Tek kelime ile Şoktayım !

yarın buluşacaklar bende onu aramayı düşünüyorum senınle bı adamı görenler olmş samımı falan.bilmem işe yararmı ama bunu bi deneyeceğim

Sizi gerçekten anlamıyorum ve bir daha da size yorum yazmamayı düşünüyorum.
Çünkü aynı yerdesiniz. Bir adım ilerleyemiyor ve asıl sorun hakkında birşey düşünmüyorsunuz.
Elinizde kanıtlarınız var şüpheye mahal vermeyen ve ciddi boyutta olduğundan emin olduğunuz.
Buluşuyorlar. Çok samimi konuşmalar var.
Siz hala bunu açıkça söyleyemiyorsunuz.
Hep birileri görmüş diyorsunuz.
İyi de neden?
Sizin çekndiğiniz konu nedir?
Utandığım için dediniz.
Birinin görmesi daha utanç verici değil midir sadece sizin bilmenize kıyasla..
Üstelik daha önce de söyledim ya.. O utanmıyor nişanlısına ihanet ederken.
Yaptığı ortaya çıkar da ailem üzülür diye de düşünmüyor.
Siz neden hala karşısına dikilip konuşamıyorsunuz?
Yok vazgeçerse miymiş.
Msn şifresini değişitirip size yalan söylerse miymiş.
Ortada bir ihanet var mı?
Nişanlısının, ablanız ilişkisini bitirse de onunla tüm olanlara rağmen evlenmesine göz yumabilecek misiniz?
Bu bir vebal değil midir? Alabilecek misiniz?
ABlanıza nasıl söylerim diye kılıf, bahane, yöntem aramak yerine çözüme yönelik şeyler düşünün.
Kimsenin üzerine şu görmüş bu görmüş diye atmadan hayali bile olsa... açıkça konuşun.
...
Diyelim ki evlendiler. Sonrasında bu ilişki devam ediyorsa? Ya daha büyük facialara yol açarsa
Çok mu paranoyakça...
Olabilirliğini bir düşünün yine de

daha önce aklımın ucundan bile geçmeyecek bişeyle karşı karşıyayım allah aşkına profesyonelce davranamamkı..daha önce ablamla böyle muhabbetlere bıle girmeyen ben ona nişanlını aldatıyorsun yaşlı bir adamla demem bana zor geliyor.evet demem gerekiyor yapmam gereken bu ama bu duygu ablamla değil benımle ilgili.ne kadar zor oldugunu anlayın lütfen.

Bunun profesyonellikle ne alakası var.
Kaç insanın başına hayatında böyle birşey gelir ki profesyonelleşebilsin.
Laf mı şimdi bu...
Yapılması gereken belli değil mi sizce de..
Aynı şeyleri söylüyorsunuz. Sürekli tek noktadan bakıyorsunuz olaya.
Evet zor bir durum. Utanabilirsiniz de.
Ama sizin yaşlı bir adamla nişanlını aldatıyor demenizden daha utanç verici değil midr nişanlıyı yaşlı bir adamla aldatmak.
Yani ablanız bunu yarken utanmıyor da siz neden bunu söylerken utanıyorsunuz onu anlamıyorum.
Hep biri görmüş, biri haber vermiş. Niye?
Siz ablanızdan öyle çok korkuyorsunuz ki, ablanıza bu şekilde bile söyleseniz ablanız "hey dur bakalım haddini bil" diyerek sizi susturur.
Öyle siniksiniz ki karşısında.
Açıklamadığınız bir şey var bence ve bu nedenle bu konuda ısrar edemiyorum çünkü herşeyi açıklamak zorunda değilsiniz.
Siz bilirsiniz..
İki seçeneğiniz var.
Ya ablanızın nişan olayını bitirmesini sağlayacaksınız ki bana göre en sağlıklısı bu.
Ya da hiçbirşeye karışmayıp, naptılar ne ettiler, görüşüyorlar mı diye kendinize zarar verecek ve herşeyi uzaktan seyredeceksziniz.
Nişanlısının da günahına karışacaksınız. Kötü şeyler olma ihtimaliyle ve eğer duyarsanız pişmanlıkla geçireceksiniz hayatınızı.
Başka alternatif göremedim ben.
İnşallah sorunsuz çözersiniz bu büyük sorununuzu.

bence sadece bigun laf arasinda cay kahve icerken ruyamda ne gordum biliyormusun de konuya dal. nisanliymisim hatta evliymisim de baskasiyla berabermisim ayni zamanda de. adam beni kotu yola dusurmus iste organlarimi satmak istiyormus de. boyle anlat yani korkut onu tepkisini olc yuz ifadesine bak bakalim ne olacak sonra bir muddet daha takibe al birsey deme acma konuyu, baktin korkupta adamdan kacmiyor bu sefer oturt karsina ciktilari al yazicidan resimlerin yazismalarin koy onune bunlarda neyin nesi diye.

