Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

usuttummu nedendir bilmem yumurtaliklarim agiriyor canim.halsizlik var ve bel agrimda oluyor ama usuttumde ondanmidir hamilelik belirtilerimidir bilemem insallah hamilelik belirtileridir canim.dualarin icin cok tesekkurler allah razi olsun.insallah bu sefer mevlam mucizemizi bize verir.amin...

bu arada sen neler yapiyorsun canim ne asamadasin hepsinden once iyimisin?

arkadaşlar denemeler sonuçunda negatif sonuçlara dr ne gibi açıklama yapıyor ben ilk denemende negatif ve dr bana yumurta bölünmedi demişti aynı problemi yaşayanlar varmı? lütfen bilgileimizi paylaşalım.....

Yuyocum cok sevindim herseyin yolunda olmasina bizlere dua etmeyi unutma canim dualarini eksik etme rabbim bebisini hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah.

Canım, çok teşekkür ederim, darısı senin basına inşallah!! Seni pek birsey sormuyorum suanda, biliyorum, zor donemindesin suanda, heycanlisin ama hep aklimdasin, inşallah güzel haber bize verirsin canım dikkat et kendine

henuz ozelden msj hakkim yok oyuzden burdan yaziyorum...tesekkur ederim onerilerin icin ben zaten kesinlikle ertelemeyi dusunmuyorum cunku yapamam erteleyemem gucum yok aklimdan cikaramam hemen ne gerekiyorsa yapalim istiyorum hic bir saniye bile kafamdan o dusunceyi uzaklastiramiyorum beceremiyorum..sen neden ameliyattan sonra denemedin sansini ve senin asilama dedigin tup bebekmi.. kac kez asilama yaptirdin ve tup bebek denedinizmi

ayy hadi işallah hamişsindir belirtiler öyle gösteriyor..pozitif ol sakın stres yapma işallah allahım tamamına edirsin..bende işallah 1 ay sonra tüp e başlıycam allahım yardımcımız olsun..arada girip yazıları okuyorum özellikle hamile haberleri çok iyi geliyor :) umarım seninde duyarız burdan hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..

Selam canim! asilama( artifisiyel inseminasyon) 2-kere denedik 2-cisinde kist nedeniyle anestezi altinda yapildi. 2-Tup bebek hepsinde negatif sonuc aldik... Ben tedavileri hic birakmadim hep kosturdum ama psikolojik olarak sonra da zamani iyice degerlendiremedim....Tup bebege 25-yasinda evlenen birisi 30 yasindan sonra ciddi bir sekilde dusunmeli benim akilsiz kafam 37-yasinda calisti.... Insallah gec kalmamisimdir...

Sana Allahim yardimci olsun! Insallah hersey yoluna girer!

Selam canim! asilama( artifisiyel inseminasyon) 2-kere denedik 2-cisinde kist nedeniyle anestezi altinda yapildi. 2-Tup bebek hepsinde negatif sonuc aldik... Ben tedavileri hic birakmadim hep kosturdum ama psikolojik olarak sonra da zamani iyice degerlendiremedim....Tup bebege 25-yasinda evlenen birisi 30 yasindan sonra ciddi bir sekilde dusunmeli benim akilsiz kafam 37-yasinda calisti.... Insallah gec kalmamisimdir...

Sana Allahim yardimci olsun! Insallah hersey yoluna girer!

Kizlar ''Kümülüs Hücre Ko-Kültür'' uygulaması hakkinda neler biliyorsunuz? yaptiran var mi?

hayalcim nasilsin? Yarin cuma insallah butun dualarimiz kabul olur!!!

Son düzenleme:

ay canim cok sevindim valla seninde bu yöntemlen hamile kaldigina Rabbim insallah sag salim kucagina almayi nasip eder.gercekten cok yumurtan cikmis ama sadece 2tanesinin iyi olmasi sasirtici bende o kadar yumurta cikmaz hele Almanyada asiri doz ilac kullandirtmiyorlar ilkinde 10tane cikmisti ikincide ise 7tane yani isim zor o zaman desene.evet canim doktorda aynen öyle dedi bozukluk olmasada bazen böyle embiryolarda cikiyormus o yüzden kesinlikle sana bunu yapalim dedi.simdi sana sorum sen kac defa tüp bebek yaptin ve kac düsügün veya kac negatif aldin canim sende bana bir isik oldun valla.bizde hersey cok cok iyi olmasina ragmen tüm embiryolarda 5güne gitmesine ragmen hic birinde tutunma olmadi yani 3dnemede negatif sonuclandi hatta en son histereskopi bile oldum belki Rahimde birsey var diye ama cok sükür ordada birsey cikmadi iste Rabbim ol demedikcede olmuyor.bende simdi bundan korkmaya basladim ya hic bir embiryo kaliteli cikmazsa o zaman ne yaparim hersey bosa gider.

