Tektaş almamak için mi?

Şu durum ne kadar itici ya salın neyle teklif edecekse etsin kuralımı var

Siz daha devammı yahu pintilik düzelen birsey degil haberiniz olsun benim en tehlikeli buldugum insan tipi pintilerdir pinti gordugum yerde kacarim cunku sinegin yağını hesaplamaktan binbir çeşit kılığa girer bu tipler yapmayacakları yoktur benim en karaktersiz buldugum insan tipleri.. pintilik ugruna ne omurgaları kalıyor ne karakterleri.. yinede tercih sizin tabi ben kaldiramam siz kaldirirsiniz hayat da tercih de sizin

Bi de pinti olanlar sevgide de pintidir derlerya. O korkutmuyor değil. Yol yakınken dönüledebilir. Pintilik derecesi yağı hesaplayacak kadar değil ama öyle olsa zaten 1 dk durmazdım

Bi de pinti olanlar sevgide de pintidir derlerya. O korkutmuyor değil. Yol yakınken dönüledebilir. Pintilik derecesi yağı hesaplayacak kadar değil ama öyle olsa zaten 1 dk durmazdım
O kısmını sevdicegi oldugunuz icin size tam yansitmiyor olabilir pinti pintidir azi cogu olmaz cok saglam gozlem yapin bakin yemin ediyorum 32 yasina kadar edindigim en buyuk tecrube ne yalanci ne cikarcidan korkarim pinti insanda yok yok okadar soyluyorum her turlu kepazelik karaktersizlik onlarda parayi kurtarma ugruna .. allah sonunuzu hayır etsin

Anlattığınız gibi bir sevgilim olmuştu. Eski kullanılmış bir ürünü yeni diye satmıştı o gün buz gibi soğumuştum. O çok beterdi. Bu öyle değil Allah var ahlaklı kurallara uyan biri. Ama dediğinize dikkat edicem yine de.

Ben de.ilk javgada hemen yaptıgı 2kuruş harcamayı başa kakacak bir tip.

Evet öyle demek istedi bence de romantik bişeyler yapıcak biri değil o açıdan pek beklentim yok.
İltifat vs ediyor neyseki eksiklik hissetmiyorum romantizm açısından.
Sürekli her konuda yetinmeye çalıştığınız tarzda bir ilişki profili anlatıyorsunuz.bu kişde neden ısrarcısınız?

Sürekli her konuda yetinmeye çalıştığınız tarzda bir ilişki profili anlatıyorsunuz.bu kişde neden ısrarcısınız?

Sanki erkek varmiş gibi konusuyorsun feran. Millet hasbelkader oyle bulmuş bi tane konuşuyor. Erkekler kimselerle ilişki yaşamiyor bakmiyor bile yook hiç bitmiş. Herkes yalniz, dogumhaneler booooş

Artik laflarini bile ezberlemişim bak. Şu profilde her gün başka biri gibi yaziyorsun orada 3-4 kişi filan misiniz?

Ne alakası var şimdiki mesajla.bu arada evet hergün modum değişiyor.eee tabi yorumlar da.

İlla evlencem diyorsunuz yani. E o zaman en fazla yarım karat d sınıfı olsun güzel duruyor. Daha büyükler bana yakışmadı ama parmaklarınız genisse belki yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…