Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz dediğiniz kız isteme oluyor sanırım. Söz diye bir tören olmuyor genelde. Nisan oluyor istemeden sonra orda nisan yüzükleri takılıyor. Tek taş dediğim gibi teklif edilirken veriliyor, ailelerin yanında değil de.
Yok valla baya toren gibi yapiyorlar:))
Mesela mustakbel gorumcem istendi edildi fln soz kesme tarihi alindi..
Aralik ayindan itibaren sozlu kendisi:)nisan daha olmadi..
Parmagindada pirlanta tektas degilde..
Altin tektas alyans var yapisik tek yuzuk seklinde...
Bitane arkadasimin nisan yuzugu de oyle hem tektas hem alyans yapisik yuzuktu..
Daha rahat zannedersem ki baya goruyorum cunku cevremde takiyorlar...
Evet dogrudur benim icin de tektas evlilik teklifi yuzugudur gerci de iste :))
Teklif olmayinca tektassiz kalmamak icin soz yuzugu genelde tektas oluyor bizde..
Siz zaten aranızda kararlaştırmışsınız.Etse de etmese de ne farkedecek sizin evet diyeceğinizi bildiği halde?
Takılmayın böyle şeylere,Allah tamamını erdirsin :))
Ya bu bünye teklifi bana msnden yapip ayrilinca yuzugu gidip baskasina takani bile gördü araniz iyiyse cok takilmayin derim ama onemsiyorsaniz da icinize atmayin. Kucuk bir imada bulunabilirsiniz.
ya zatenn gozlerinin icine bakip benmle evlenirmisn demek bana garip geliyo.bunlar filmlerde oluyo..tektasi takmis bu zaten evlilik teklifi..bnce ayrintilara takilma..artik is resmiyet kazanmis ..
Tek taşımı kendim aldım tek taşımı kendim taktım girmesinler havaya nedense bu şarkı aklıma geldi ister istemez l.. ee zaten sozlenecen ne evlenme teklifi ohooo