- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Aaa ilk defa kendim dşında sosyal medya kullanmayan birini gördüm :) bazen arkadaşlar arasında sırf bu yüzden dışlanmış hissediyorum kendimiValla bende aynıyım
Sırf telefonun elimde olduğu anlaşılmasın diye wp.de çevrimdışıyım hep. Sosyal medya kullanmıyorum mesela.
Ama annem başkaonunla konuşyosam iki saati devirmişimdir ♡
Valla çok anlatmaya çalıştım ima ettim sevmiyorum telfonu falan diye ama açık açık hiç söyleyemedim kırmamak için . onlarda anlamadılar haliyleArkadaşlarınıza mesafe koymadığınız için böyle sorun oluyor bence , benim arkadaşlarım müsait misin demeden belli bir saat geçtikten sonra mesela gece saatleri aramazlar .
Konuşulanlar bellidir yani diyeceğim boş muhabbetler boş zamanlar içindir arkadaşlarınızı tatlı bir dille uyarabilirsiniz
Ay hiç sormayın o whatsap gruplarını. 24 saat konuişuluyor. Bu kadar konulacak ne buluyor insanlar ben anlamıyorum. Ben bir süre katlanıp bi bahaneyle çıkmıştım. Şuan öyle bi sıkıntım yok allahtan.Eğer mevzu bir erkekse bende telefonlari açmak istemiyorum:))) Zaten ne desem ikna olmuyor. Bir süre sonra kopuyorum. Ben whats up gruplarının mesaj yagmurlarına illet oluyorum. Grubu 1 yıllığına sessize alasım var.
Bende telefon kullanmayı bırakmak istiyorum ama ailemden biri dışardayken ulaşmak ister merak eder diye bırakamıyorum . kafamda tuşlu telefona geçme fikri var. En azından whatsap görüntülü arama vs. Bunlardan kurtulmuş olurumAynen, hic sevmem. Ilgilenmedigim mevzularda yorum yapmak zorunda birakilmam geriyor beni. Uzun bir sure cep telefonu kullanmayi da reddettim ben. Her an ulasilabilir olma fikri cok irite ediyordu.
Keşke hiç olmayaydı bu cep telefonu . ev telefonları neyimimize yetmiyorduBende nefret ediyorum telefonla uzun muhabbet etmektenYalnız değilsin
Eskiden bu kadar bol dakikalı paketler yoktu
Hatta paket yoktu
Kimse kimseyi bu kadar arayıp boş muhabbet yapmazdı
İnsan bazı durumlarda eski zamanı özlüyor
Ama herzaman kapatalım diyen taraf biz oluyoruzAynen öyle resmen kulağımın yandığını hissediyorum hadi kapatalım demek de olmuyor bazen sürekli aynı muhabbet başa sarıyor eee konuşacak başka bir şey bulamayınca 3-4 saat boyunca bazen dayanamıyorum ama kapatalım deyip kırmak da istemiyorum...
Yok normal bulmuyorum 15 dakikaya kadar anca idare edebiliyorum.ben de telefonda konuşmayı hiç sevmem. siz 10-15 dk konuşup 40-50 dakikayı normal buluyormuşsunuz, bana 10 dakika bile aşırı fazla geliyor :)
annemi büyük bi özlemle kendim aradığımda 3 dakikanın sonunda “ben sıkıldım hadi kapatalım” demiştim
ben kimseyi aramıyorum diye kimse de beni aramıyor herhalde. bi erkek arkadaşım arıyor beni, kırk yılın başı ben onu ararsam telefonu “noldu bi şey mi oldu??!!???” diye açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?