Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Evet bu sorulara cevap veren yokmu arkadaslar....

inşallah canım hepimizin yüzü güler...umutlarımız bizim de kapımızı çalar bir gün...

insallah canim insallah.rabbim gunahlarimizdan oturu bizi anne olamamakla sinamasin sevaplarimizin hatirina bize merhamet eyleyip yuzumuzu guldursun ve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bize insallah.

Hayalciğim yerini dolduramadığın tek şey dye bi şık olsa onu derdim ((((((((((evimin dğınık ve bebek koksun istiyorum :)))) artık

Kızlar gunaydın!!! Guzel tatilleri dilerim size
Bugun doktora gittim, hersey guzel gidiyor dedi, senden cok yumoslar cikar dedi.:109:
Pazartesiden itibaren Puregona basliyorum.
Ve bende kan pıhtılaşması çiktı((( ama doktor dedi ki onu igneler ile duzeltecekmısız

Siz nasılsınız, kizlar?

Son düzenleme:

canimmm cok sevindim inanki insallah hersey yolunda gider ve hayirli haberlerini aliriz.ben persembeyi bekliyorum doktorla konusucaz genetik test istiycekmi bakicaz ne diycek 3 basarisiz deneme var cunku dua edin hayirlisi icin hayirli haberlerinizide vermeyi unutmayin optummm :))

Arkadaşlar sizler yeni başlayanlarsınız biliyorum bende 11 gün önce trasfer yaşadım ve şimdi bebeğim varmış. Size moral olsun diye paylaşmak istedim ilk denememdi ve oldu. Moral ve dua çok önemli inşallah sizde yaşarsınız bu duyguları kolay gelsin.

dimi zaman gectikce ve surekli negatif sonuclar actikca gercekten dedigin gibi olabilir.sen kac kez denedin ve yas kac.
canım yaş 31... 4 kez denedim

öncelikle tebrik ederim canım boş yumoşlu ve bebişli günler dilerim sana...kanda pıhtılaşma moralini bozmasın iğnelerle sorun halledilebiliyor sadece kalbura dönüyorsun o kadar:)))

canım çok sevindim rabbim devamını getirsin darısı başımıza....

Evet bu sorulara cevap veren yokmu arkadaslar....

benim 5.tüp denemem olacak .şubat 25 gibi adet görücem ve tedavime başlıyacağım hayırlısıyla inşallah.RABBİM isteyen herkese ve bana hayırlı,sağlıklı,annesine babasına saygılı sevgili,salih amelleri olan ,mubarek bereketli evlatlar nasip etsin,AMİİİNNNN....

Kizlarrr, kararimi verdim, Almanya´dan Ankara´ya Anatolia Tüp bebek merkezine Nisan ayinda yolculuk var. Bende yazicam buraya döndükten sonra hamileyim diye insallah.

Son düzenleme:
Anladimki bir seyi yaparken gercek istekle ve gercek imanla yapilmasi gerek.umudunu rabbinden kesmeyeceksin ve vermiyorsa bir bildigi vardir belkide gec verecektir bundada bir bildigi vardir.onun hikmetinden sual olunmaz.belki bu yolla rabbimiz bizim onu daha cok anmamizi istiyor.belkide sabrimizi deniyor.her neyse dusundugu biz beklerken beklenen dahada kiymeyli oluyor.sen dayanamiyorum artik diyorsun ama o guc veriyor.derdi veren dermaninida veriyor.ben rabbime inaniyorum
o bize bir evlat vericek ve ben belki buraya yazdiklarimi bile unutacagim.tek yapabilecegim dua etmek ve sabredip beklemek.butun guzellikleri zor seylerin ardindan dogar
kolaya ulasmak insana haz vermez ama zoru basarmak paha bicilemez.rabbim hepimize sabir ihsan eylesin selam ve dua ile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…