Tek Tüple Hamile Kalanlar Burayaa:)))

Mehabalar benim eşim azospermi eşi azospermi olup dogal yolla hamile olan varmi

Allah bagıslasın ins 2. Bebeginede kavusursun Rabbim en kisa zamanda guzel haberler duymamizi nasip etsin

Bende dış gebelik ğeçirdim tek tüpüm alındı 2 sene korundum şimdi 5 aydır deniyoruz hamile kalamıyorum bir kızım var 2 için doktor bir sıkıntı yok dedı bekliyoruz

Inanın allahtan ümit kesilmez ben ocak ayında dış gebelikten iç kanama geçirdim ve tek tupum alındı 4 ay geçti hic korunmadan hamile kaldım ve allah şükür şuan 3 aylık hamileyim ben bir daha olmaz aynı şeyi tasarım diye çok korktum çünkü 2 kez dış gebelik geçirdim allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Tebrik ederim ben 5 yılda kalamadım ne yazıkki umut denen birşey de kalmadi

Beş sene birkaç defa negatifle sonuçlanan tedavilerim oldu ...doktor değişiklimden sonra tek tüpümde sıvı birikmesi olduğunu öğrendim ...tüpümü aldırdık...amelyattan iki ay sonraki ilk tedavimde pozitifi gördük (8.haftada kalbi durdu)kürtajdan sonraki ikinci ayda(yani amelyattan sonra ameliyatın 6.ayında doğal yolla hamile kaldığımı öğrendiğimde çok şaşırıp çok sevindim lütfen umutsuz olmayın

Ben de dış gebelik geçirip tek tüple kalanlardanım. 3 ay oldu dış gebelik geçirelim. Allah kimseye yaşatmasın. Ölümden döndüm.
Psikolojik olarak da insanın canını yakıyor. Allah isteyen herkese versin. Kimseyi boşta koymasın rabbim

Arkadaşlar 2009 yılında önce düşük ardından deş gebelik geçirdim.Dış gebelikte sağ tüpüm alındı ölümden döndüm doktor benim için aileme herşeye hazırlıklı olun demiş.Sonrasını zor atlattım psikolojik olarak.Bir sene korundum.Bıraktıktan sonra üç ayda hamile kaldım.Çok şükür çok rahat bir gebelikle kızımı kucağıma aldım.Şu an 8 yaşında.Yıllardır cesaret edemedim çocuğa hep korundum.Korunmayı bıraktım ilk ay hamileyim yine.Çok şaşırdım olmaz diyordum.Doktorum bir de ikiz olabilir dedi iki kese varmış.Allah istedikten sonra doğal yolla da oluyor.Moral çok önemli ve beklentinizin olmaması sanırım.Tüpüm alınınca benim çocuğum zor olur düşüncesi yerleşti kafama.Şimdi bile hala sevinemiyorum bir şey olursa diye.Daha 5 haftalık çok yeni.Hepinizi çok iyi anlıyorum.Ama hayatta yaşayacaklarımızı engelleyemiyoruz ne yazık ki.Sanırım en iyisi hep iyisini düşünmek ve dua etmek.Sabırlı olmak,hayırlısını istemek.

Merhaba kızlar Benim de sağ tüpüm tıkalı ve 1. Aşılama olumsuz oldu. Şimdi 2. Aşılamaya başladık. İnşallah cuma günü aşılama yapılacak. Bir de Doktorum sağ kanal tıkalı olduğu için tüp bebek yapsak bile % 20 şansın olur ama tıkalı olan sağ tüpü alırsak başarı oranımız %30-35 olur dedi. Sağ tüpü almamız gerekirmiş. Çok endişeliyim yorumlarınızı bekliyorum

Doktorun bana dediği bozuk iki tüptense sağlam tek tüp daha iyi dedi. Bence engel olacaksa aldır tüpünü. Benim ablam yıllarca tüpünü aldırmadı, tüp bebekler tutmadı o yüzden. Şimdi aldırdı tüpünü doktor tutar yüzde 90 diyor. Tüpte sorun olunca bebek tutsa dahi düşürüyor canım. Tam anlatamadım ama araştır biraz istersen

Ben de dış gebelik geçirdim. Doktor tüpümü aldı. Tek tüpüm var. Tek tüple çok hamile kalan varmış. Benim de 3 ay oldu alınalı. Bekliyorum. Stres yapma sakin ol. Stres de etkiliyor

Geçmiş olsun canım.tüpümün birini aldırdıktan iki ay sonraki tüp bebek denememde pozitifi gördüm ...kucağıma almak nasip olmadı ...tüpün alınmasından 6ay sonra da doğal yolla hamileyim ....darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…