• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEK TAŞ

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Kızlar merhaba bundan 4 ay önce tanıştırıldık. Düşüncelerimiz aglaki değerler aile bağları zevkler herşeyimiz cok şükür uydu. İlişkimizin 1. Ayında aramızda yüzük taktık. Sonra ailesiyle tanıştım. Oda benim ailemle. Ve sonrası da iki aile tanıştı. 6 kasım söz tarihim. Tek taş yüzüğümü almış ama bana gelen bir evlilik teklifi yok...bekliyorum ama yok. Acaba sözde mi takıcak teklif etmeden

Benim bildiğim istmeye gelmeden evlilik teklifi olur.
Tabi çok duydum nişanlanıp hala evlenme teklifi bekleyen vs.
Asıl olay şurası; o istemeye şu gün gelelim dediğinde "ee daha evlenmeyi kabul etmedim ki?" denir.
Yoksa isteme, söz, nişan bunlar sırasıyla ailelerin kararıyla oluyor sonrasında erkek ee nişanlandık daha ne teklifi deyip umursamıyor bu bizim için önemli olan hadiseyi. :KK51:

Ekstradan bir evlilik teklifi etmeyi düşündüğünü zannetmiyorum. Ama siz yinede muhabbet esnasında evlilik tekliflerini konu alan örneklemelerle nişanlınıza mesaj verebilirsiniz.

Keşke evlenme teklifi almadan yüzük takıp tarih belirlemeseydiniz,ama yine de edebilir çoğu arkadaşımın nişanlısı nişandan sonra evlilik teklif etti :KK48:

Söz sırasında tektaş takdigini çok gördüm sevgiliniz de o gün takacak sanırım.
Aranızda yüzük takarken evlilik kararı almissiniz zaten teklif neden tekrar edilecek ki

Aman ben de teklifsiz evlendim boşver :) gerçi gönlümü almak için nişanlıyken bir kaç kere teklif etti ama ı ıh olmadı :KK12:

Sozde tek tas takilmiyor mu zaten?
Acaba sozde mi takacak cumlenize takildim..
Ben mi yanlis biliyorum..

Siz zaten evlenmek maksadıyla tanışmış, anlaşıp kendi aranızda Yüzük takmışsınız. Evlenmeye karar verdiğiniz için bir evlilik teklifi ihtiyacı kalmamış. Karşılıklı anlaşarak evlenmeyi kabul etmişsiniz zaten.
Ama illa ki bir evlilik teklifi istiyorsan hayalimdeki evlilik teklifi gibi laflar geçirebilirsin konuşma arasında. :)

Bu da birşey mi, biz nikahlandıktan sonra bir gece teklif etti bizimki. Kafamız mı güzeldi neydi hatırlamıyorum bile :D

benim erkek arkadaşım bana yüzüksüz şekilde evlenme teklifi etti 2 kere hemde ama öyle beklemediğim bir an da sonra . Aileler tanıştı annem ile görüşmüş benim haberim yoktu izin almış ve başka şehir e gidip yüzükle beraber evlenme teklifi etti. sizinkide böyle olabilir.

Evet bence çok saçma:KK59:
Şahsen ben eşime evlilik teklif ettim:KK53:
Ne güzel işte. Hep erkeklerden beklemek nasıl bir şeydir ben anlayamıyorum. Üstelik bazıları da biliyor sevgilsinin evlenme teklif etmek istemediğini (utanıyordur, çekiniyordur, tarzı değildir ne bileyim) ama zorluyor. Yok şöyle hayalim var yok böyle hayalim var. Erkeğin içinden geliyorsa etsin gelmiyorsa ve zorlanıyorsa da kimse kusura bakmasın ama evlenme teklifi etse bile o evlenme teklifi olmuş olmuyor. Ha ama bu evlenme teklifi merakının altında da sonsuz bi aşk falan da yok. Ona bak sevgilisi ne güzel evlenme teklifi etmiş benim neyim eksik mantığında kadınlar. Yoksa sevgi zaten böyle bir şey değil, üzgünüm.

Back
X