dünden bugüne yorumları ve gelişmeleri sabırla okuyup bekliyorum çokta merak ediyorum neler olacak diye :44:
Bilmiyorum şuan ablamın üzerinde baskı uyguluyorum tam anlamıyla.nişanlımı çok seviyorum,bu adamla aramızdakı aşk değil başka bişey diyor.adını koyamadıgı başka bişeymiş.
bence eger ablan bu nişanlısını seviyorsa söz versin size konu kapansın ya da bundan emin değilseniz bi sebep bulup nişanı bozsunlar..:44:
ne peki baba sevgisi mi kusura bakma ama ben bişey bulamıyorum..
Başından sonuna kadar okudum.
Yaşananlar arkadaşların yorumlarından daha ağır.
Anladığım kadarıyla konu sahibi "abla" olduğu için objektif düşünemiyor,hareketlerini sorguluyor.
Dışarıdan bir göz olsaydı eminim o da bizler gibi ağır düşünür ve konuşurdu.
Konu sahibine tek tavsiyem şu ablanın sevgilisini rahat bıraksın. Adam şimdi he he hi hi diyor da bu kadar üzerine gittiğinizde bir an gelir öyle bir cümle kurar ki daha çok incinirsiniz.Burada örnek vermiyim isterseniz.
Ablanın bahaneleri ya da yalvarmalarını inanın gülümseyerek okudum,bu adamdan ayrılsa da nişanlısını başkasıyla da aldatacağı o kadar belli ki... Depresyon numaralarına hiç gerek yok.
Yapacaklarınız belli.
Aileye duyurmanın anlamı yok.
Ablanız yediği pisliği temizlesin,nişanı bozsun. Sonra ister 75lik dedeyle görüşür,ister 17lik çıtırla kime ne?
bende zorluyorum ayrıl nişanlından o zaman bu adama kaç zira babam senı böyle bi adama vermez dedim.ben çok seviyorum nişanlımı diyip tutturuyo.nişanlısına söyler böyle böyle bişey yaptım diye çocukta herşeye ragmen kabul eder.sonra ben mutluluk bozan kız olmak istemiyorum.bi kaç arkadaş böyle söyledi bende hak verdim düşününce.ama suan ablamında o adamında etekleri tutuştu eminim.konuşmalarını gördüm msnden.ne yapacagız bu kız çok ciddi gibi laflar etmişler.belki biraz daha baskıyla ayrılabilirler diye düşünüyorum.ondan sonrada nişanlısıyla ayrılsın artık.
bende zorluyorum ayrıl nişanlından o zaman bu adama kaç zira babam senı böyle bi adama vermez dedim.ben çok seviyorum nişanlımı diyip tutturuyo.nişanlısına söyler böyle böyle bişey yaptım diye çocukta herşeye ragmen kabul eder.sonra ben mutluluk bozan kız olmak istemiyorum.bi kaç arkadaş böyle söyledi bende hak verdim düşününce.ama suan ablamında o adamında etekleri tutuştu eminim.konuşmalarını gördüm msnden.ne yapacagız bu kız çok ciddi gibi laflar etmişler.belki biraz daha baskıyla ayrılabilirler diye düşünüyorum.ondan sonrada nişanlısıyla ayrılsın artık.
Ablanın nişanlıyı sevmediği belli.
Nişanlı da böyle bir olayı duyup da affetmesi durumunda da onun da ablayı sevmediği belli.
Aşk,sevgi ihaneti kaldırmaz.
Yarın nişanlı ablanın başına öyle çoraplar örer ki abla bugün ayrılmadığına pişmanlar olur.
Ya bir de nolur şu msn yazışmalarında senden tırstıklarına inandığını söyleme. İnan ablan gibi sen de komik duruma düşüyorsun.
asıl sen konuna cevap verenleri pervasızca eleştirdigin için kendine teşekkür etmelisinfikirlere kapalı olsam buraya konu açmam anlatabiliyomuyum?evet bana yardımcı olabilecek fikirlerden faydalandım.yangına körükle gidilen yorumları dikkate almadım.ve şuanda doğru olanı yapıyorum kendimce.pervasızca yazıp çizdikleriniz içinde teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?