- 30 Eylül 2008
- 1.808
- 308
- 323
- Konu Sahibi gulcicek61_67
aman canım sen kimseyi dinleme ayaklarının üstüne sağlam bastığın an kendine güvendiğin an çocuğunu yap..kaynana ben kamam diyor,anne ay banamı sordun çok gördüm bölelerini..annanelerimiz babannelerimiz bizlere bakmış ama şimdi büyükler istemiyorlar bakmak.çalışan bir kadında bakıcı tutmak zorunda kalıyor en ucuzu 500 e geliyor..hayat çok zor yaa...Allah herkeze yardım etsin..zor bir durum ama hayatta herşey sınav..eşin işe girerse durumunuz düzelir sanırsam.umarım kira vermiyorsunuzdur.yoksa işiniz daha da yaş diyebilirim.kira mı ödeyeceksin,bakıcıya paramı vereceksin,çocuğa mı bakacaksın..hayat gerçekten de zor ...Allah yardım etsin.
bizimde durumlar kötü..Allahtan çocuk yok..yoksa ne yapardık..birde sanki hiçbirşey bilmiyormuş gibi davranıp eşimin ailesi çocuk demezmi? sinirlerim bin kat artıyor.......desen para ver çocuğun bişiyini alamadım ,vermezler,bizdede yok derler..yada az bir zaman sonra hemen geri isterler..eeee ben nasıl bakayım çocuğa değilmi?gel de onlara dert anlat..
.neymiş çocuk için para gerekmezmiş..............bak bakkkkkkkkkkkkkkkkkk
ööööööööööööööööffffffffffffffffffffffffffff çok sinirleniyorum
umarım eşin en kısa zamanda işe girer.işsizlik ne demek bilirim
canım ben genel olarak söylemiştim:bir bebeği dünyaya getirmeden önce düşünmek gerek die....sadece bu cümlemi alma ben yardımcı olmaya çalışıyorum.devlet 2 aşılamaya kadar karşılıyor die biliyorum..hem bu değil konu..büyüklerden yardım isteyin.baksınlar çocuğa ya yardımcı olsunlar..annemede üzüldüm demişsin demek oda hasta Allah yardımcınız olsun.herkezin bir derdi var işte yaa...bebeği dünyaya getirmeden önce durumum vardı. tedavide harcadık hep .
katılıyorum kuşum.arkadaşımın amcası dediğin gibi.45 yaşındalar denemedikleri şey kalmadı.sebebi bulunmayan bir şeymiş.demek Allah vermek istemedi diyip kabullenmeye başladılar...Allah isteyen herkeze bebek versin.hayat zor yaabir bebeğe sahip olabilmek için yıllarca tedavi görüp varını yokunu veren kişileri tanıyorum...
şanslısın ki bir bebeğin var tedaviyle olsa bile...
şükür et...bebeği veren rabbim rızkınıda verir...