Tek kelime ile Şoktayım !

dünden bugüne yorumları ve gelişmeleri sabırla okuyup bekliyorum çokta merak ediyorum neler olacak diye :44:

ilk başlarda inkar etti ablam.sonra itiraf.zaten bırakmaya çalıştıgını söyledi.inanmadım tabiki.gerçekten çok şey söyledim.ağlamaktn gözleri şişmiş.o adamada mail attım size yazayım...

.... AMCA !
ben ..... bilmiyorum biricik genç sevgilin anlattımı ben onun
kardeşiyim.sizden utanıyorum.ben 24 yasındayım 60 yasında bi insana
dede derim en fazla amca gözüyle bakarım.ablam bi salaklık
yapmış.büyük ihtimalle statünüz yada konuşmalarınız etkiledi
onu.suçlu.ama size ne demeli.evliymişsiniz.belki çocuklarınızda vardır
utanmıyomusunuz? evet benim size soracagım tek soru bu
UTANMIYOMUSUNUZ! akşam eve giderken karınızın çocuklarınızın yüzüne
nasıl bakıyorsunuz söylermisiniz.

cevap şu:
evet yazdığınız her konuda haklısınız sadece haklı olmadığınız bir konu var. Bu olanlardan ablan in hiç bir suçu yok tüm kabahat tamamen bana ait. Ve bu olanlardan dolayı sizden özür diliyorum. ablan le ayrılmak konusunda zaten konuşmuş ve anlaşmıştık. Sizin mailiniz bu bu süreci hızlandırdı. Bu ilişkiyi burada noktalıyoruz. Size söz veriyorum bu konuda bir daha ablan i aramayacağım. Üzüntünüzü ve tepkinizi anlıyorum. Lütfen kardeşinize kötü davranmayın onun bu konuda hiç bir suçu yok.

bende:
salağımya bende yedim bunu emin olun.ağız birliği yapmadıgınızı nerden
bileyim? siz bi aileyi dağıtmak üzeresiniz.birde değil hatta kendi
ailenizide.susacagımı sanıyosanız yanılıyosunuz.ilk önce sizin
ailenizden başlayacagım.ayrılmış olsanız bile ortada bi aldatma
var.zavallı eşinizin varsa çocuklarınızın suçu ne.ablam sizin
torununuz yaşında.ona nası dokabildiniz,hadi o cahil.siz
neysiniz.heyecan peşindemisiniz,yada genç sevgili modasınamı
uyuyorsunuz? benım babam bunu kaldıramaz öğrendiği anda belki ilk sizi
sonra ablamı sonrada kendini vurur.ailemiz yıkılır.orda burda dudak
dudaga gezmenin böyle bi ensest ilişki yaşamanın acısını sadece siz
değil bi çok insan öder.

cevap şu
:sizin dediğiniz gibi hiçkimsenin suçu yok tamamen ben suçluyum. Keşke sizi inandırabilsem. İstediğim tek şey ablan in zarar görmemesi.

cevabım:

ablamde dahil herkes zarar görecek emin olun.başka çare bulamıyorum
çünkü.ben bu yükü taşıyamam.sizin yaptıgınız gibi kmsenin günahına
giremem.bi heyecanla evini kurmaya çalışan nişanlısının,kızını gururla
evlendireceğini zanneden babamın,kızının düğünü için binbir türlü
hazırlık yapan annemin,düğünde ne giyicem diye heyecanlanan
kardeşlerimin,evlerini nasıl yapsalar diye düşünen eşimin bile..bu saf
insanlar bunu haketmedi.belki sizi hala seven eşiniz,gerçekten BABA
oldugunuzu sanan çocuklarınız...herkes üzülecek.herkes mahfolacak.evet
siz suçlusunuz 60 yaşında 25 yaşında bi kıza hiçte masumane
bakmadıgınız için suçlusunuz.iğreniyorum sizden.

Adamla bu kadar muhatap olman bana göre yanlış. Ablan saf genç kız değil ki kandırsın, iğfal etsin. Yetişkin biri o. Bilerek isteyerek yaşamış ne yaşamışsa. Adam ona tecavüz etmemiş ya.

