- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Ee iki tarafta biliyor yüzük seçiliyor, her şey sipariş olunca sürpriz olmaz ki, şaşırdık debilmesin. Evlilik teklifinin doğası mantığı nedir sizce ?Neden kadınların zoruyla olsunki planlı olması onu mu gösteriyor. Daha özenli olsun karşı taraf diye yapılıyor. Önden ipucu veriliyor. Kadının zoruyla da adam evlenir mi:)
Ben benim dediğim doğru demedim ki, çok evlenmek istemek her zaman bir kişi için ölüp bitildigi anlamına gelmiyor, Rachel konu başlığın bile adam cimrilikten mi teklif etmeyecek şeklinde .Benimki de örneğinize karşı bir örnekti. İlla sizin söyledikleriniz de doğru demek değil yani babında
Ben de doğru dediniz demedim siz nasıl örnek verdiyseniz ben de verdim. Cimrilikten teklif etmeyecek değil tektaşla mı etmeyecek konum. Evlenmede ısrar eden kendisi.Ben benim dediğim doğru demedim ki, çok evlenmek istemek her zaman bir kişi için ölüp bitildigi anlamına gelmiyor, Rachel konu başlığın bile adam cimrilikten mi teklif etmeyecek şeklinde .
Ben günümüz tekliflerini özetledim.Ee iki tarafta biliyor yüzük seçiliyor, her şey sipariş olunca sürpriz olmaz ki, şaşırdık debilmesin. Evlilik teklifinin doğası mantığı nedir sizce ?
Yoo günümüz tekliflerinin hepsi böyle değil, kadınların ısrarı ve baskisyla olan tekliflerin özeti . Eskiden evlenme teklifi yoktu . Evlilik amacıyla başlanan ilişkilerde teklif zaten mantıksız . Yurt dışında ne oluyo çiftler birlikte yaşıyor adam da teklif ediyor o sürpriz olan . Bizdeki de ordan araklama kadınların büyük kısmının gönlü olsun diye yapılan . Her şeyi sizin yaptığınızin ayarlaidginiz üzerine planlar yaptığınız teklif sizi mutlu edecek mi gerçektenBen günümüz tekliflerini özetledim.
Evlenmekre ısrar ediyorsa zaten teklif etmiş olmuyor mu ? Evlilik konuşuluyorsa zaten edilmişBen de doğru dediniz demedim siz nasıl örnek verdiyseniz ben de verdim. Cimrilikten teklif etmeyecek değil tektaşla mı etmeyecek konum. Evlenmede ısrar eden kendisi.
Benim teklifimle ilgili şu an böyle birşey yok.Yoo günümüz tekliflerinin hepsi böyle değil, kadınların ısrarı ve baskisyla olan tekliflerin özeti . Eskiden evlenme teklifi yoktu . Evlilik amacıyla başlanan ilişkilerde teklif zaten mantıksız . Yurt dışında ne oluyo çiftler birlikte yaşıyor adam da teklif ediyor o sürpriz olan . Bizdeki de ordan araklama kadınların büyük kısmının gönlü olsun diye yapılan . Her şeyi sizin yaptığınızin ayarlaidginiz üzerine planlar yaptığınız teklif sizi mutlu edecek mi gerçekten
Olur mu yüzükle teklif gelmeden edilmiş olmuyor belki kabul etmiycemEvlenmekre ısrar ediyorsa zaten teklif etmiş olmuyor mu ? Evlilik konuşuluyorsa zaten edilmiş
Fotoğraflarda Güzel görünsün diye yapılıyor ve sahte aslında , gerçek değil kiBenim teklifimle ilgili şu an böyle birşey yok.
Ama açıkçası özenli olmayı da isterim o gün de. Her türlüsü mutlu eder evet
Evlenmek istiyorum diye ısrar edince siz ne cevap veriyorsunuz peki ? O konuşuyor siz susuyor musunuz ?Olur mu yüzükle teklif gelmeden edilmiş olmuyor belki kabul etmiycem
sizin düşünceniz ben 2 türlüsünde de mutlu olurum.Fotoğraflarda Güzel görünsün diye yapılıyor ve sahte aslında , gerçek değil ki
Hayır biraz daha tanıyalım birbirimizi diyorum. Daha zamanı var diyorum. Nişan ve düğün arasını da uzatmak mantıksı bence o yüzden henüz erken geliyorEvlenmek istiyorum diye ısrar edince siz ne cevap veriyorsunuz peki ? O konuşuyor siz susuyor musunuz ?
Tabii ki ben yazdığım için benim düşüncem. Sosyal medya olmasaydı, insanlara göstermek gerekmeseydi , böyle istekler olur muydu onu çok merak ediyorumsizin düşünceniz ben 2 türlüsünde de mutlu olurum.
Sahte veya gerçek diye bakmıyorum
O zaman size haftaya teklif etse hayır diyeceksiniz doğru mu anlıyorum ?Hayır biraz daha tanıyalım birbirimizi diyorum. Daha zamanı var diyorum. Nişan ve düğün arasını da uzatmak mantıksı bence o yüzden henüz erken geliyor
Evette demiycem hayırda zamana bırakalım derim.O zaman size haftaya teklif etse hayır diyeceksiniz doğru mu anlıyorum ?
O zaman atın linki anca para biriktirip alir, mekanı vs de seçin başlasın hazırlığına siz de gider AA surpriz dersiniz mutluluklarEvette demiycem hayırda zamana bırakalım derim.
Ama bunu söylediğimin üzerinden biraz geçti bu buluşmamızda evliliğe daha yakın hissettim.
Haha:))O zaman atın linki anca para biriktirip alir, mekanı vs de seçin başlasın hazırlığına siz de gider AA surpriz dersiniz mutluluklar
tekrarO zaman atın linki anca para biriktirip alir, mekanı vs de seçin başlasın hazırlığına siz de gider AA surpriz dersiniz mutluluklar
Tamam ben de bundan bahsediyorum zaten.Teklif öncesi tektaş bakan demek istemiştim.
Peki tamam.Tamam ben de bundan bahsediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?