Telefon vermeme mevzusu

çok aşırı garip bir durum ya kesinlikle sorgulayın. neden ya telefonunu verirsin ya tamamen biter gibi bir tavır koymadınız ki ? ayrılma nedeninizi düzeltmeden neden barıştınız ki bu çoook büyük sorun

Çok garipsiniz. Bu durumda nasıl barisiyorsunuz garip gerçekten. Adam yüzde seksen evli yuzde yirmide ya nişanlı ya ilişkisi var. Kusura bakmayın ama siz bu kafayla giderseniz yarın birgün "birlikte olduk ama hala telini vermedi "diye konu açarsınız. Lütfen kendinizi alay konusu etmeyin bu adamlara

Sizde alışkanlık yapmış. Birbirinize ne yaptığınızdan haber vermeniz, sürekli konuşmanız hoşunuza gitmiş bu yüzden vazgeçmek istemiyorsunuz. Herkes yazmış zaten. Bile bile lades olmasın bırakın gitsin. İletişimi kopardimla olmaz silin engelleyin.

Deli misiniz ? Kesin evli diyorum. Evli değilse de kesin hayatında biri var. Hoşlanan hatta sevgili olan bir erkeğin telefon nosunu vermemesi gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Adamın önünde büyük bir engel var ama ne?

Yorumları okumadan direkt bunlar geldi aklıma. Şimdi baktım, çoğunluk benim gibi dusunuyor. Ben de konu başlığını görüp görüp, telefonunun kurcalanmasini istemediği için vermiyordur diyordum. Ama adam nosunu bile vermeden, sıfır riske sevgili yapmis, vov! Neden baristiniz? Çok mu safsiniz? Adam nosunu başına bela almamak için vermiyor. Hani adam aldatır ama nosunu da verir, bu büyük ihtimalle hem aldatıp, hem de nosunu bile veremeyen korkaklardan. Hayatındaki kişi her kimse ondan korkuyor. Kacinnnnn!

Son durum, kendisiyle artık konuşmak istemediğimi belirtip direkt engelledim. Tek iletişim aracı messenger idi, o yüzden artık hiçbir şekilde ulaşamayız birbirimize. Yorumlar için teşekkürler, evet bir sorun vardı ama insan o an mantıklı düşünemiyor dışarıdan birileri anlatınca bende belki sizlerle aynı tepkileri verirdim.
Kestirip atamıyordum bir şekilde konuşuyorduk bir şekilde iletişime geçiyorduk ama yorumlarınız sayesinde tamamen hayatımdan çıkardım kendisini.

Böyle kadınlara bayılıyorum

Nasıl oldu böyle birşey ya nasıl gizlemiş

Peki konusmak istemediğinizi soyleyince birsey dedi mi?

Sakladığı bir şey kesin var.Ben olsam güvenmezdim

evli misin diye sormadınız mı ?
Bu şekilde dayanamaz yine dönersiniz
Netleştirip bitirmeniz daha iyi olurdu.

Konu sahibi engelledim demiş ama ben bu engelin uzun süreceğini düşünmüyorum çünkü telefon nosunu bile veremeyen bir adamdan, defalarca ayrılıp sonra da affetmis. Bu engel yine kalkar, konu sahibi yine bir açıklama bekler, telefon nosunu gizleyen gizemli avcı bir yalan atar biraz daha devam eder bu sarmaşık.

Lütfen kaldırmayın o engeli, enayi olmayın. Öykünün enayisinden bahsetmiyorum :)

evli misin diye sormadınız mı ?
Bu şekilde dayanamaz yine dönersiniz
Netleştirip bitirmeniz daha iyi olurdu.

Sordum evli olsa da söyler mi? Hayatında biri mi var, watsaptan onunla konuşup messengerdan benimle konuşuyorsun dedim. Adam sen beni ne sanıyorsun ikinizi mi idare ediyorum vs diyip üste çıkmaya çalıştı bazen de dalgaya vurdu espri ile konuyu geçiştirdi. Konu netleşmeyecekti hiçbir zaman adama ne desem de net olmuyor sürekli sürümcemede kalması da benim sinirlerimi bozuyor artık. Engelledim zaten engeli kaldırmayı da düşünmüyorum.

Hayatında biri olması elbette büyük sorun ama ben olmadığı ihtimalini de düşünüyorum. Yani evli değil hayatında biri yok diyelim demekki sandığım kadar önemsenmiyorum ki numarasını bile vermeye tenezzül etmiyor o yüzden konunun netleşmesi de benim için önemli değil artık.

Yüz yüze olmadı henüz pandemi döneminde tanıştık ama her anımız birlikte sürekli iletişim halindeyiz her anını paylaşıyor
insanlar 2. veya sahte hesaplar açıp böyle şeyleri rahatlıkla yapabilir
işyeri adresini biliyor musunuz?
Oraya gitseniz?
veya telefonu vardır işyerinin arayıp bi şekilde bişleyler yapsaız?

Engeli kaldırmayacağım, çünkü şöyle söyleyeyim daha önceki ayrılıklarım biraz blöftü yani ayrılık noktasına gelince belki verir belki kaybetmek istemez diye düşündüm işe yaramadı tabi dün tekrar bu konudan tartışınca buraya yazıp sizlerinde yorumları sayesinde kafamda herşey net artık, o engel kalkmayacakkkk yani.!!!

hem altta kalmayacak kadar dik başlı ve tabiri caizse uyanıksınız hem de bu saçma durumu kabulleniyorsunuz. bu durumu hiç anlamadım birşeyler sakladığı bariz

İnternetten biriyle tanışılacaksa en baştan evli misin diye sorulmalı bence ilişki ilerlemeden.

Boşverin dürüst olacak bir tip değilmiş.

Evli değilse bile bu şekilde birçok kadınla konuşan biri muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…