- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
AHAHAHA Bunu dedikten 1 hafta sonra adamın evine yatıya kalmaya gittin adam otel masrafını ödemedi diyeBi de pinti olanlar sevgide de pintidir derlerya. O korkutmuyor değil. Yol yakınken dönüledebilir. Pintilik derecesi yağı hesaplayacak kadar değil ama öyle olsa zaten 1 dk durmazdım
AHHHAAHAHAHAHA Bunu dedikten 1 hafta sonra adamın evine yatıya kalmaya gittin adam otel masrafını ödemedi diye
Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?AHHHAAH
Yok artık şakamısınız otel masrafımı niye ödesin daha neler
Zaten yatıya gidecektim plan böyleydi bilmeden atıp tutuyosunuz bravoooo
Eee nerede yazıyor otel paramı ödemedi diye evine gittim hani nerde nerdeArkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
12 eylül
Aynı yatakta uyumak istemiyorum yoksa aramızda cinsellik anlamında geçiyor bişeyler. Hem rahat edemem diye hem de istemiyorum:)
24 Eylül
- Hahaha
Ben de istiyordum aynı evde kalmak
- Aahhaha
Yok ya beraber yattık.
- rachel90
- Post #257
- 24 Eylül 2023
- Forum: Bir derdim var
Eee nerede yazıyor otel paramı ödemedi diye evine gittim hani nerde nerde
Kimin uydurduğu gayet belli ama :))O kadar şey uyduruyorsunuz ki karışıyor birbirine
Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?
Zaten kalmıycam bana dönüşümlü koltukta yatarsın diyen birinin evinde ne işim var ki?
- rachel90
- Post #26
- 10 Eylül 2023
- Forum: Bir derdim var
Siz birlikte uyuma fikrine aşırı karsiydniz ben en son orqeq kalmıştım. Ve lütfen gidip yüzük seçip vermeyin bı zahmet kendisi bulsunKimin uydurduğu gayet belli ama :))
Şaka sanırım mi? Siz belki 20 kere dile getirdiniz ayrilma konusunu, ben söyleyince mi şaka oldu? Neden söylediğime gelirsek ortada aşk olmadığı için dedim.Evet :)
Sanki çok kötü bir aday gibi yazmışsınız şaka sanırım:)
Haha:)Şaka sanırım mi? Siz belki 20 kere dile getirdiniz ayrilma konusunu, ben söyleyince mi şaka oldu? Neden söylediğime gelirsek ortada aşk olmadığı için dedim.
Kendisi bulur zor bişey değil sanki beğendiğimi almasın mı yani ben beğendimi alsın istiyorum:)Siz birlikte uyuma fikrine aşırı karsiydniz ben en son orqeq kalmıştım. Ve lütfen gidip yüzük seçip vermeyin bı zahmet kendisi bulsun
Ben adamın hayalî bir karakter olduğuna inanıyorum dikkat çekmek için hayalinde iliski yazıyor belki de inanıyor ama o kadar tutarsızkiŞaka sanırım mi? Siz belki 20 kere dile getirdiniz ayrilma konusunu, ben söyleyince mi şaka oldu? Neden söylediğime gelirsek ortada aşk olmadığı için dedim.
Ben de eski mesajlarını kopyaladım hala inkâr ediyor önceki yazdıklarını unutmuşBen adamın hayalî bir karakter olduğuna inanıyorum dikkat çekmek için hayalinde iliski yazıyor belki de inanıyor ama o kadar tutarsızki
Hani bulamadınız ki mesajı gerçekten siz bence hayaller kurmuşsunuz buyrun otel paramı vermedi o yüzden evinde kaldım dediğim bir mesaj varmı eski konularımdan bulun çıkarın bakalım:)Ben de eski mesajlarını kopyaladım hala inkâr ediyor önceki yazdıklarını unutmuş
Valla kimin tutarsız olduğu ortada yukarda önce beni yalancılıkla suçladınız şimdi de hayali karakter yazmışım yok artıkBen adamın hayalî bir karakter olduğuna inanıyorum dikkat çekmek için hayalinde iliski yazıyor belki de inanıyor ama o kadar tutarsızki
Yurt dışında yaşayan adam da tektaş almamak için 40 takla atıyorsa vay halimize gerçekten. Onların parası ile buradaki tektaşlar inan hiçbir şey. Bilmemesi de mümkün değil, salağa yatıyor belki sen de istemezsin diye düşünmüştür. Geçmişte cimrilik konularıyla birleştiğinde sonucu çıkarmak çok zor olmasa gerek.Arkadaşlar 1 yıldır bir sevgilim var az çok biliyorsunuz. Bir süredir yüzük ölçümü soruyordu. Ben de öğrendim ama söylemedim kendimi hazır hissetmiyordum. Uzak mesafe ilişkisi. Neyse konu nasıl geldi tam hatırlamıyorum nasıl yüzük baktığımı söylüyordum. Ve tektaş alıcağından haberi yok. Nasıl edicektin neyle edicektin dedim alyansla edicekti herhalde. Olur mu tektaş olucak dedim. Tamam sen gönderirsin ona göre alırım Atasay dan filan iyi bir yerden diyor. Bu kişinin başından bir nişanlılık geçmişti bilmemesi çok anormal değil mi?
bence de hayali bi karakterBen adamın hayalî bir karakter olduğuna inanıyorum dikkat çekmek için hayalinde iliski yazıyor belki de inanıyor ama o kadar tutarsızki
Yok artık yabence de hayali bi karakter
bende böyle düşünüyorum
kusura bakmayında artık bu sitede dalga geçiyor insanlarYok artık ya
Yurt dışında yaşayan adam da tektaş almamak için 40 takla atıyorsa vay halimize gerçekten. Onların parası ile buradaki tektaşlar inan hiçbir şey. Bilmemesi de mümkün değil, salağa yatıyor belki sen de istemezsin diye düşünmüştür. Geçmişte cimrilik konularıyla birleştiğinde sonucu çıkarmak çok zor olmasa gerek.
Mesaj tekrarıkusura bakmayında artık bu sitede dalga geçiyor insanlar
beraber kalma muhabbetinde insanlar size adam senden kira isteyebilir dediler
konuları açıp açıp adamı savunmanız aşırı çelişkili ve ironik
evleniceğiniz zaman konu açarsınız artık balayı biletimi almıyor
konularınız ya senaryo yada sizde ciddi sorunlar var bişileri ayırt etmekte zorlanıyorsunuz
cimri mi tutumlu mu diye konu açmışsınız adamla alakalı
cimriyle tutumlu arasındaki farkı bilmiyo musunuz mesela gerçekten
hak etmediğini düşündüğünüz bişeye para harcamamak tutumlu olmaktır
adam sizin biletinizi almak istemedi zamanında
şimdide tektaş almak istemiyor saçma sapan şeylerle üstünü örtmeye çalışmasın kimse
yemek yiyorsunuz adam size bi sonraki yemeği sen ısmarlarsın diyo mesela
şimdi tüm bunları koyun önünüze ve ben bi bileti, bi tektaşı, bi yemeği haketmiyor muyum diye sorgulayın
eski konularınızda adam sizin maaşınız üzerinden hesap kitap yapıyordu yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?