"Nişanlını yaşlı bir adamla aldatıyorsun" değil de...
Başkasıyla görüştüğünü biliyorum.Yaptığın hiç doğru değil.Kendini de ailemizi de küçültüyorsun.Nişanlına büyük haksızlık ediyorsun,ondan ayrılmalısın.

İnkar ederse,"hiç inkar etme,herşeyi biliyorum" dersin.Detaylara girmeden net konuşursun,nerden biliyorsun diye soru sormasına fırsat vermezsin.

Senin düşündüğün şekilde,sizi görmüşler filan dersen gayet rahat inkar eder.
Bir sürü açıklama üretir.Sonra daha dikkatli davranmaya başlar.
Ortada bariz bir durum var.Daha fazla kanıt toplamaya gerek yok.
Buluşmaymış,mesajmış bunlar teferruat.Bunları görüp bilip ne olacak ? İlişki var mı ? Var.Bekleyip gözlemeye gerek yok.

Bu adam büyük ihtimalle evlidir.Belki ablana,birkaç ay evdekileri idare et,nasılsa boşanacağım filan demiştir.

İlk etapta halledilmesi gereken,aldatma mevzusu...Önce bir ayrılsın,ondan sonra şu anki ilişkisi doğru mu yanlış mı ona sıra gelir.

ya arkadaşım kaç sayfadır ne zmndır yerinde sayıp duruyosun, bahane olarakda bu konularda profosyenel değilim ki diyosun. bu konuda nası profosyonel olunabilrki zaten? sana soruyorum ablanı uyarsan o da bu ilişkiden vazgeçse senin için olay kapanacak mı? yani aldatılan bi nişanlı var ortada, bu olanları bilmek onun hakkı. ben senin yerinde olsam elimdeki kanıtlarla birlikte nişanlıyla konuşurdum, ablan açıklama yapacaksa da bırak nışanlısına yapsın. ama sen bunu yapmıyosun neden çnk senin ablan sonuçta. zarar gelmesini istemiyorsun. ama biraz empati yap. o nişanlı gencin kardeşi olduğunu düşün, yinede böyle sessiz kalabilecekmiydin. sonuç nolursa olsun nişanlısının bu olayı bilmesi gerekiyor. ablan bu yasak aşkı bitirse bile yinede öğrenmesi gerekiyor. affedip affetmemek onun kararı ama BİLMELİ. bence vebal atına girme anlat herşeyi.

Eee O da hemen dökülecek mi sence ?

İşten tanıdığım bir abiye rastladım,bir çay içtik,ne var bunda derse,ne demeyi düşünüyorsun ?

şok oldum okurken siz hala neyi bekliosnuz..nişanlısını yakalasaydınız aynı konu yüzünden ablanızı savunmak için kırk kere yaygara çıkartmıştnız ama? yaygara çıkartın demiyorum ama ablanızı kendine getirin lütfen karşısındakileri salak yerine koymasın evliliği garantileyip 50 yaşında adamla da gününü gün etmesin..bu nasıl iş yaaa..lütfen hala susmayın bahanelerede gerek yok alın karsınıza ben herseyi biliyorum deyin nişanı bozdurmasını söyleyin..

Hiç yormayın kendinizi boşuna.
İlk sayfada bunun gibi bir yorum yaptım ben de.
Çoğunlukla aynı yorumlar yapıldı.
Ama nedense konu sahibi hala biri gördü desem, eşimle geçerken gördüm mü desem derdinde.
Boşuna yıpranıyoruz.
Profesyonelliğe bağladı sonra. Herkes böyle birşey yaşıyor ya.
Yapılması gereken şey belliyken anlamamak için ısrar ediyor konusahibi.
Ben zorlanıyorum anlayamıyorum neden böyle yaptığını.
Utanıyorum da söyleyemiyorum gerekçesini de mantığım kabul etmiyor.

ben seni gördüm karaköyde diycem.eşimin orda bi işi vardı benide işe bıraktı gördüm sizi desem?

