Telefon vermeme mevzusu

Tel nosunu bile bilmediğiniz bir adamı nasıl özlüyorsunuz tek merak ettiğim bu oldu

Söylemekle kalmadım ayrıldık, kavga ettik, tartıştık vs. hala tık yok adamda

Noyu vermediği için ayrıldıysanız , noyu almadan barışmayacaktınız
Bence güzelce bir kez konuşun . Telefon numaranı vermemen beni çok düşündürüyor, güvenimi sarsıyor ve bu şekilde devam edemiyorum . Gibi şeyler söyleyip tamamen iletişimi koparın ta ki o noyu verene kadar

Pandemide tanışmışsınız. Belki de eşi ailesinin yanına gitti, orda kaldı gelemedi vs vs.
Kendinizi bu kadar küçültmeyin, adam sizi hiç umursamıyor. Ne demek akışına bıraksan belki veririm? Yani yine vermeyebilirim de diyor bir yandan farkında değil misiniz?
Sene 99-2000falan, evlere yeni yeni internet bağlanıyor, ortaokuldayım. O zaman icq falan vardı sizler bilmezsiniz o yıllardaki flörtlerimizle bile ev telefonundan konuşurduk yahu! Ne demek numara vermemek

Böyle önemli bir mevzuda dolayı ayrılıyorsunuz sonra tekrar barışıyorsunuz.Neden?Sizde biliyorsunuz ki bu kişinin hayatında başka biri var.Karısı yada sevgilisi.Siz sizi kandirmasina bile bile fırsat veriyorsunuz, kandırılmak istiyorsunuz.
Başka ne gibi bir sebep olabilir ki telefon numarasını vermemek için.
Şu aşamada ayrı kalamiyorsanız, adam evliyim ama kağıt üzerinde derse devam edersiniz sanki.

Kesın evlı
Valla bu zamanda evlı olanlar bıle numara vermeye calısırken senden ıstememesı vermemesı zaten bellı edıyor durumu

Telefon numarasını vermemek için sizin ayrılmanıza bile göz yumuyor. Çok tuhaf gerçekten, bir şeyler saklıyor olmalı veya bir şeylerden çekiniyor olmalı. Çekiniyor olduğunu düşünsek mesela ama siz zaten telefonla yapılacak her şeyi yapmışsınız, neyden çekinecek ki, bu neyin inadı anlayamadım. İlişkinizin bir netlik kazanması gerekiyor, bu olay ile çok zor. Tekrar düşünmenizi öneririm.

Görüşmeden sevgili olmak numarasını bile vermeyen bir erkek fakat sevgiliniz.. bi insanı görüp, nasıl yiyip içiyor, oturup kalkıyor, konuşma tarzı nasıldır, kokusu duruşu yürüyüşü nasıl bakıp görmeden, sevgili boyutuna geçmeyi ben anlamıyorum. Çok zor beğendiğimden olsa gerek heralde, çünkü bu forumda öyle çok bu tarz konu görüyorum ki..

Ama en enteresan olanı sizsiniz. Bu er kişi asla güven vermiyor, güven vermeyen bi insanla da üstelik daha yanyana gelip elektriğim tutuyor mu anlamamışım bile ayrılamıycak boyuta gelmek benim için çok yüksek bir level..

Ortak arkadaşınız var madem ondan daha detaylı bilgi alın ayrıca iş yerine davet etti de siz gittiniz mi bakalım ben geliyorum deyince ne çıkaracak. Adam kesin evli yada sevgilisi var watsapp da sürekli ç. İçi görünmemek ve telde meşgul yakalanmamak için vermiyor numarasını

Ben de fiziksel olarak cep telefonunu kurcalamak için istiyorsun da vermiyor diye anlıyorum. telefon numarası vermeyen kişiyi her yerden şak diye engelle gitsin. Görmemişsin, tanımıyorsun, sokaktan birini çevirip mantıklı bir argüman sunsan numarasını verir. karşıdaki tipte büyük üçkağıt var haberiniz olsun.

Görüştüğünüz sosyal medya araclarini kapatin. Ortak bir arkadaşınız da mi sadece sosyal medya ile sınırlı? Normalde erkeknbir süre sonra kadindan numarasini ister siz de tam tersi olmus.

Yüzyüze görüşme olmadı, telefon numarası verilmedi
ve sevgiliyiz mi diyorsunuz

Ilginç bir vaka.
Genelde kadinlar hemen numara vermek istemez. Sapik midir dadanir mi falan diye.
Facebookunu iyice stalkladin mi eş, sevgiliye dair bir belirti var mi?
Gozum tutmadi bu tipi.

Bir gün önce de yorum yapmıstım ama dayanamadım yine geldim.Sevgili oldugunuza inanan sizsiniz,telefon numarası ilk tanıstıgımız birine bile verilir,iletisim telefondan saglanır normalde.Kesinlikle sevgiliniz değil sizi kandırmasına izin vermeyin rest cekin hatta gider 2.tel numarası falan alır bunu da beklerim bu adamdan

Bana kalırsa evli yada sevgilisi var sanA bi numara verecektir bu söylediğim ihtimaller varsa büyük ihtimalle yeni bi telefon alıp sana öyle numara verecek
Numarasını vermeyen birinin başka bi açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…