğrendim işte falan derdim

bak eğer böyle bişey varsa nişanlının da başını yakma yazık olur diye ikna etmeye çalışırdım
baktın ki bir değişme olmuyor en son çare msn konuşmalarını resimleri falan koyarsın önüne
artık anne babama söyleyecem bu durumu seni uyarmama rağmen sürdürüyorsun dersin

Son düzenleme:
yarın buluşacaklar bende onu aramayı düşünüyorum senınle bı adamı görenler olmş samımı falan.bilmem işe yararmı ama bunu bi deneyeceğim

işte kulağıma bir şey geldi de
bak bu böyle yayılırsa çok kötü olur senin için bir an önce ya o adamla ilişkini kes yada nişanlından ayrıl falan de bakalım ne diyecek

yaa burda yazarsın dimi ne olduğunu merak ederim ben:26:

Son düzenleme:
ablanla konuş bence ima etme
direk açık açık konuş
gerisi bence seni ilgilendirmez sen üzerine düşeni yap

cesaret edemeyecek bir şey yok o bunu yapmaya nasıl cesaret ediyorsa senin konuşman da gayet normal
en azından gözü korksun biraz duyulur diye
ama bence yinede nişanlısından ayrılsın
sonu pek hayırlı gözükmüyor...

Son düzenleme:
boyle seyler asla gızlı kalmıyor ,sen soylemessen ıllakı bırı gorecek ve duyulacak emın ol ve aılen rezıl olacak herkese karsı bu tabloyu yasamak ıstemıyorsan ,bunu once sen yap ve bu işi bitir

bütün yorumları okuyamadım ancak madem o adamı seviyor neden başka biri ile nişanlanıyor? buradaki amaç ne onu anlayamadım? eğer çok aşıksa onunla evlensin,başka birini üzmenin aldatmanın mantığı nedir? bunu gerçekten anlayamıyorum ben,kendilerine de yakıştırıyorlar böyle sahta hayatları pes! arkadaşım ablanla konuş lütfen,herşeyi bildiğini anlat..başka yolu yok,eğer susarsan bu aldatmaca devam edecek.

ne kötü bı durum

acınması gereken tek kışı ablanızın nışanlısı ...

bence sızı bırı görmüş vs demekle olmaz bu ış, mutlaka yok öyle bırşey dıcektır

yazışmalarınızı resımlerınızı gördüm, napıyorsun sen demelısın

aılenı karıştırma bence şımdılık ışın ıçıne, sen ablanla konuş

sana neden benım maılıme baktın deme gıbı bı lüksü yok şuan

Ablanla konuşmadan önce adresindeki resimlerin yazışmaların kaydını al inkar ederse onları önüne koy, şifresini değiştirmeye kalkar ya da o adamla iletişim kurmaya devam ederse nişanlısından ayrılmadan o resimleri ailene göstereceğini söylersin. Bir de ablanı iyice dinle anlamaya çalış biryandan da öbür adamı sevip nişanlısından neden ayrılmıyormuş, eğer alimden ya da başka birşeyden korkuyor da ayrılamıyorsa onun yanında olacağını ona destek olacağını hissettir sevmediği biriyle evlenmesine izin verme sonuçta hem cocuğa yazık hem kardeşine.

Cok sasirdim gercekten, bu insanlarin mantiklarini anlayamiyorum ben ya. Nisanli ve evlenecek 50 yasinda adamla fotograflari var...

Ben de olsam saniyorum önce ne yapacagimi bilemezdim ama bence de en mantiklisi önce herseyi kendi mailine kopyala...Sonradan seni yalanci konumuna sokmasin..,

Ablan o 50 yasindaki adami seviyorsa, nisanlisini daha fazla üzmesin..

ama yok karakterinde bir sorun varsa da o zaman bence ENISTENE yazik...........

Ablani enisten aldatsaydi ve bu sekilde bulsaydin ne yapardin bu sorunun cevabina yürekten cevap ver...

Yani enistene yazik...Ablan da belki bu sekilde yanlis bir yoldan dönmus olur...Ki bir hata yapiyorsa sadece EGLENMEK amacinda iseeeee deeeeeee BUNU AGIR ÖDEMESINDE FAYDA VAR....Böylece bir daha evlenilecek bir insan bulursa ayni hatayi yapmaz........

valla zor durum canım
empati yapayım diyorum sana yardım etmek için ama olmuyor nedense
nişanlısınada yazık ama ya
sen bi yolunu bulup aileni ufaktan haberdar et bance
bu sorumluluğu tek başınna taşıma daha sonra pişman olursun

Evet tam da seçimleri yüzünden yargılanması gerekiyor.
Aynı anda babası yaşında bir adamla takıldığı hem de nişanlı olduğu için...
Sizi sevdiğiniz insan bu şekilde aldatsa saygı duyacaksınız herhalde
Bu forum beni her geçen gün biraz daha şaşırtıyor.

bende resmen sok oldum ya
kizlar bisey soylemek istiyorum,siz ablana soyle diyosunuzda,ya ablasi haklisin kardesim,hatamin farkina vardim,siliyorum onu engelliyorum
,istersen hergun mailima bak sifremi degistirmicegim diyip
hala kacamak gorusurse o adamla,yada yeni bi mail-adresi acarsa?

o zmn kendi bildigi yoldan devam eder,nisanlisini aldatmayada devam eder,kesinlikle yazik o enistene
yani bi yoldan hala kontrol etmen gerek ablani

aklima bisey geldi,konu sahibi sen bu resimleri yada yazismalari mailden haric baska bi yerde daha gordunmu??mesela ablanin telefonunda yada facenda felan?

eger gorduysen deki:abla ben seni bi adamla konustugunu gordum facede(yada baska bi yerde,ama maili soyleme)kim bu,utanmiyomusun nisanlisin sen felan de,ama mail sifresini bildigini soyleme
buyuk ihtimal once inkar eder,sonrada tovbe daha konusmuycam der
siz sifresini bildiginiz icin hala mailden takip ede bilirsiniz,boylece yalan soylerse kolayca yakalarsiniz ablanizi

ama bunun icin bi baska biyerden gordum demeniz lazim bu yazismalari,mailden gordum demeyin,baska bi sey uydurabilirmisinz??

buluşmaya gittiğinde hiç mi şüphelenmedin canım sen ablandan mutlaka gittiği buluşmaların birinde görmüşsündür ablanın süslenir ederken mesela ablanı bi gün takip et önce o adamla konuş aynı gün açık vermeden ablanla gördüm dersin ablana msn de fotoğrafları yakaladım felan deme yoksa şifre değiştirir ya ben söylerim nişanlına bu durumu yada ayrılırsın de ablan ne kadar düzeltsede bu durumu o nişanlılıktan ve olacak olan evlilikten hayır gelmez artık

başka bi yerde yazışmalarını görmedim.aynı evde yaşasak belkı bi şekilde tel.de mesajlara falan bakabilirdim ama öyle bi şansım yok.bugün buluşacaklar sizi birisi görmüş diycem benım aklıma başka bişey gelmiyor.çıkmazdayım şuan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…