Bence ablanla konuş ne konuşacaksan. Olayların üstünü örtüp yola devam dersen çok büyük vebale girmiş olursun. Yazık günah o nişanlıya

lüzumsuz işlere girmişsiniz.Adamla ne diye muhatap oldunuz ki? Verdiği cevaplar gayet profesyonelce ablanın zarar görmesini istemem ,sadece ben suçluyum,zaten ayrılıyorduk.Ne bekliyordunuz ki? Utanacak adam zaten yapmaz,kaç yaşına gelmiş,sizden ya da laflarınızdan mı utanacak çekinecek?Sizin tek muhatabınız ablanız.Ortalığı iyice karıştırınca sonuçları düşünün bir de annenizi,babanızı ,ailenizin düşeceği durumu...Bir de adamın karısıyla muhatap olmaktan bahsediyorsunuz pes diyorum vallahi.Merak etmeyin o kadın aldatıldığının zaten farkındadır belki umursamıyordur bile,bıkmıştır kocasından.Her yaşta insan aldatılmayı 20 li yaşlardaki gibi karşılamıyor.Siz şu anda sadece kendi egonuzu tatmin edip,belki ablanıza kızgınlığınızı kusuyorsunuz ama bu kadar fevri davranırsanız sonuçlarını kaldıramayacağınız şeyler olabilir.Babam kaldırmaz diyorsunuz mesela adam duysa kalp krizi geçirse elinize ne geçecek?Sakin davranın biraz.

Peki şimdi ne olacak.
Adam bittiğini söylüyor.
Umarım öyledir. Yakışıksız bir ilişki çünkü.
İyi de...
Nişanlıya ne olacak.

bence eger ablan bu nişanlısını seviyorsa söz versin size konu kapansın ya da bundan emin değilseniz bi sebep bulup nişanı bozsunlar..:44:

Bilmiyorum şuan ablamın üzerinde baskı uyguluyorum tam anlamıyla.nişanlımı çok seviyorum,bu adamla aramızdakı aşk değil başka bişey diyor.adını koyamadıgı başka bişeymiş.

ne peki baba sevgisi mi kusura bakma ama ben bişey bulamıyorum..

Bilmiyorum şuan ablamın üzerinde baskı uyguluyorum tam anlamıyla.nişanlımı çok seviyorum,bu adamla aramızdakı aşk değil başka bişey diyor.adını koyamadıgı başka bişeymiş.

bence eger ablan bu nişanlısını seviyorsa söz versin size konu kapansın ya da bundan emin değilseniz bi sebep bulup nişanı bozsunlar..:44:

ne peki baba sevgisi mi kusura bakma ama ben bişey bulamıyorum..

kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.

Başından sonuna kadar okudum.
Yaşananlar arkadaşların yorumlarından daha ağır.
Anladığım kadarıyla konu sahibi "abla" olduğu için objektif düşünemiyor,hareketlerini sorguluyor.
Dışarıdan bir göz olsaydı eminim o da bizler gibi ağır düşünür ve konuşurdu.
Konu sahibine tek tavsiyem şu ablanın sevgilisini rahat bıraksın. Adam şimdi he he hi hi diyor da bu kadar üzerine gittiğinizde bir an gelir öyle bir cümle kurar ki daha çok incinirsiniz.Burada örnek vermiyim isterseniz.
Ablanın bahaneleri ya da yalvarmalarını inanın gülümseyerek okudum,bu adamdan ayrılsa da nişanlısını başkasıyla da aldatacağı o kadar belli ki... Depresyon numaralarına hiç gerek yok.
Yapacaklarınız belli.
Aileye duyurmanın anlamı yok.
Ablanız yediği pisliği temizlesin,nişanı bozsun. Sonra ister 75lik dedeyle görüşür,ister 17lik çıtırla kime ne?

Nişanlısından ayrılsın tabiki..Ablanıza diyeceğiniz tek şey bu ..

Ne demek yahu bunu bu forumda bir erkek yapsa direk kadına ayrıl deriz..

Ama kız yapınca ''Kol kırılık yen içinde kalır'' misali bir tavıra mana veremiyorum !

Ablanız nişanlısını bıraksın..Birdaha da o adamla görüşmesin..

canım çok zor durumdasın, sana saçma tepki verenler olmuş takma...
doğru olanı yaptın şuana dek, ama söylediğin gibi " AMCA"yla ablan bi ağız birliği yapmışlar ve bukadar kolay vazgeçerlermi birbirlerinden bilemem..
ablan nişanlısına yanlış yaptığını farkedecek yaşta ve olgunlukta olmalı, bence o çocuğa yazık oluyor, öncelikle ondan ayrılsın...

bende zorluyorum ayrıl nişanlından o zaman bu adama kaç zira babam senı böyle bi adama vermez dedim.ben çok seviyorum nişanlımı diyip tutturuyo.nişanlısına söyler böyle böyle bişey yaptım diye çocukta herşeye ragmen kabul eder.sonra ben mutluluk bozan kız olmak istemiyorum.bi kaç arkadaş böyle söyledi bende hak verdim düşününce.ama suan ablamında o adamında etekleri tutuştu eminim.konuşmalarını gördüm msnden.ne yapacagız bu kız çok ciddi gibi laflar etmişler.belki biraz daha baskıyla ayrılabilirler diye düşünüyorum.ondan sonrada nişanlısıyla ayrılsın artık.

