Tek Tüple Hamile Kalanlar Burayaa:)))

Bence çok iyi anlattın. Tatlım çok sağol araştırıyorum ve sağ tüpe baybay diyeceğim sanırım

Harika Tebrik ederim canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Ben de dış gebelik geçirdim. Doktor tüpümü aldı. Tek tüpüm var. Tek tüple çok hamile kalan varmış. Benim de 3 ay oldu alınalı. Bekliyorum. Stres yapma sakin ol. Stres de etkiliyor
Çörekotu bal tarçın kürü yaptım her sabah akşam yedim bugünle beraber 8 menogon iğnesi yaptırdım 1 yumurtam 17,5 mm olmuş bugün 19-20 mm olmuştur. Yarın çatlatma iğnesi olacağım. Kızlar 2. aşılama da tutmazsa (inşallah tutar) ben de tüp bebek operasyonuna geçeceğim hayırlısıyla

İnşâllah tutar canım..

Bence çok iyi anlattın. Tatlım çok sağol araştırıyorum ve sağ tüpe baybay diyeceğim sanırım
Aynen tüp alınınca doğurganlık gidiyor gibi algı var herkeste. Ben de tüpüm alınınca çevredeki herkes hamile kalamaz diyor. Açıklama yapmıyorum valla kimseye tek tek anlatamam. İnsanlar da yoruyor

Merhaba arkadaslar. Benim de tek tup kapali. Tup bebek deneyelim dedik. O tupu laparaskopi ile alicaklarmis. Yoksa olmaz dediler. Tek tuple tup bebek deneyen oldu mu yani

Evet hayatım laporoskopiden iki ay sonra denedim ve pozitifi gördüm
Cok tesekkurler cevabin icin cnm. 8 ay once hsg cektirdim. Orda tuplerden birinin kapali oldugu ortaya cikti ancak doktor yine de acik tupten bebek plabilecegini soyleyip durdu. Sonra doktor degistirdim o da ayni sekilde konustu. Baktim bebek mebek yok tup bebege baslayalim dedim. Doktor bu tup alinmali yoksa tup bebek de yapamayiz dedi. Nasil bunca zaman tanı konmadi size dedi. Cok uzgunum amma ne diyeyim

Merhaba arkadaslar. Benim de tek tup kapali. Tup bebek deneyelim dedik. O tupu laparaskopi ile alicaklarmis. Yoksa olmaz dediler. Tek tuple tup bebek deneyen oldu mu yani
Ben denedim bu ay canim. Maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Ama bunun tek tüple alakası yok. Hasarlı bir tupse alınması daha hayırlıdır tutunma oranıni artirir

Oooohhhhh tam aradığım topik umut dolu ne güzel benim tüpüm alınmadı ama kist alınırken çookk küçüldü bir tane kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay güzel haberi alırım

Merhaba üzerinden 2 sene geçmiş ama bende sizinle ayni durumdayım umarım hala buralardasinizdir

Benim tek tüpüm yumurtalığım kistlerim yüzünden alınmıştı.diğer yumurtalığımda gelişmemişti ve kist vardı.yoğun tedavilerle çatlatma iğnesi yerleştirme tüp bebek ile 1. Oğlumu tedavimin 5. yılında 2. Oğlumuda ilk oğlumdan 6 yıl sonra kucağıma aldım.hayatım tedavilerle geçti.şimdi vücudumu eski halime döndürmeye çalışıyorum.şeker hastalığı hormon hastalığı hayatımın parçası haline geldi.bu süreç vücudumu çok yıprattı

Merhaba sağ ve sol tüpün yumurtalık takibi yapılabiliyor mu ? Benimde sol kapalı çıktı
Benimde sol tüpüm kapalı pko da var yumurta çatlatma tedavisi gördüm ilk ay açık olan tarafta yumurta oluştu ikinci denememde kapalı olan taraftada yumurta vardı ama büyük olan sağdaydı kapalı olan taraftada yumurta oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…