Tek kelime ile Şoktayım !

yorumların hepsini okumadım. söylenildimi bilmiyorum ama annene derhal söyle... birde resimler eski mi acaba. yani şuandaki nişanlısından önce olmasın...

altında ne olabilirki de öyle söylüyorsunuz? kardeşime söyledim çünkü birisine söyleme ihtiyacı duydum benım en yakınımda kardeşim.meraklı değilim birilerinin şifresini çözüm bakmaya.bunu ilk defa yaptım ve gördüğünüz gibi şeytan dürttü heralde diye bi güzelleme yaptım.yanı bu yaptıgımı savunmuyorum asla.yapmamam gerekirdi ama yaptım.
korkmuyorum bekletmiyorum.bekleme durumum ben konuşurum paylaşırım bu sefer benım haberım olmaz adamla ilişkisini kesmezse.bunun için ne yapabilirim diye soruyorum.

yapabileceğiniz tek şey ablanızla konuşmak,kesinlikle aileniz ve nişanlıyla değil.Ablanız hatasını farketmezse ve ilişkisini kesmezse zorla zincire bağlayacak haliniz olmadığına göre,sadece konusup uyaracaksınız o kadar.

konuyu saptırmıyorum yazdıgım cevap sadece size ithafen değil genel olarak konuştum.ben ablamla konuşuyorum egerki derse ben nişanlımı sevmiyorum ama artık nısanlandım evlencem mecbur bu iş illaki bozulacak.ama seviyorum o adamdanda ayırılıcam öylesine konuştum derse bu sefer sadece anneme söyliycem o daha iyisini bilir.

Matruşka bence ablana dair şüphelerin vardı sadece üstüne gittin.
Böyledir demiyorum ama benim kanaatim bu.

Ablana ayrıl dedin,ayrılmayabilir..
Ayrılmaz da yani neden ayrılsın kardeşi rica ediyor diye ayrılacak değil.
Ayrılacak olsa nişanlanmaz veya nişanlısını aldatmaz,çoktan ayrılırdı yada nişanlısından.
Korkutamam üzemem diyorsun yapacak birşeyin yok.
Yapman gerekenleri yapamam yapmak istemiyorum diyorsan sana düşan susup izlemek.
Ablan üzülmesin .

Kültürünüz mü zorladı nişanlanmaya ,yani mecburi bir evlilik mi bu?
Yani hani baba evlen der evlenirsin falan öyle birşey mi?

canım ablan içe kapanık falan değil, kendini size ve nişanlısına yanlış tanıtmış, kimseyle hiç birşeyini paylaşmayan birisi demişssin. neyi paylaşacakki. yaptıgı kusurları ayıplarıda paylaşacak olsa yapmazdı... çok masum değil, derhal haddini bildir,,, ayıptır ya, terbiyesizlik yaptıgı... bu nasıl kadın olacak demiyorum artık nasıl anne olacak..
kusura bakma biraz tepkim sert oldu ama gercekten çok sinirlendimm

aynen öyle.en basında söyledim zaten ablama güvenmediğimi.o yüzden baktım belkide maillerine.belkide bişey bulacagıma emindim.ama anlamıyorum.nişanlısıylada ısrarla evlenmek istedi.babamın karşı çıkmasına ragmen.ama biliyorum ben ya en basından söylüyorduda ömür boyu bi insana nası baglı kalınabilir falan.şimdi parçaları birleştiriyorum.hem adamla gönlümü eglendireyim,hemde nişanlımla evleneyim çoluk çocugamı karışayım diyor anlamadımki.ama aldatma bu apaçık.
konuştum.inkar ediyor.resmi gösterdim.digerlerinede baksaydın maildeki o zaman ne diyeceksin bakalım dedi.ben diger resmlere bakmamıştım bilmiyorum.ne olabilirki beni baktıgımın yanlış anladıgımı gösterecek.

Aşkım canım gibi laflar da vardı maillerde diyordun ona ne dedii?
Adam kimmiş peki neymiş neciymiş neyim diyor?
Abim mi iş ark kimmiş adam ?

