- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
yok canım şimdi yeni açtım üyeliğimi sorunumu paylaşıp bir çare bulabilmek için
Sende ayrı bı seysın ya :)evet benim niye ki
Sanirim iki uyeliginiz var birini bugun acmissiniz site yonetiminin haberi var mi? Yasak daevet benim niye ki
eşim diğer üyeliğimi biliyor onun için başka açtım ama karıştırdım nasıl kapatıcam şimdiBen onu anladım da bu üyeliğinizle kendinizi deşifre edecekseniz diğer üyeliğin anlamı yok yani.
bu kadar güvensizlik niye baya dert olmuş size,kızlar merhaba
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k
eşim diğer üyeliğimi biliyor onun için başka açtım ama karıştırdım nasıl kapatıcam şimdi
anladım canım teşekkür ederim uyardığın içinKapatamazsınız.
Yazdığınız mesajlar burada kalır.
anladım canım teşekkür ederim uyardığın için
ya şöyle birşey var kafamdabu kadar güvensizlik niye baya dert olmuş size,
Telefonda karıştırdığı haltları olduğuna eminsen ve kesinlikle ayrılırım diyorsan hiç deşme,boşuna moralini bozma ayrıl git.
diğer taraftan görüp de ayrılmayacaksan ömür boyu aldatılmaya hazır ol,
Kısaca göreceğin her şeye hazır ol ya da hiç kurcalama tecrübe ile sabit
katlanmıyorum sürekli kavga ediyorum yani annemin evine bile gittim bu yüzden terkettim yani göze aldım herşeyi ama kullanmıcam bir daha dedi ikna etti ama yine aynıeşinin telefonu saklamasına gerek yokmuş sanırım çok fazla bilgisayar ve telefondan anlamıyor gibisin.
durumuna gelecek olursak, böyle birşeye 1 yıldır nasıl katlanıyorsun?
ben olsam bunu sonuna kadar tartışırım... artık nereye varır görürüm... ya o telefon açılır ya da defolup gider... senin sorunun ve adamın yüzsüzlüğü kronikleşmiş... müdahale etmen anlamsız gibi geldi artık.
1: Aldatmak okadar kolayya şöyle birşey var kafamda
1. aldatmak bu kadar kolaymı ve ben bu şekilde niye buna maruz kalıyorum
2. yaptıklarını kanıtlamam lazımki güçlü bir şekildi çekip gidebilim eğer birşeyler yapıyorsa gerçekten
denedim inanki kendi telefonumn şarjını bitirip dışarda annemi acil aramam lazım dedim adam yok vermedi telefonu arama dedi konuştum neden telefon vermiyorsun ne saklıyorsun sonuç yok yok yokkkkk
kızlar merhaba
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
Bu adam en kralından aldatılmayı hak ediyorkızlar merhaba
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez,sizinki eğer öyleyse bilmiyorsunuz bir şey henüz, kesinlikle maruz kalmak,radyasyon gibiya şöyle birşey var kafamda
1. aldatmak bu kadar kolaymı ve ben bu şekilde niye buna maruz kalıyorum
2. yaptıklarını kanıtlamam lazımki güçlü bir şekildi çekip gidebilim eğer birşeyler yapıyorsa gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?