Arkadaşım sen dediğin gibi şok geçirseydin,şok geçirmiş bir insanın kontrolsüz davranışlarını sergilerdin.
Aksine bence büyüüüüük bir olgunlukla karşıladın ablanını kırmamak için elinden geleni yapıyorsun.
Seni anlamakta güçlük çekiyorum komşu değil iş arkadaşı değil ablan bu senin.
Gerekirse saçını başını yolarsın ama bu durumu çözersin.
Yorumların olayı mevzuyu sürekli ertelemen o kadar garip ki?
Bir kadın bir erkekle görülebilir o onun namusuna leke getirmez ki?
Seni bir erkekle görmüşler eee biri bana bunu söylesen umrumda bile olmaz ,olabilir birisiyle karşılaşmışımdır derim,ne var ki bunda?
Ablan nişanlısını 50 yaşında bir erkekle aldatan bir kadın bu sorun onun umrunda mı olur sanıyorsun.

Benim asıl anlamadığım mail adresi şifresini edinme yollarınız.
Bence anlatmadığınız şeyler var konunun evveliyatını biliyordunuz.
Yoksa kimse ablasının mail şifresini öğrenip kurcalamaz hem de aile boyu !

Son düzenleme:
böyle bir seyi nisanliyken yapan evlendikten sonra da yapar!!!

eger ilerde ablanizin evlenip bu olay ortaya ciktiktan sonra bosanmasini istemiyorsaniz ablanizla konusun derim.

eger sonradan baskasi tarafindan ortaya cikarsa bu olay sizi aileniz suclama ihtimali var cünkü bildiginiz halde söylemediginiz icin.

allah yardimcin olsun cnm

konuyu şimdi gördüm geçmişi okuyamadım.ablan zorla mı nişanlandırıldı? gerçi zorla bile olsa 25 yaşındaki kızın 50 yaşındaki adamla işi de olamaz.bence bu durum açığa çıkmalı.

bende sizi anlamıyorum açıkcası,konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz elbette kendınızı yıpratıyorsunuzya bunu yapmayın.bir şekilde elbette çözücem olayı.ben böyle bişey gördüm ah yandım vah yandımada düşmüyorum sadece fikir istedim.ablamlada konuştum inkar ediyor şuan ama illaki dökülecek.dökülmezsede elbette yapacagım başka şeyler olacak.fikirlerinizi paylaşmanızı istedim.siz söyleyin ben yapıyım demedim.

ilk aklima gelen nisanlisini istedigi icin birlikte, 50 yasindaki heriflede parasi icin.

evet ablamın üzülmesini istemiyorum ne yaparsa yapsın ablam anlıyomusunuz.içe kapanık kimseyle bişeyini paylaşmayan bir insan.evet çok kızgınım sinirliyim ona karşı.ben gitsem saçını basını yolsam sonra gitsem aileme nişanlısına anlatsam onlarda üstüne gitse ve ablam intihar etse kimin hoşuna gidecek.ahkam kesmek kolay.ben ailemi ablamı nişanlısını hepsini bi arada düşünmeye çalışıyorum şuan.ama siz ablanı mahvet rezil et der gibisiniz.daha geniş bakabilirsenız olaya nasıl bi çıkmazda oldugumu anlarsınız belki.