Bazı erkeklerin mantığına sahip ablan olabilir.
Yani yargılamak istemiyorum ama erkekler yapınca bu haltları bir madalya takılmadığı kalıyor.
Ama kadın bu işlere girince sonu hiç iyi olmuyor.
Yani bugün evlense yarın başka bir mevzu çıkacak ablanız evlilik mantığına uygun değil muhtemelen.
Belki nişanlısı da öyle biridir kafam karıştı şimdi ikisi de biliyordur birbirlerinin hayatlarını?

e bak işte ablan güvenmiyormuşsun,altında bu varmış demek ki merak etmenin,bakmanın.neden altında ne olabilir ki diye kızdın ki bize?En mkul şekilde yol göstermeye çalışıyoruz.

mailleri söyleyemedim daha işi varmış biraz sonra konuşacakmışız.adamı gördüğümü söylediğimde iş yerinden bi abi dedi.nişanlısının bildigini sanmıyorum.yani umarım bilmiyodur.nası bi işin içindeyim o zaman gerçekten kafayı yerim heralde.bu gece on defa rüya gördüm konuyla ilgili.

Bakın nasıl konu açmışsınız.
Yorumlardan sonra ne demişsiniz.
Sizin ablanızın nişanlısını atlıyorsunuz nedense. Sonra da bize kızıyorsunuz.
Sakladığınız için suçlu olduğunuzu düşündüğümüzü söylediğimizde profesyonel olmadığınız gibi mantığımın alamadığı bir gerekçe gösteriyorsunuz.
Birşey yapmayın o halde.
Susun.
Yorum istedim dediniz bana. Dediklerinizi yapmak zorunda değilim dediniz.
Elbette ki yapmak zorunda değilsiniz.
Yorum niye istediniz ki..
Aşağı yukarı herkes ablanız bu nişanı noktalasın dedi.
Ama siz ne şiş yansın ne kebap istiyorsunuz.
Ablanız o adamdan ayrılsın, nişanlısıyla evlensin.
Sizin ailenizden kimseye zarar gelmesin.
Ya aldatılan nişanlıya ne olacak.
Adamcağıza çok üzüldüm.
Şu anda ne hayaller kuruyor, ablanız neyin peşinde.
Evet çok acımasızca biliyorum.
Allah korusun benim kızkardeşim böyle yapsaydı verebileceğim en sert tepkiyi verirdim.
Sonrasında gelecek tehlikeleri engelleyebilmek için.
Ve masum bir adamın vebalini almamak için.
Tek çabam bu benim. Yoksa banane. Naparsanız yapın.
Vebali alacak olan sizsiniz. Kandırın kendinizi...

kendi bildigi oku ya... gelipte burda kızlardan fikir alırken suçu olan birini koruyarak '''ablam mıyyyyyy mıyyy deme....
kızlarrrrrr yorum yazmayalımmm yaaa. matruşka kendi ismi gibi aynı kalıp düşüncesinden, sürekli aynı şeyleri çıkarıyor.boşa fikir veriliyor

Son düzenleme:
anladığıma göre zaten ablanla ilgili şüphelerin varmış,bir tesadüf esri de bunları öğrenmişsin..ama hala bu büyük şok niye,olamayacak birşey değil ki bu? hala bu şoku üzerinden atamaman bana garip geldi.ablan nişanlısını aldatıyor,hayatta neler oluyorken bunun nesini hala kabullenemedin? yapacağın şey maillerini açıp göstermek.

ablanızla konuşun...annenize,babanıza,nişanlısına bu durumu kendisinin anlatması konusunda ikna edin..asla sessiz kalarak ablanızın yaptığı kötülüğe ortak olmayın..

Hadi ablanız bir yanlış yapıyor tamam da, siz niye ablanızın maillerini karıştırıyorsunuz ki? Ablanızın yanlışını eleştiriyorsunuz peki sizin yaptıgınız dogru mu bide kardeşi olarak?

böyle kırıcı yorum yaptınızda basınız göğemi erdi? mıy mıy diyosam okuma arkadasım sana ters gelen yazılar yazmışsam yorum yazmayıp geçebilirsin.bu mesajin bana bişey kazandırdımı yada kendıne.

Hadi ablanız bir yanlış yapıyor tamam da, siz niye ablanızın maillerini karıştırıyorsunuz ki? Ablanızın yanlışını eleştiriyorsunuz peki sizin yaptıgınız dogru mu bide kardeşi olarak?

benım mailleri krıştırmam heralde bu olayda yapılan en masum hatadır.

ablamla konuşuyorum sabahtan beri.bi çıkış yolu bulucam.yaptıgınız iyi-kötü yorumlar için sağolun.

fikirlere kapalı olsam buraya konu açmam anlatabiliyomuyum?evet bana yardımcı olabilecek fikirlerden faydalandım.yangına körükle gidilen yorumları dikkate almadım.ve şuanda doğru olanı yapıyorum kendimce.pervasızca yazıp çizdikleriniz içinde teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…