- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Engeli kaldırmayacağım, çünkü şöyle söyleyeyim daha önceki ayrılıklarım biraz blöftü yani ayrılık noktasına gelince belki verir belki kaybetmek istemez diye düşündüm işe yaramadı tabi dün tekrar bu konudan tartışınca buraya yazıp sizlerinde yorumları sayesinde kafamda herşey net artık, o engel kalkmayacakkkk yani.!!!
hem altta kalmayacak kadar dik başlı ve tabiri caizse uyanıksınız hem de bu saçma durumu kabulleniyorsunuz. bu durumu hiç anlamadım birşeyler sakladığı bariz
Bir araya geldiniz mi hiç, yoksa sadece sosyal medyadan mi devam etti?
Gelmedik pandemi döneminde tanıştık zaten. Sosyal medyadan devam etti görüntülü konuştuk sadece.
Anladım. Sosyal medyadan tanışmaya karşı değilim asla. Adam büyük ihtimalle elindekinden sıkılmış ve arayışta. Heyecan arıyor kendine nosunu bile vermeden hem de :)
Ben artık şu şekilde düşünmeye başladım. Ofiste canı sıkılıyor çok sosyal biri de değil, sohbetimiz de güzel vakit öldürüyor benimle zaman geçiriyor.
Ben artık şu şekilde düşünmeye başladım. Ofiste canı sıkılıyor çok sosyal biri de değil, sohbetimiz de güzel vakit öldürüyor benimle zaman geçiriyor.
Hala çok iyimser düşünüyorsunuz az kaldı affedeceksiniz
Kararmın arkasındayım, affedilecek bir durum yok zaten af dileyen bir adamda yok karşımda:)
kesinlikle bu durumu asla kabul etmeyin. iyi yada kötü sakladığı ne varsa mutlaka ortaya çıkarın.Aslında başından beri herşey benim kontrolümdeydi yani bitirince kaybetmekten korkar bir adam vardı karşımda ama ne zamanki telefon konusu açıldı bende saçmalamaya onun 7/24 seninleyim zaten daha neyi sorguluyorsun cümleleri ile aptallık etmeye başladım.
Duygusal davranma bacım ona alıştın biliyorum ama maalesef ayak üstü bir sürü yalan söylüyor bazı erkekler kendi kanmalarımdan biliyorum
Ayrıldım. Bitti. O günden beri görüşmedim. Heryerden engelledim. Sadece attığı mesajlar spam bölümüne düşüyor,onu engelleyemiyorum. Bir de o beni savcılığa vermekle tehdit etmişti gerizekalı. Hala problem yaşıyorum fakat ben yok sayıyorum onu görmezden geliyorum.Ilk duyunca ne yaptin? Ve en son me yaptin
Bir arkadaşa anlattım burada, ayrı evde yaşıyordu.Nasıl oldu böyle birşey ya nasıl gizlemiş
Hala yazıyor yani...Ayrıldım. Bitti. O günden beri görüşmedim. Heryerden engelledim. Sadece attığı mesajlar spam bölümüne düşüyor,onu engelleyemiyorum. Bir de o beni savcılığa vermekle tehdit etmişti gerizekalı. Hala problem yaşıyorum fakat ben yok sayıyorum onu görmezden geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?