Benim de merak ettiğim neden ilk önce ablanızla konuşmadınız da kardeşinizle konuştunuz?Ablanızın yaptığı çok yanlış kabul ama siz de olayı süründürüp duruyorsunuz.Çoktan ablanızla konuşmuş olmanız gerekirdi,senaryo oluşturma peşindesiniz.Bir de gerçekten nedir bu maillere mesajlara bakma merakınız?Bizim ailede herkesin facesi vs otomatik acılır kimse kimseninkine bakmaz (kardeşim ve ben,anneminkini zaten biz idare ediyoruz) derinssin de dediği gibi bence de bunun altında birşey var.Ablanızı bir de bir süre takip etmeyi falan düşünüyorsunuz.Eşiniz değil karşınızdaki,ablanız.
Kesinlikle annenize babanıza söylemeyin,sonuçta evlatları üzülüp tansiyonlarının fırlamasıyla kalacaklar.Nişanlısına da söylemeyin,hem ailenizi rezil edersiniz,hem de ilişkileri 3 yıllık diyorsunuz.Kimse iki kişi arasındaki ilişkinin dinamiklerini bilemez.O kadar değişik şeyler olabilir ki insanın aklına gelmeyen.Nişanlısından ayrılmasını falan da istemeyin,size düşmez bu.Sonuçta siz sizi aldatan kocanızı takip etmiyorsunuz,ablanızı takip ediyorsunuz,sadece ablanızla muhatapsınız,diğer kardeşinize söylemeniz bile yanlış olmuş bence.
Bir hikaye anlatayım;bir grup nedeniyle tanıdığımız epey hareketli bir kız(Ayşe olsun) gayet düzgün ,efendi bilinen bir çocukla evlendi.Ayşenin hem kendi arkadaşı hem de eşinin akrabası olan biri sayesinde öğreniyoruz ki Ayşe bakire değil ,ama kocasını kandırmış.Tabii herkes çocuk için üzüldü falan.Sonra ne öğrendik,o efendi çocuk zamanında günahsız bir kızın kanına girmiş ve bu akrabanın eşi ile kızı dr a falan götürmüşler zarı dikilsin diye,kızı ortada bırakmış .Yani ilahi adalet diye bir şey var bu dünyada.Allah herkesi bir şekilde denk getiriyor.Sizin yapmanız gereken sadece ablanızla konuşmak.Gerisi sizin sorumluluğunuzda değil.Öyle kocalar var ki eşi tarafından aldatıldığını öğrendiklerinde hiç öyle asıp kesmiyorlar.Söyleyen kişiyi kıskanç paranoyak ilan edip mutlu mesut yasıyorlar.O yüzden insanların acıklarını araştırmamak ve ilişkilerine karışmamak lazım.Her koyun kendi bacağından asılır,ama ailenize ya da nişanlıya haber verirseniz işleri karıştırmakla kalacaksınız.Aileniz rezil olacak ,üzülecek.Abla mutlaka hazırlıklıdır bir kılıf bulur.Nişanlı tanıyor bile olabilir bu adamı,madem yası büyük,sevdiğim bir abim vs diye tanıstırmıs bile olabilir ablanız.Sonucta herkes hayatına devam eder ve siz ispiyonculuk,kıskançlık,paranoyaklık suclamalarıyla basbasa kalabilirsiniz.

Arkadaşım sanki ablanın nişanlısı ablanı aldatıyorda onu ablana söylemeye çekinir gibisin.
Saçını başını yolmak hmm kontrolsüz bir davranış şekliydi yani insan o kadar kızar ki böyle davranabilir.
Böyle davranmalıdır demek anlamdında değil.
Ya nişanlı ablanızı 50 yaşındaki aşkıyla görse fotoğraflarını görse dudak dudağa görse,ablanızı öldürse o daha mı güzel ?
Ablanızı seviyorsanız ablanızı bu durumdan kurtarırsınız ablanız ya öz değil yada aranızda çoook resmi bir ilişki var,o kısmını bilemiyorum.
Ben size ailenize neden anlatmıyor musunuz mu dedim neden saptırıyorsunuz ki mevzuyu ?
Ablanıza söylerken nedne çekiniyorsunuz diyorum,ablanız sizin ailenizi babanızı annenizi hatta sizi bile lekeleyebilecek bir yanlışın içinde müsaade edin de üzülsün azıcık.
Bu kadar da hassassanız o zaman hiçbirşey söylemyin ikisini aynı anda idare etsin.
Nişanlıya hiç mi acımıyorsunuz nasıl bakacaksınız o çocuğun suratına ,diyelim ki ablanız ayrıldım dedi ayrılacak mı kesin olarak.
Evlendiler siz bu bilgiyi ömür boyu saklayacaksınız,belki adam kendisine sadık kalamayan bir kadınla evlenmeyecek neden bu hakkını kullanmasın.
Belki evlenecekler ve ilerde daha korkunç sorunlar çıkacak bu üçlü aşktan.
Gerçeği saklamak o yalana ortak olmak.
Ablanız neden intihar ediyor hem aynı anda iki sevgiliyi idare edebilecek kadar özgür ve rahat bir kadını ne intihara sürükleyebilir ki..?
Ama kocası öldürebilir veya onu kıskanan aşığı,o zaman pişman olmazsınız inşallah.

o adamla bir an önce görüşmeyi kesmesi lazım,

ablanızla konuşun, nişanlısını sevmiyorsa ayrılsın, bozun nişanı,

Allah korusun evlendikten sonrada görüşürse kocası yakalayabilir aile faciası çıkar ortaya.

o adamla görüşmeyi sonlandırmassan seni babama söylerim falan de,korkut ablanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…