- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Ne güzel işte. Hep erkeklerden beklemek nasıl bir şeydir ben anlayamıyorum. Üstelik bazıları da biliyor sevgilsinin evlenme teklif etmek istemediğini (utanıyordur, çekiniyordur, tarzı değildir ne bileyim) ama zorluyor. Yok şöyle hayalim var yok böyle hayalim var. Erkeğin içinden geliyorsa etsin gelmiyorsa ve zorlanıyorsa da kimse kusura bakmasın ama evlenme teklifi etse bile o evlenme teklifi olmuş olmuyor. Ha ama bu evlenme teklifi merakının altında da sonsuz bi aşk falan da yok. Ona bak sevgilisi ne güzel evlenme teklifi etmiş benim neyim eksik mantığında kadınlar. Yoksa sevgi zaten böyle bir şey değil, üzgünüm.
Kendi aranizda yuzuk takmadan once zaten bi teklif almis olman gerekir ki o yuzugu takasin.Kızlar merhaba bundan 4 ay önce tanıştırıldık. Düşüncelerimiz aglaki değerler aile bağları zevkler herşeyimiz cok şükür uydu. İlişkimizin 1. Ayında aramızda yüzük taktık. Sonra ailesiyle tanıştım. Oda benim ailemle. Ve sonrası da iki aile tanıştı. 6 kasım söz tarihim. Tek taş yüzüğümü almış ama bana gelen bir evlilik teklifi yok...bekliyorum ama yok. Acaba sözde mi takıcak teklif etmeden
Kızlar merhaba bundan 4 ay önce tanıştırıldık. Düşüncelerimiz aglaki değerler aile bağları zevkler herşeyimiz cok şükür uydu. İlişkimizin 1. Ayında aramızda yüzük taktık. Sonra ailesiyle tanıştım. Oda benim ailemle. Ve sonrası da iki aile tanıştı. 6 kasım söz tarihim. Tek taş yüzüğümü almış ama bana gelen bir evlilik teklifi yok...bekliyorum ama yok. Acaba sözde mi takıcak teklif etmeden
Hmmm sizde ne takiliyor sozde alyans mi?Bizde öyle bir şey olmaz. Tek taş zorunluluk veya gelenek değil. Alınırsa da teklif sırasında takılır.
Hmmm sizde ne takiliyor sozde alyans mi?
Benim tanidiklarimin hepsinde tektas var..
Ya pirlanta tektas +alyans yada altin tektas alyans yapistirik var ya hani tek yuzuk gibi o sekil.
Söz dediğiniz kız isteme oluyor sanırım. Söz diye bir tören olmuyor genelde. Nisan oluyor istemeden sonra orda nisan yüzükleri takılıyor. Tek taş dediğim gibi teklif edilirken veriliyor, ailelerin yanında değil de.Hmmm sizde ne takiliyor sozde alyans mi?
Benim tanidiklarimin hepsinde tektas var..
Ya pirlanta tektas +alyans yada altin tektas alyans yapistirik var ya hani tek yuzuk gibi o sekil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?