allah tamamına erdirsin işallah... nasıl gidiyor belirtiler varmı..umarım bebişlerine hayırla sağlıkla kavuşursun hepimize umut olursun..allah yar ve yardımcımız olsun..pozitif haberler hepimize umut oluyor cesaret veriyor..
allah tamamına erdirsin işallah... nasıl gidiyor belirtiler varmı..umarım bebişlerine hayırla sağlıkla kavuşursun hepimize umut olursun..allah yar ve yardımcımız olsun..pozitif haberler hepimize umut oluyor cesaret veriyor..
Merhaba, bende 4. denemeye başladım, Önceki denemelerimde hepsi negatifdi, hiç pozitif görmedim, yaşım 38 ve 3 yıllık evliyim. Bu defa doktorum yoğurdu üfleyerek yiyor diyebilirim. 4. denemem için ilk opu 1 Ocak da yapıldı, 5 adet embriyom donduruldu, bugün tekrar iğnelere başladım, büyük ihtimal 10 gün içinde 2. opu yaplıacak ve en iyi embriyolar transfer edilecek. Ben bu defa çok olumlu bakıyorum, olacak diyorum, anne olmaya hazırım diyorum ve sürekli dua ediyorum, sadece kendim için değil bütün isteyenler için.
Yuyocum cok sevindim herseyin yolunda olmasina bizlere dua etmeyi unutma canim dualarini eksik etme rabbim bebisini hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah.
henuz ozelden msj hakkim yok oyuzden burdan yaziyorum...tesekkur ederim onerilerin icin ben zaten kesinlikle ertelemeyi dusunmuyorum cunku yapamam erteleyemem gucum yok aklimdan cikaramam hemen ne gerekiyorsa yapalim istiyorum hic bir saniye bile kafamdan o dusunceyi uzaklastiramiyorum beceremiyorum..sen neden ameliyattan sonra denemedin sansini ve senin asilama dedigin tup bebekmi.. kac kez asilama yaptirdin ve tup bebek denedinizmi
henuz ozelden msj hakkim yok oyuzden burdan yaziyorum...tesekkur ederim onerilerin icin ben zaten kesinlikle ertelemeyi dusunmuyorum cunku yapamam erteleyemem gucum yok aklimdan cikaramam hemen ne gerekiyorsa yapalim istiyorum hic bir saniye bile kafamdan o dusunceyi uzaklastiramiyorum beceremiyorum..sen neden ameliyattan sonra denemedin sansini ve senin asilama dedigin tup bebekmi.. kac kez asilama yaptirdin ve tup bebek denedinizmi
Evet, canım, bak bizim kromozom bozuklulugu yoktu, genetik problemimiz de yoktu, ama 4 denemede ya tutmuyordu ya da düşüyordu, doktorlar sasirirdi, ama bu sefer hastaneyi değiştirdik, ve yeni doktorumuz özellikle PGT yapılmasını istedi, bunun için biraz fazla ilaç kullandık ve 28 yumurta toplandı, ondan 18 dollendi ve PGTden sonra sadece 2 sağlam çıktı!!! Geri kalanı da kromozom bozukluğu vardı. Ama onlarda 5 güne kadar güzel güzel geliştiler, ama hiç birsey yaramazlar. Şaşırdık. İyiki de PGT yaptırdık. Bu yöntemi size de tavsiye ediyorum!
Edacim Allah razi olsun!!! amin amin amin!!!!.Boyle dua edebilmen duygulandim kalbimin derinliklerinden bir ses insallah cocugun olur demis gibi oldu tsk ederim! Insallah en kisa zamanda sen de hamileyim haberini kendin alarak bizlere duyurmayi Rabbim nasip etsin!!! Duaciyim canim!
hayalcim ayni dualarin sana da insallah az kaldi nasip eder. bilmiyorum edanurun deigi gibi sen tup bebege baslarken benim de icimde sanki olur diye hisetmisgibi oldum insallah bu hislerimiz gerceklessin!
bol bol dua edlim arkadaslar !!!
Selam canim! asilama( artifisiyel inseminasyon) 2-kere denedik 2-cisinde kist nedeniyle anestezi altinda yapildi. 2-Tup bebek hepsinde negatif sonuc aldik... Ben tedavileri hic birakmadim hep kosturdum ama psikolojik olarak sonra da zamani iyice degerlendiremedim....Tup bebege 25-yasinda evlenen birisi 30 yasindan sonra ciddi bir sekilde dusunmeli benim akilsiz kafam 37-yasinda calisti.... Insallah gec kalmamisimdir...
Sana Allahim yardimci olsun! Insallah hersey yoluna girer!
ayy hadi işallah hamişsindir belirtiler öyle gösteriyor..pozitif ol sakın stres yapma işallah allahım tamamına edirsin..bende işallah 1 ay sonra tüp e başlıycam allahım yardımcımız olsun..arada girip yazıları okuyorum özellikle hamile haberleri çok iyi geliyor :) umarım seninde duyarız burdan hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım, çok teşekkür ederim, darısı senin basına inşallah!! Seni pek birsey sormuyorum suanda, biliyorum, zor donemindesin suanda, heycanlisin ama hep aklimdasin, inşallah güzel haber bize verirsin canımdikkat et kendine
Selam canim! asilama( artifisiyel inseminasyon) 2-kere denedik 2-cisinde kist nedeniyle anestezi altinda yapildi. 2-Tup bebek hepsinde negatif sonuc aldik... Ben tedavileri hic birakmadim hep kosturdum ama psikolojik olarak sonra da zamani iyice degerlendiremedim....Tup bebege 25-yasinda evlenen birisi 30 yasindan sonra ciddi bir sekilde dusunmeli benim akilsiz kafam 37-yasinda calisti.... Insallah gec kalmamisimdir...
Sana Allahim yardimci olsun! Insallah hersey yoluna girer!
Kizlar ''Kümülüs Hücre Ko-Kültür'' uygulaması hakkinda neler biliyorsunuz? yaptiran var mi?
hayalcim nasilsin? Yarin cuma insallah butun dualarimiz kabul olur!!!
iyi geceler canim ah canim uykumu tutmadi stres yapiyorsun galiba
eee nasil gidiyor?
Hayalcim insallah bizleri oncelikle kendini sevindirecek uzun zamandan beri bekledigin buyuk bir POZITIF yazili sonucu almayi Rabbim nasip etsin! Insallah!
Kizlar Allahim yardimcimiz olsun!!!! hamileyiz haberlerini arka-arkaya veririz diye umitleniyorum!
arkadaslar ıkıncı tup bebekte husranla sonuçlandı bu adetımle dogum kontrol hapına başlıyacam gelecek ay kısmetse yumurta olursa veeeeeeeeeeeee rahım kalınlıgı olursa bılmıyooom terlık olmazsa 3 başlıyacam
ama sunu soylemek ıstıyom cd 56 dıye bır tahlıl varmış vucuttan emrıyoyu mıkrop sanıp atmasın dıye bır kortızan ılacı varmış kullanan varmı acaba bu rahımde ne varda bu bebişler tutmuyoor bılgısı olan varmıı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?