telefon şifresi hakkında

Konunuza gelirsem eşiniz % 1milyon sizden birşey gizliyor.
Karşısına geçip telefonu isterım ve şifresinide girmesini eğer telefonunu vermiyorsa oğlumuda alıp çeker giderim.
Siz daha neyı beklıyorsunuz. !
Huuuu adam sızden bırseyler saklıyorrrrrrr ...

bu kadar güvensizlik niye baya dert olmuş size,
Telefonda karıştırdığı haltları olduğuna eminsen ve kesinlikle ayrılırım diyorsan hiç deşme,boşuna moralini bozma ayrıl git.
diğer taraftan görüp de ayrılmayacaksan ömür boyu aldatılmaya hazır ol,

Kısaca göreceğin her şeye hazır ol ya da hiç kurcalama tecrübe ile sabit

eşinin telefonu saklamasına gerek yokmuş sanırım çok fazla bilgisayar ve telefondan anlamıyor gibisin.

durumuna gelecek olursak, böyle birşeye 1 yıldır nasıl katlanıyorsun?
ben olsam bunu sonuna kadar tartışırım... artık nereye varır görürüm... ya o telefon açılır ya da defolup gider... senin sorunun ve adamın yüzsüzlüğü kronikleşmiş... müdahale etmen anlamsız gibi geldi artık.

ya şöyle birşey var kafamda
1. aldatmak bu kadar kolaymı ve ben bu şekilde niye buna maruz kalıyorum
2. yaptıklarını kanıtlamam lazımki güçlü bir şekildi çekip gidebilim eğer birşeyler yapıyorsa gerçekten

katlanmıyorum sürekli kavga ediyorum yani annemin evine bile gittim bu yüzden terkettim yani göze aldım herşeyi ama kullanmıcam bir daha dedi ikna etti ama yine aynı
bu kısır döngü devam ediyor ve ben artık kesin bir yol bulmak istiyorum

1: Aldatmak okadar kolay
2: Kanıtın var zaten . Gizlisi saklısı olmayan adam telefonunu saklarmı her fırsatta ?

telefonu saklaması bir olay, evde uçak moduna almasına pes artık dedim. zaten şu davranışından sonra senin iyi niyetli düşünmen mümkün değil . biriyle konuştuğu çok belli.o kadar konuştun olmadıysa son kez bir daha konuş ve bu şekilde devam edecekse evliliğini yürütemeyeceğini, çünkü evlilikte en önemli şeylerden biri olan güven duygusunu tamamen bitirdiğini söyle.

Telefonu kullanıp kullanmaması değil sizin sorununuz, adamın güven vermemesi. Evlilikler güven üstüne kurulur. Çiflerin birbirinden birşeyler saklaması doğal değil. Eşin bir haltlar karıştırıyor kesin, yine söz verse ve telefonu kullanmayacağım dese bile ortadaki güvensizlik çözülmediği sürece bu problemler başka bir yerden tekrar patlak verecektir. Senin yanında telefonu açsın ve yanında telefonunu kurcala. Madem bir şeyi yok, ispatlasın o zaman. Yanında telefonunu kurcalayım sen de gör de. Bu şekilde olmaz çünkü. Kafandaki soru işaretlerini gidermesi lazım. İçinde şüphelerle yaşamak zor.

Tekrar telefon kullanmıycam dedi ve hala saklıyor. Demek ki sizi kolay ikna ettiğini düşünüyor. Dönmeden önce telefonu karıştırmayı isteseydiniz keşke.

Bu adam en kralından aldatılmayı hak ediyor

Hiç kimse aldatılmayı hak etmez,sizinki eğer öyleyse bilmiyorsunuz bir şey henüz, kesinlikle maruz kalmak,radyasyon gibi
Kanıtlamak için bu kadar strese girmeyin demek istiyorum ya da rest çekin ya göster ya da ben yokum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…