Sagol canim bende amin amin diyorum güzel dileklerin icin bizi ancak bizler anlariz ancak biz birbirimize dua ederiz Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hele bu yoldan gidelerin cabalarini bosa cikarmasin inan bu kadar cok bebek bebek diyecegimi tahmin bile etmezdim taki yasayinca insan anliyor ne kadar Rabbimin büyük bir mucizesi ancak biz bu mucizeyi anlariz Rabbim kimseye yastmasin en kisa zamanda insalllah hepimize o duyguyu yasatir insalllahhh.

Son düzenleme:
iyi geceler canim ah canim uykumu tutmadi stres yapiyorsun galiba
eee nasil gidiyor?

Sagol seninde Allah yardimcin olsun...insallah gec kalmamissindir teknoloji ve tip cok ilerde..kesin yapilacak biseyler vardir artik bundan sonra ne gerekiyorsa tam anlamiyla yaparsiniz insallah sizin icinde hersey yoluna girer

Son düzenleme:
Hayalcim insallah bizleri oncelikle kendini sevindirecek uzun zamandan beri bekledigin buyuk bir POZITIF yazili sonucu almayi Rabbim nasip etsin! Insallah!

Kizlar Allahim yardimcimiz olsun!!!! hamileyiz haberlerini arka-arkaya veririz diye umitleniyorum!

Edanurcum!! Valla daha önce 4 defa denedik, 2 tane negatif aldık, 2 defa pozitif ama gebelik gelişmedi( benim de normalde 10 civarı yumurta çıkıyordu ama bu sefer daha yüksek dozda ilaç kullandık ve 28 tane yumurta toplandı ve ohss olmadım Allaha şükür. Sizde yüksek dozda ilaç kullanırsanız yumurta çoğalır, eminim, sen de gencsin. İnşallah sağlıklı embriolar çıkar canım, en azından bilirsiniz ki hangi embriyo sağlıklı gelisebilir, ben açıkcası çok mutluyum ki PGT yaptırdığımız için.

arkadaslar ıkıncı tup bebekte husranla sonuçlandı bu adetımle dogum kontrol hapına başlıyacam gelecek ay kısmetse yumurta olursa veeeeeeeeeeeee rahım kalınlıgı olursa bılmıyooom terlık olmazsa 3 başlıyacam
ama sunu soylemek ıstıyom cd 56 dıye bır tahlıl varmış vucuttan emrıyoyu mıkrop sanıp atmasın dıye bır kortızan ılacı varmış kullanan varmı acaba bu rahımde ne varda bu bebişler tutmuyoor bılgısı olan varmıı kızlar

insallah canim insallah rabbim bu sefer merhamet eder ve verir mucizemizi bize.beklemek cok zor.pazartesiyi iple cekiyorum ve adet olmamak icinde dua ediyorum rabbime.insallah hamileyimdir.insallah seninde son tedavin olur ve bu sefer bebegini alirsin kucagina insallah.

insallah canim cok sagol.beklemek gercekten cok zor stres yapmamaya calisiyorum bakalim hayirlisi.rabbim ne yazdiysa onu yasiycaz hayirlisiyla.insallah hamileyimdir.

slm canim nasil olayim pazartesi bekliyorum bir yandanda adet olma korkusu yasiyorum insallah dualarimiz kabul olur canim insallah.allah razi olsun sendende.

iyi geceler canim ah canim uykumu tutmadi stres yapiyorsun galiba
eee nasil gidiyor?

selam canim nasil gitsin iste stres yapmamaya calisiyorum.SIK SIK tuvalete gidiyorum bu arada cok sinir oluyorum.usuttum galiba.evet uyku tutmuyor bazi geceler sende benim gibi gececisin herhalde.:)

canim allah razi olsun senden.rabbim ne muradin varsa versin insallah.rabbim kucagini bebislerle doldursun insallah senin ve burada bebis isteyen herkezin.

canim uzulme diyerek yapmacik olmak istemiyorum illaki uzuluyorsundur fakat guclu ol ve umudunu kaybetme.bir dahaki sefere insallah hamileyim haberini aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…