Tek Tüple Hamile Kalanlar Burayaa:)))

Hayırlısı olsun canım hakkında sende biran once olsun dusuncesindesin heralde bana bi doktorda hemen asilamaya gecelim dedi ama ben acele oldugunu dusunuyorum derya hanimda degerlere bakalim bi sikinti yoksa biraz bekleriz duruma gore bakalim demisti ondan oncede klomen tedavisi fln oluyormus sanırım sen kullandin mi klomen

Aynen canim sıkıldım artik beklemek istemiyorum.aslinda doktora dedim daha erken deilmi asilama icin diye oda 1 senede kendiliginden olmadiysa artik tedavi zamani gelmis demektir dedi.klomeni bugun verdi dr 5 gün kulanip kontrole gidicem bakalim sonra nolcak.asilamada korkulcak bi durum deilki canim hsg yaptirdiysam artik hicbiseyden korkmam diyorum kendi kendime :))

Belkide gerek bile kalmaz ins canim

Canim birsey sora bilir miyim 2 gun once antibiyotik kullan demisti doktor dun sabah unuttum aksam aldim bu sabahta ictim ama istifra ettim malesef bi sikinti olur mu ki bide iliski konusunda bisey dediler mi oncesi ve sonrasi stres yaptim yaklastikca yarin gircem bakalim

2 gün önceden basliyosun ilac bitene kadar kullancaksin canim.enfeksiyon olmaman icin.devam et sen bi sıkınti olmaz bende kullanmistim.bide agri kesici vermisti bana.iliski kesinlikle olmasin.cünku girmeden soruyolar kapidan cevirirler.stres yapma cok kolay gecicek.

Ne için ki acaba gebelik olusmasin diyedir dimi korunmali olduysada sikinti olur mu acaba

Ne için ki acaba gebelik olusmasin diyedir dimi korunmali olduysada sikinti olur mu acaba
Bana bastan randevu alirken kesinlikle olmasin demisti ordaki kiz.zaten adetimin bittigi gunun ertesi gunu gittigim icin olamazdi.gebelik olusmasin diyede olabilir ne bilim enfeksiyon acisindan olabilir.

Kızlar rahim filmini çektirdim çok şükür temiz çıktı hormonlarada guzel dedi yumurta rezervide iyiymis korunmayi yeni bıraktıgım icin 1 yil bekle dedi bende daha once 3_4 ay demislerdi dedim tamam o zamna o kadar bekle dedi doğal yollardan olmamasi icin bi problem yok denildiAllahim ins hepimizi tez vakitte meleklerimize kavustursun

Canim gözünaydin cok sevindim.aynen bekle biraz hsgden sonra gebelik sansi artiyormus.

Canim gözünaydin cok sevindim.aynen bekle biraz hsgden sonra gebelik sansi artiyormus.
Evet canım oyleymis ilk 4 ay yuksekmis ins oyle olur progesteron hakkinda bilgin var mi canim dokyor adetin 21. Gunu diye yazmisti kagida yaptirsam mi bilemedim polikistik over var bende

Evet canım oyleymis ilk 4 ay yuksekmis ins oyle olur progesteron hakkinda bilgin var mi canim dokyor adetin 21. Gunu diye yazmisti kagida yaptirsam mi bilemedim polikistik over var bende
Yaptir o önemli bi test bence.yumurtlayup yumurtlamadigini kontrol etmek icin

Bende dış gebelikte sol tüpünü aldırmak zorunda kaldım sonrasında yumurtalıklarım da çikolata kisti çıktı ve ameliyat oldum 6. Ayda dogal yoldan hamile kaldım sağlam tüpüme kadar ilerlemişti kist doktorum temizlemişti ameliyatta rabbim isteyen herkese nasip etsin kızım ağustosta 3 yaşına girecek şimdi ikinci çocuğu istiyorum nasipse rabbim nasip eder inşallah stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…