- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.395
- 83
- 33
Bi de pinti olanlar sevgide de pintidir derlerya. O korkutmuyor değil. Yol yakınken dönüledebilir. Pintilik derecesi yağı hesaplayacak kadar değil ama öyle olsa zaten 1 dk durmazdımŞu durum ne kadar itici ya salın neyle teklif edecekse etsin kuralımı var
Siz daha devammı yahu pintilik düzelen birsey degil haberiniz olsun benim en tehlikeli buldugum insan tipi pintilerdir pinti gordugum yerde kacarim cunku sinegin yağını hesaplamaktan binbir çeşit kılığa girer bu tipler yapmayacakları yoktur benim en karaktersiz buldugum insan tipleri.. pintilik ugruna ne omurgaları kalıyor ne karakterleri.. yinede tercih sizin tabi ben kaldiramam siz kaldirirsiniz hayat da tercih de sizin
O kısmını sevdicegi oldugunuz icin size tam yansitmiyor olabilir pinti pintidir azi cogu olmaz cok saglam gozlem yapin bakin yemin ediyorum 32 yasina kadar edindigim en buyuk tecrube ne yalanci ne cikarcidan korkarim pinti insanda yok yok okadar soyluyorum her turlu kepazelik karaktersizlik onlarda parayi kurtarma ugruna .. allah sonunuzu hayır etsinBi de pinti olanlar sevgide de pintidir derlerya. O korkutmuyor değil. Yol yakınken dönüledebilir. Pintilik derecesi yağı hesaplayacak kadar değil ama öyle olsa zaten 1 dk durmazdım
Anlattığınız gibi bir sevgilim olmuştu. Eski kullanılmış bir ürünü yeni diye satmıştı o gün buz gibi soğumuştum. O çok beterdi. Bu öyle değil Allah var ahlaklı kurallara uyan biri. Ama dediğinize dikkat edicem yine de.O kısmını sevdicegi oldugunuz icin size tam yansitmiyor olabilir pinti pintidir azi cogu olmaz cok saglam gozlem yapin bakin yemin ediyorum 32 yasina kadar edindigim en buyuk tecrube ne yalanci ne cikarcidan korkarim pinti insanda yok yok okadar soyluyorum her turlu kepazelik karaktersizlik onlarda parayi kurtarma ugruna .. allah sonunuzu hayır etsin
Benimki sürprizdi valla ama ne bir fotoğraf var doğru düzgün, ne video. Çünkü spontaneydi.
Israr etmesi ucuza getirmeye çalışmasına engel değil ki.Ben de doğru dediniz demedim siz nasıl örnek verdiyseniz ben de verdim. Cimrilikten teklif etmeyecek değil tektaşla mı etmeyecek konum. Evlenmede ısrar eden kendisi.
Ben de.ilk javgada hemen yaptıgı 2kuruş harcamayı başa kakacak bir tip.Çıtayı yükselttikleri zengin bir insan olması, kendine bakması, yurtdışında yaşaması, sizin katlanmak bile değil alıştım dediğiniz şeyler sadece kendi istediği şeylere para harcaması, ölüyorum deseniz biletinizi sizin almanızı beklemesi, bir dahaki ay zorlanırım derseniz ay yok be gelirsin demesi, taksiyi pahalı buldunuz diye kriz geçirip ben öderim diyememesi… Evet uyum sağlamışsınız çünkü adamın hayatında figüransınız şu an. Adam nerde isterse orda yiyeceksiniz, harcarsa sevineceksiniz, harcamazsa iş başa düşecek, onun seçtiği yerlere harcanacak ama size kıymetli hissettirmek için hiçbirşey yapılmayacak. Aman işinizi bulmadan gitmeyin. Yemin ederim adımdan daha eminim bir iki aya sizi beslediğine baktığına dair bir falso yapıp size kurulacağına şu kadarcık şüphem yok.
Sürekli her konuda yetinmeye çalıştığınız tarzda bir ilişki profili anlatıyorsunuz.bu kişde neden ısrarcısınız?Evet öyle demek istedi bence de romantik bişeyler yapıcak biri değil o açıdan pek beklentim yok.
İltifat vs ediyor neyseki eksiklik hissetmiyorum romantizm açısından.
Piyasada erkek yok diye ferhanSürekli her konuda yetinmeye çalıştığınız tarzda bir ilişki profili anlatıyorsunuz.bu kişde neden ısrarcısınız?
Fazlasıyla memnun olduğum tarafları da olduğu için.Sürekli her konuda yetinmeye çalıştığınız tarzda bir ilişki profili anlatıyorsunuz.bu kişde neden ısrarcısınız?
Yok kavgamız oldu öyle çirkinleşecek kendini bozacak biri değilBen de.ilk javgada hemen yaptıgı 2kuruş harcamayı başa kakacak bir tip.
Teklif etmeyecek değil dedim zatenIsrar etmesi ucuza getirmeye çalışmasına engel değil ki.
Sürekli her konuda yetinmeye çalıştığınız tarzda bir ilişki profili anlatıyorsunuz.bu kişde neden ısrarcısınız?
Ne alakası var şimdiki mesajla.bu arada evet hergün modum değişiyor.eee tabi yorumlar da.Sanki erkek varmiş gibi konusuyorsun feran. Millet hasbelkader oyle bulmuş bi tane konuşuyor. Erkekler kimselerle ilişki yaşamiyor bakmiyor bile yook hiç bitmiş.Herkes yalniz, dogumhaneler booooş
Artik laflarini bile ezberlemişim bak.Şu profilde her gün başka biri gibi yaziyorsun orada 3-4 kişi filan misiniz?
Kaç karar tektaş alınır bu arada bu konulara çok uzağımBen de.ilk javgada hemen yaptıgı 2kuruş harcamayı başa kakacak bir tip.
Siz almayacaksiniz sevgiliniz alacak ? Canı ne isterse yoksa siz mi teklif etmeye karar verdiniz ?Kaç karar tektaş alınır bu arada bu konulara çok uzağım
haha :)Siz almayacaksiniz sevgiliniz alacak ? Canı ne isterse yoksa siz mi teklif etmeye karar verdiniz ?
0.40 iyihaha :)
Yani benim istediğim yüzüğü sordu kendisi
Evet :)İlla evlencem diyorsunuz yani. E o zaman en fazla yarım karat d sınıfı olsun güzel duruyor. Daha büyükler bana yakışmadı ama parmaklarınız genisse belki yakışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?