Tektaş almamak için mi?

Bi de pinti olanlar sevgide de pintidir derlerya. O korkutmuyor değil. Yol yakınken dönüledebilir. Pintilik derecesi yağı hesaplayacak kadar değil ama öyle olsa zaten 1 dk durmazdım
AHAHAHA Bunu dedikten 1 hafta sonra adamın evine yatıya kalmaya gittin adam otel masrafını ödemedi diye

AHHHAAH
Yok artık şakamısınız otel masrafımı niye ödesin daha neler
Zaten yatıya gidecektim plan böyleydi bilmeden atıp tutuyosunuz bravoooo
Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?

12 eylül

Aynı yatakta uyumak istemiyorum yoksa aramızda cinsellik anlamında geçiyor bişeyler. Hem rahat edemem diye hem de istemiyorum:)

24 Eylül
  • Hahaha Ben de istiyordum aynı evde kalmak

• Aahhaha Yok ya beraber yattık.

Eee nerede yazıyor otel paramı ödemedi diye evine gittim hani nerde nerde
Okuma yazma var dimi ilk cümlede de yazmışım evinde kalıcam diye plan öyleydi zaten

Siz birlikte uyuma fikrine aşırı karsiydniz ben en son orqeq kalmıştım. Ve lütfen gidip yüzük seçip vermeyin bı zahmet kendisi bulsun
Kendisi bulur zor bişey değil sanki beğendiğimi almasın mı yani ben beğendimi alsın istiyorum:)
O birlikte uyuma olayları vs aşıldı.

Şaka sanırım mi? Siz belki 20 kere dile getirdiniz ayrilma konusunu, ben söyleyince mi şaka oldu? Neden söylediğime gelirsek ortada aşk olmadığı için dedim.
Ben adamın hayalî bir karakter olduğuna inanıyorum dikkat çekmek için hayalinde iliski yazıyor belki de inanıyor ama o kadar tutarsızki

Ben de eski mesajlarını kopyaladım hala inkâr ediyor önceki yazdıklarını unutmuş
Hani bulamadınız ki mesajı gerçekten siz bence hayaller kurmuşsunuz buyrun otel paramı vermedi o yüzden evinde kaldım dediğim bir mesaj varmı eski konularımdan bulun çıkarın bakalım:)
Kopyaladıklarınızda yoktu ki hani nerde?

Ben adamın hayalî bir karakter olduğuna inanıyorum dikkat çekmek için hayalinde iliski yazıyor belki de inanıyor ama o kadar tutarsızki
Valla kimin tutarsız olduğu ortada yukarda önce beni yalancılıkla suçladınız şimdi de hayali karakter yazmışım yok artık
Kuzum siz iyi misiniz

Yurt dışında yaşayan adam da tektaş almamak için 40 takla atıyorsa vay halimize gerçekten. Onların parası ile buradaki tektaşlar inan hiçbir şey. Bilmemesi de mümkün değil, salağa yatıyor belki sen de istemezsin diye düşünmüştür. Geçmişte cimrilik konularıyla birleştiğinde sonucu çıkarmak çok zor olmasa gerek.

kusura bakmayında artık bu sitede dalga geçiyor insanlar
beraber kalma muhabbetinde insanlar size adam senden kira isteyebilir dediler
konuları açıp açıp adamı savunmanız aşırı çelişkili ve ironik
evleniceğiniz zaman konu açarsınız artık balayı biletimi almıyor
konularınız ya senaryo yada sizde ciddi sorunlar var bişileri ayırt etmekte zorlanıyorsunuz
cimri mi tutumlu mu diye konu açmışsınız adamla alakalı
cimriyle tutumlu arasındaki farkı bilmiyo musunuz mesela gerçekten
hak etmediğini düşündüğünüz bişeye para harcamamak tutumlu olmaktır
adam sizin biletinizi almak istemedi zamanında
şimdide tektaş almak istemiyor saçma sapan şeylerle üstünü örtmeye çalışmasın kimse
yemek yiyorsunuz adam size bi sonraki yemeği sen ısmarlarsın diyo mesela
şimdi tüm bunları koyun önünüze ve ben bi bileti, bi tektaşı, bi yemeği haketmiyor muyum diye sorgulayın
eski konularınızda adam sizin maaşınız üzerinden hesap kitap yapıyordu yav

Mesaj tekrarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…