Ablanın nişanlıyı sevmediği belli.
Nişanlı da böyle bir olayı duyup da affetmesi durumunda da onun da ablayı sevmediği belli.
Aşk,sevgi ihaneti kaldırmaz.
Yarın nişanlı ablanın başına öyle çoraplar örer ki abla bugün ayrılmadığına pişmanlar olur.
Ya bir de nolur şu msn yazışmalarında senden tırstıklarına inandığını söyleme. İnan ablan gibi sen de komik duruma düşüyorsun.

Hala ne yapacağız bu kız çok ciddi diye mi konuşuyorlar?
Yani siz ciddi olmasanız hem nişan hem ihanet değişmeyecek.
Hani bu adam ablanızla ilişkisini bitirmeye yeminliydi.
Hani tüm suç ondaydı.
Şu anda paçayı nasıl kurtarırız, ya da nasıl zarar görmeden atlatırızın derdindeler.
Bırakın artık ne yaparlarsa yapsınlar.
Siz nişanlısın için herşeye rağmen kabul eder diyorsunuz.
O zaman demek ki korkulacak birşey yok. Söyleyin nişanlısına.
Ama bunları da söyleyin.
Baskıyla ayırabileceğinizi mi zannediyorsunuz gerçekten.
Sadece daha dikkatli olacaklar.
Sizi ikna edecekler.
Ablanıza hiç üzülmüyorum.
Pişman olduğunu düşünmüyorum.
Sizin bir açığınız mı var da bu kadar susuyorsunuz.
Elbette kardeşlerimiz çok önemlidir.
Hatalarını engellemek demek onları sevmediğimiz anlamına gelmiyor.
Aksine gördüğümüz hataları öyle ya da böyle düzeltmemiz gerekiyor.

hotmailde adresi açtıgımda diger taraftan yazışılan msn yazışmaları altta çıkıyor.gerçekten tedirgin olduklarını düşünüyorum.ama tabii ayrılacakları kadar tedirgin oldularmı hiç sanmıyorum.

asıl sen konuna cevap verenleri pervasızca eleştirdigin için kendine teşekkür etmelisin

Hangi nişanlı bu durumu kabullenir? Ablan bir de nişanlımı seviyorum diyormuş ya

Hadi kabullendi diyelim bırak kendileri bu durumla yaşasınlar. Sen mutluluk bozan olmazsın çünkü sen araya girmeyeceksin. Ablan halledecek kendi meselesini.

tek tek her yorumu okudum. başta çok kızdım sana niye bu kadar bekledin diye.
uzaktan yakından herkesin başına gelmiştir veya gelmemiştir. herkesin davranışı farklıdır.
ben olsam şöyle yapardım veya böyle yapardım. bunlar aslında sadece bizim fikirlerimiz. sadece doğru birşeyi yaparken acaba yanlış mı yapıyrum dediğinde hayır doğru yoldasın diyebilmemiz sana destek olmamız lazım geldiğini düşünüyorum.

neyse ki ablana söyledin. başta söylemişler , umarım kayıtlarını almışsındır.
sen doğru olanı yaptın. eğer ablana bildirmemiş olsaydın,sorunu çözmeyeceksen neden girip maillerini vs yi karıştırasın.
elbette bir yanlış varsa düzelecek.
ablanın sadece mail değil cep telefonu sifresini de al. online olarak oradan da takip et. kime mj atmış kime arama yapmış dökümlerini kontrol et.
bitti diyebilir. bir ilişki öyle kolay kolay bitmez. ben bunu bilirim. Allah korusun hepimizin başına gelebilir bu durum. ama ablanın belliki psikolojik sorunları var. bunu takip altına almak sana kalmış artık. başta sık sıkkontrol edecek sonralarında da ara ara takip edeceksin.
ayrıca nişanlısını seviyor da olabilir. histerikli yapıya sahip olan kişilerde sevgi yetmezliği olabilir. belki beklediği ilgiyi onda görmüş olabilir. ilgi olmasın bir kelimeyi bile bulmuş olabilir.. TABİKİİİİ bu durum nişanlı aldatmasını onaylar durumda değildir.

sen görevini yaptın. artık ayrıldık palavrasına inanmak için sana gerçekten güven verici hareketlerde bulunması gerekiyor. bunu da nasıl yapar bilemiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
umarım nişanlısının da kalbi kırılmadan bu iş hallolur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…