- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
Sonuç yok yok derken nasıl yani ne cevap veriyor hayır vermem telefonu mu diyo ne bahane uyduruyo
Senı ıyı anlıyorum sanıyorsunkı o telşefonu ele gecırıcen bıseyler bulucan aldatıldıgına daır sonra bunları kullanarak babanın evıne donuceksın ve oda yakalandıgı ıcın hatasını anlıcak barısıcaksınız ve bırdaha telefonu sıfrelı olmayacak... bu sadece hayal soylıyeyım sanaSonuç yok yok derken nasıl yani ne cevap veriyor hayır vermem telefonu mu diyo ne bahane uyduruyo
olacak olan şu ya sabredıp beklıyeceksın aldatıldıgını bılerek ama kocan bıldıgını bılmeyerek.bu sekılde kendını kocana karsı aldatılıpda boşanamayan kadındurumuna sokmamıs olacaksın ve bırgun vazgececegını sanıcaksın.
yada
herseyı göze alıp gidiceksin ve birdaha asla dönmeyeceksın ki evladın var mutlaka bunu cok ıyı dusunerek karar vermelısın.
su anda kı hıssıyatın bence hem inadından telefonu ele gecırmeye calısmak hemde ıcınde belkıde bırsey yoktur gercekten gıcık olayım dıye yapıyordur dıye kendını kandırmaya calısmak emın ol o telefon elıne gectıgınde ya aldatılan ama boşanamayan bır kadın olacaksın yada aldaılan boşanan ama hayatını tek basına kurmaya hazır olamayan olacaksın.bence sen hazırlıklarını yapmaya başla yenı hayatın ıcın.
kızlar merhaba
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k
Kesim o ltf de bir sey var yuh yani o kadar da saklanirmi tlf bi yuhaf kocaniz ya benimki parmagini sifre yapmisti anca o dokunursa acilirdi ama bnada ek sfrryide verdi hani anlamiyorum esiniz de size versin ne olmus yani demek bi halt var...not kocam bna ek sifreyi vememis olsaydi ona dedim vermeseydin senin parmagini keserdimkızlar merhaba
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k
Evet kocası gerçek uyelığini biliyormuş o yüzden 2 üyeli almış ama yanlışlıkla yıne gerçek hesabıyla kendı kendını ifşaa etmiş sayın üye :)İki üyeliği mi var ne.
Evet kocası gerçek uyelığini biliyormuş o yüzden 2 üyeli almış ama yanlışlıkla yıne gerçek hesabıyla kendı kendını ifşaa etmiş sayın üye :)
kötü sayılmaz ama iyide değil.Cinsel hayatınız kötü mü?
Kötü sayılmaz iyide değil derken hafta 3 mü yoksa haftada 1 mi ?kötü sayılmaz ama iyide değil.
evet acı birşey benimde bunu kaldırabilmem için gerçekle yüzleşmem ve güçlü bir şekilde yapmam gerekeni yapmak.telefonununu saklamasının sebebi eve gelmeden önce msjlaştığı insanın konuştuğu insanın bilgilerini silmek zor geliyordur. bence karşısındaki bekar bir kız onla takılıyıor ya biraz ağır konuştum ama çok acı bişey . Senin yerinde olsam hiç uğraşmam ya çeker giderim ya da evden kovarım yok böle bi dünya ne demek ya telini saklamak telini şifrelemek bu olay sizin evli olmadığınızı gösterir. Allh yardımcın olsun eşinle aranız nasıl doğudumu size karşı
ayda iki yada üç desemKötü sayılmaz iyide değil derken hafta 3 mü yoksa haftada 1 mi ?
Boğaa :)Canim abimde aynısını yapıyor ama bir halt yediginden değil. Yengeme gıcık oluyor ona guvenmedigi için. Alıyor şifre koyuyor saklıyor. 2 sene öyle oldu. YengeM gerçekten ama yalandan değil güvenmeye başladığı an kilidi açtı. Çünkü yan yan bakıyor demişsiniz. Adam gıcık olmuş belli fellik fellik aramanıza birde ortada bişey yoksa erkekler yapıyor baskı altında daha çok yapıyor ne yazıkki. . Eşinizin burcu ne abimin bogaydi çok benzettim
yani aslında şüphelendircek hareketleri yok yada ben safım anlamıyorum, konduramıyorumTek sebep bu mu? Yani şüphelendirecek hal ve hareketler, geç gelip gitme, sana bir iyi bir kötü davranma, şiddete eğilim hiçbiri var mı?
Seni bu şüpheye iten sebebi merak ettim, sadece telf. şifreli diye mi?
Aaaa inanmıyorum !!Boğaa :)
inşallah dediğindendir
aksi olursa sadece oğluma üzülürüm
yoksa ben hayatı tek başına sırtlayabilcek biriyim
ama oğlumu babasız büyütmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?