telefon şifresi hakkında

elizaann

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
2
0
6
39
kızlar merhaba
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k

nasıl saklıyor ?
evde mi saklıyo yok artık
evet saklıyor hemde saçma sapan yerlere
pazar günü çamaşr yıkıcaktım oğlumun kirlilerini topluyordum
çamaşırların arasından pat diye birşey düştü bir baktım telefon
yuh dedim yani bu kadarda olmaz
bide bana yan yan bakıyo telefonu gördüm diye

Açık açık iste telefonunu verir misin bi arkadaşımı arıycam falan de vermezse nedenlerini sor o zaman sakladığın bişeşler var de yok diye inkar ederse göster o zaman falan de ciddi anlamda kavgasız bi şekilde konuş güvenimi yıkıryosun bana yalan söyleyip kandırdığını düşünüyorum falan de... Hala böyle devam etmekte kararlıysa ciddi olarak ayrılmak istediğinizi söyleyin tlfnununla yaşa diyin...

Konu sahibi siz misiniz?

denedim inanki kendi telefonumn şarjını bitirip dışarda annemi acil aramam lazım dedim adam yok vermedi telefonu arama dedi konuştum neden telefon vermiyorsun ne saklıyorsun sonuç yok yok yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…