yarın buluşacaklar bende onu aramayı düşünüyorum senınle bı adamı görenler olmş samımı falan.bilmem işe yararmı ama bunu bi deneyeceğim
daha önce aklımın ucundan bile geçmeyecek bişeyle karşı karşıyayım allah aşkına profesyonelce davranamamkı..daha önce ablamla böyle muhabbetlere bıle girmeyen ben ona nişanlını aldatıyorsun yaşlı bir adamla demem bana zor geliyor.evet demem gerekiyor yapmam gereken bu ama bu duygu ablamla değil benımle ilgili.ne kadar zor oldugunu anlayın lütfen.
daha önce aklımın ucundan bile geçmeyecek bişeyle karşı karşıyayım allah aşkına profesyonelce davranamamkı..daha önce ablamla böyle muhabbetlere bıle girmeyen ben ona nişanlını aldatıyorsun yaşlı bir adamla demem bana zor geliyor.evet demem gerekiyor yapmam gereken bu ama bu duygu ablamla değil benımle ilgili.ne kadar zor oldugunu anlayın lütfen.
şok oldum okurken siz hala neyi bekliosnuz..nişanlısını yakalasaydınız aynı konu yüzünden ablanızı savunmak için kırk kere yaygara çıkartmıştnız ama? yaygara çıkartın demiyorum ama ablanızı kendine getirin lütfen karşısındakileri salak yerine koymasın evliliği garantileyip 50 yaşında adamla da gününü gün etmesin..bu nasıl iş yaaa..lütfen hala susmayın bahanelerede gerek yok alın karsınıza ben herseyi biliyorum deyin nişanı bozdurmasını söyleyin..
ben seni gördüm karaköyde diycem.eşimin orda bi işi vardı benide işe bıraktı gördüm sizi desem?
Hiç yormayın kendinizi boşuna.
İlk sayfada bunun gibi bir yorum yaptım ben de.
Çoğunlukla aynı yorumlar yapıldı.
Ama nedense konu sahibi hala biri gördü desem, eşimle geçerken gördüm mü desem derdinde.
Boşuna yıpranıyoruz.
Profesyonelliğe bağladı sonra. Herkes böyle birşey yaşıyor ya.
Yapılması gereken şey belliyken anlamamak için ısrar ediyor konusahibi.
Ben zorlanıyorum anlayamıyorum neden böyle yaptığını.
Utanıyorum da söyleyemiyorum gerekçesini de mantığım kabul etmiyor.
Arkadaşım sen dediğin gibi şok geçirseydin,şok geçirmiş bir insanın kontrolsüz davranışlarını sergilerdin.
Aksine bence büyüüüüük bir olgunlukla karşıladın ablanını kırmamak için elinden geleni yapıyorsun.
Seni anlamakta güçlük çekiyorum komşu değil iş arkadaşı değil ablan bu senin.
Gerekirse saçını başını yolarsın ama bu durumu çözersin.
Yorumların olayı mevzuyu sürekli ertelemen o kadar garip ki?
Bir kadın bir erkekle görülebilir o onun namusuna leke getirmez ki?
Seni bir erkekle görmüşler eee biri bana bunu söylesen umrumda bile olmaz ,olabilir birisiyle karşılaşmışımdır derim,ne var ki bunda?
Ablan nişanlısını 50 yaşında bir erkekle aldatan bir kadın bu sorun onun umrunda mı olur sanıyorsun.
Benim asıl anlamadığım mail adresi şifresini edinme yollarınız.
Bence anlatmadığınız şeyler var konunun evveliyatını biliyordunuz.
Yoksa kimse ablasının mail şifresini öğrenip kurcalamaz hem de aile boyu !
evet ablamın üzülmesini istemiyorum ne yaparsa yapsın ablam anlıyomusunuz.içe kapanık kimseyle bişeyini paylaşmayan bir insan.evet çok kızgınım sinirliyim ona karşı.ben gitsem saçını basını yolsam sonra gitsem aileme nişanlısına anlatsam onlarda üstüne gitse ve ablam intihar etse kimin hoşuna gidecek.ahkam kesmek kolay.ben ailemi ablamı nişanlısını hepsini bi arada düşünmeye çalışıyorum şuan.ama siz ablanı mahvet rezil et der gibisiniz.daha geniş bakabilirsenız olaya nasıl bi çıkmazda oldugumu anlarsınız belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?