Cevabın 1 olacak çünkü artık kendimi hazır hissediyorum ve artık anne olmak istiyorum
Bebek istiyorum cunku;
1- Artik anne olmak istiyorum artik bu sorumluluga kendimi hazir hissediyorum
2- Yasim geciyor anne olmak icin gec kaldim.
3- Esimin yasi geciyor
4- Etrafimdaki lakirdilardan biktim
5- Son carem tup bebek oldugu icin zaman kaybetmek istemiyorum
6- Artik bende saplanti haline geldi
7- Ailevi baskilar yuzunden yoksa ben hazir degilim
8- Herkezin oldu benimde olsun 1 tane rahat edeyim hic olmazsa cocugu olmuyor demezler
9- Yuvamin yikilmasindan korkuyorum
10- Esim evine daha cok baglansin.
ARKADASLAR BU SECENEKLERDEN HANGILERI SIZE DAHA COK UYUYOR VALLAHI BUNLARI BEN KAFAMDAN YAZDIM AMA HANGILERI OLDUGUNA KARAR VEREMEDIM.SADECE AKLIMA GERCEKTEN COCUK ISTIYORMUYUM ACABA DIYE SORU GELMISTI OTURDUM BUNLARI YAZDIM.SIZCE HANGILERI.
2-4-6-9 canımmmmmm
insallah rabbim yuzunu guldurur tez zamanda canimmmmm:))
1´den 5´e kadar
inşallah canım hepimizin yüzü güler...umutlarımız bizim de kapımızı çalar bir gün...
ben hala seceneklerden birine evet bu bu diyemedim inanin neden bilmem:44::44::44:
zaman geçtikçe endişeler ve baskılar artıyor canım...
Kızlar gunaydın!!! Guzel tatilleri dilerim size
Bugun doktora gittim, hersey guzel gidiyor dedi, senden cok yumoslar cikar dedi.:109:
Pazartesiden itibaren Puregona basliyorum.
Ve bende kan pıhtılaşması çiktı((( ama doktor dedi ki onu igneler ile duzeltecekmısız
Siz nasılsınız, kizlar?
canım yaş 31... 4 kez denedimdimi zaman gectikce ve surekli negatif sonuclar actikca gercekten dedigin gibi olabilir.sen kac kez denedin ve yas kac.
Kızlar gunaydın!!! Guzel tatilleri dilerim size
Bugun doktora gittim, hersey guzel gidiyor dedi, senden cok yumoslar cikar dedi.:109:
Pazartesiden itibaren Puregona basliyorum.
Ve bende kan pıhtılaşması çiktı((( ama doktor dedi ki onu igneler ile duzeltecekmısız
Siz nasılsınız, kizlar?
Arkadaşlar sizler yeni başlayanlarsınız biliyorum bende 11 gün önce trasfer yaşadım ve şimdi bebeğim varmış. Size moral olsun diye paylaşmak istedim ilk denememdi ve oldu. Moral ve dua çok önemli inşallah sizde yaşarsınız bu duyguları kolay gelsin.
Evet bu sorulara cevap veren yokmu arkadaslar....
Kizlarrr, kararimi verdim, Almanya´dan Ankara´ya Anatolia Tüp bebek merkezine Nisan ayinda yolculuk var. Bende yazicam buraya döndükten sonra hamileyim diye insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?