TEK TAŞ

iyi de yüzük taktık sonra aileler tanıştı demişsiniz

işte ilk taktığınız yüzük bir evlenme teklifi idi

belki uçakla pankart gezdirmedi; belki yerlerde sürünmedi ama o bir evlenme teklifi idi

artık evlensek mi dedik eşimle; olur valla dedim; evlen benle dedi esprili bir şekilde oldu sana teklif yani

öenmli lan içeriği, şeklini boş verin; ama bunları önemsiyorsanız da karşıdaki insana söyleyinnnn

Kendi aranizda yuzuk takmadan once zaten bi teklif almis olman gerekir ki o yuzugu takasin.
Ammaaan cok ta onemli diil biz iki hafta sonra evlenelim biz yeaa demistik teklif fln olmadi. Sonra da tarih belirledikten sonra ne gerek var zaten. Ama hala saka yollu bana evlenme teklif etmedin derim o ayri :)

Söylesen zaten evlenme amacıyla başladık mı ilişkiye der. Hiç laf arasında söylemedin mi evlilik teklifi beklediğini?

Zaten aileler tanıstıgı soz olacagı ıcın gerek duymuyo olabilir bence ufak ufak laf arasında soyleyın.

Yuzugu taktiktan sonra teklif niye etsin ki?
Bastan etmesi gerekiyordu artik umursamaz.

Aranızda yüzük takıp söz tarihi almışsınız ve evlilik teklifi mi bekliyorsun?

Evlendikten sonra eder herhalde, sabret biraz daha..

O ilk yüzüğü takarken zaten teklifini kabul etmiş olmuyor musunuz?

Yeniden dillendirmek komik olmaz mı? Sanki tiyatral bir sahne oyunuyormuşsunuz gibi, başı belli, sonu belli.

Eşim de tek taş aldı,sevgililer günüydü sanırım.Biz yaşımız küçükken tanıştığımız için tektaş/evlilik teklifi ikilisinden bihaberdik. Teklifi almadım, film filan izlerken öyle bir sahne görünce gözlerim doluyor ne yalan söyleyeyim

E tekliflik bir olay zaten kalmamış madem öyle siz talep edin bunu içinizde kalmasın ilerde. Ama ilişkinin birinci ayında yüzük takmak bana göre çok yanlış. Görücü usulünde bile daha çok vakit geçirdi etrafımdaki herkes. Nasıl güveniyorsunuz da bir ömür beraber geçirmel için karar veriyorsunuz çok şaşırdım doğrusu.

Siz zaten evlilik için tanıştırılmışsınız bu durumda teklife gerek yok ki manasız olur.
Böyle toplumsal kurallara fazla takılmayın .

Bizde öyle bir şey olmaz. Tek taş zorunluluk veya gelenek değil. Alınırsa da teklif sırasında takılır.
Hmmm sizde ne takiliyor sozde alyans mi?
Benim tanidiklarimin hepsinde tektas var..
Ya pirlanta tektas +alyans yada altin tektas alyans yapistirik var ya hani tek yuzuk gibi o sekil.

Hmmm sizde ne takiliyor sozde alyans mi?
Benim tanidiklarimin hepsinde tektas var..
Ya pirlanta tektas +alyans yada altin tektas alyans yapistirik var ya hani tek yuzuk gibi o sekil.
Söz dediğiniz kız isteme oluyor sanırım. Söz diye bir tören olmuyor genelde. Nisan oluyor istemeden sonra orda nisan yüzükleri takılıyor. Tek taş dediğim gibi teklif edilirken veriliyor, ailelerin yanında değil de.

senin bu saatden sonra ondan duyacagın ilk teklif çocuk yapalım mı olur..

Kuzenim düğününe yaklaşık 2 3 hafta kala evlenme teklifi almıştı
Aylar önce isteme olmuş, yüzük takılmış, nişan yapılmış, eşyalar alınmış, düğün davetiyeleri basılmış, nikaha kalmış 10 15 gün bizim enişte yeni teklif etmişti. Eminim kuzenim başının etini yemiştir "evlenme teklifi etmedin" diye. Tabi sonra nasıl havalar attı çok romantik diye Bu da böyle bir anımdı aklıma geldi yazdım

Biz de Nişan tarihini belirleyip yüzük almıştık ama teklif geldi öyle taktık. Bu saatten sonra gelmez bence

Şu teklifleri ben çok anlamsız buluyorum cidden. Yani bu benim düşüncem. Şöyle rakıları yudumlarken evlilikten bahsedip karar vermek isterdim.
Nişan, söz olmadan önce teklif edilir diye biliyorum.

ailemin onaylamadığı bi ilişkim var evlenicez diye yıllardır şartların oturmasını bekliyoruz.2 senedir göremiyorum sevdiğimi.böyle tektaşmış oymuş buymuş çok dert etme arkadaşım mutluluğunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…