telefon şifresi hakkında

benim anlamadığım
tamam adam telefonuna şifre koymuş
ama baktı ki karısıyla sorun yaşıyor, terkediliyor, insan telefonu temizler a'dan z'ye, sonra götürüp karısına verir baksın diye

ya bir kadın var, arayıp duruyor, adam da söz geçiremiyor, o yüzden adam korkudan açamıyor telefonu, uçak modunda tutuyor ama böyle olsa, o kadını istemiyor olsa, toptan numarayı değiştirir, olur biter, yine konu sahibini üzmemenin bir yolunu bulur
ya bir kadına evli değilim dedi, çaktırmak istemiyor
ya da kadın olmasa bile birinden, birşeyden, karısı sebebiyle kaçıyor

yani bence adam karısından çekindiği için telefonu şifreleyip, uçak moduna almıyor

başkasından çekindiği için böyle davranıyor
bana böyle geldi

ya da acaba borcu falan mı var? tehdit falan mı ediliyor? olabilir mi?

Kesim o ltf de bir sey var yuh yani o kadar da saklanirmi tlf bi yuhaf kocaniz ya benimki parmagini sifre yapmisti anca o dokunursa acilirdi ama bnada ek sfrryide verdi hani anlamiyorum esiniz de size versin ne olmus yani demek bi halt var...not kocam bna ek sifreyi vememis olsaydi ona dedim vermeseydin senin parmagini keserdim

Acaba telefon dokumlerını alabılırmısınız ,
yani telefoncuya sorsanız bir baksa

Adam açık açık birşeyler saklıyor işte, ben olsam telefonun peşine bile düşmem, herşey belli yani.

telefonununu saklamasının sebebi eve gelmeden önce msjlaştığı insanın konuştuğu insanın bilgilerini silmek zor geliyordur. bence karşısındaki bekar bir kız onla takılıyıor ya biraz ağır konuştum ama çok acı bişey . Senin yerinde olsam hiç uğraşmam ya çeker giderim ya da evden kovarım yok böle bi dünya ne demek ya telini saklamak telini şifrelemek bu olay sizin evli olmadığınızı gösterir. Allh yardımcın olsun eşinle aranız nasıl doğudumu size karşı

evet acı birşey benimde bunu kaldırabilmem için gerçekle yüzleşmem ve güçlü bir şekilde yapmam gerekeni yapmak.
ama elimde herhangi bir kanıt yokken bunu nasıl yapıcam

1 senedir saklıyo ve sen sabrediyosun öylemi.
Ben olsam annesinin babasının yanında, telefon saklanıyo açmıyo bile evde ya burda herkesin yanında açarsın yada bidaha eve gelmezsin der onların yanında sıkıştırırdım

Canim abimde aynısını yapıyor ama bir halt yediginden değil. Yengeme gıcık oluyor ona guvenmedigi için. Alıyor şifre koyuyor saklıyor. 2 sene öyle oldu. YengeM gerçekten ama yalandan değil güvenmeye başladığı an kilidi açtı. Çünkü yan yan bakıyor demişsiniz. Adam gıcık olmuş belli fellik fellik aramanıza birde ortada bişey yoksa erkekler yapıyor baskı altında daha çok yapıyor ne yazıkki. . Eşinizin burcu ne abimin bogaydi çok benzettim

Tek sebep bu mu? Yani şüphelendirecek hal ve hareketler, geç gelip gitme, sana bir iyi bir kötü davranma, şiddete eğilim hiçbiri var mı?

Seni bu şüpheye iten sebebi merak ettim, sadece telf. şifreli diye mi?

Boğaa :)
inşallah dediğindendir
aksi olursa sadece oğluma üzülürüm
yoksa ben hayatı tek başına sırtlayabilcek biriyim
ama oğlumu babasız büyütmek istemem

Tek sebep bu mu? Yani şüphelendirecek hal ve hareketler, geç gelip gitme, sana bir iyi bir kötü davranma, şiddete eğilim hiçbiri var mı?

Seni bu şüpheye iten sebebi merak ettim, sadece telf. şifreli diye mi?
yani aslında şüphelendircek hareketleri yok yada ben safım anlamıyorum, konduramıyorum
mahallede çok arkadaşları var onlarla takılır gece geç gelir 12 gibi
yani bana söylediği bu
şiddete eğilim yok öyle biri değil

Boğaa :)
inşallah dediğindendir
aksi olursa sadece oğluma üzülürüm
yoksa ben hayatı tek başına sırtlayabilcek biriyim
ama oğlumu babasız büyütmek istemem
Aaaa inanmıyorum !!

Bakın abim yengemi çok seviyor arkadaşıyla içerde kimse yokken konusurlarken duydum. Ben ona yanlış yapmam kardesim çok üzülüyorum dedi bana guvenmemesi çok koyuyor bana diye .. Bakın beni dikkatli dinleyin lütfen kesinlikle birsey karıştırmiyor. Boğalar inatcidir bunu yaparsanız soğur ve uzaklaşır. Telefona kafayı taktiginizi biliyor ve gıcık olmuş durumda. Bir yandan üzülüyor size sadece sinirini gosteriyordur. Lütfen adamı rahat bırakın sırf siz ona güvendiniz diye açacaktır ve gözünüze sokacaktir. Ama sakın öyle yaptığında bakmayın ozaman tekrar kitle baya uzun süre sabredin başka şeylere odaklanın lütfen. Sizin burcunuz neydi ?? :) çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…