- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Bir buluşma yeri ayarlayacaklar. Telefonu elime bir aldım seksen yeni mesaj. Allahtan sadece buluşma yeri ayarlayacaklarAy hiç sormayın o whatsap gruplarını. 24 saat konuişuluyor. Bu kadar konulacak ne buluyor insanlar ben anlamıyorum. Ben bir süre katlanıp bi bahaneyle çıkmıştım. Şuan öyle bi sıkıntım yok allahtan.
Arkadaşınıza nasıl izah ettiniz ? Benim arkadaşım kırılır gibime geliyordaBen de seninle aynıyım. Arkadaşlarım da pek telefonla konuşmayı seven insanlar değiller. Çok yakın bir arkadaşım seviyor. Zamanında her aradığında 1,1.5 saat garanti gidiyordu. Ben sıkıntıdan ölüyordum. Kendisiyle bu durumu konuştum anlaştık. Mesajlaşmayı tercih ediyoruz mesela. Yarım saatten fazla konuştuğum bir arkadaşım var o da yurt dışında olduğu için bu şekilde. Yine çok uzayınca sıkılıyorum ama konuşmak iyi geliyor. Sonuç olarak yakın arkadasinizsa düşüncelerinizi paylaşın derim. Size saygı gösterir zaten. Görüşünce konuşursunuz detayiyla
Yalnız olmadığıma sevindim valaaa vallahi ben. hele aramayı sonradan görüp geri aradığınızda açmasın diye dua ediyormuşsunuz ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki. birebir aynısını yapıyorum. bazen telefon çalınca masanın altına saklanasım geliyor ailem dışındakilerle konuşmayı hiç sevmiyorum.
Zaten farkediyordu uzadiginda benim sessizlestigimi, sıkıldığımı. Veya ben hiç aramiyordum mesela. O aradığında bahane bulup acmayip sonra geri aramayı unutuyordum vs. Bi gün dürüstce neden böyle yaptığımı açıkladım. Kırıldı biraz tabii ama anlayış gösterdi yine de.Arkadaşınıza nasıl izah ettiniz ? Benim arkadaşım kırılır gibime geliyorda
Ben ben benKızlar ya benim ki çok büyük bi dert değil ama bazen çok sıkıntı çekiyorum.
Telefonla konuşmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Acil bi durum veya haber verilmesi gereken şeyler dışında telefonda hiç birşey konuşmak istemiyorum.
Arkadaşlarım arıyor mesela. muhabbet etmek için. 10 dakikadan sonrasına dayanamıyorum. Sırf konuşmak için konuşuluyor.onu aldım şunu yedim şuraya gittim vb. Muhabbetler beni çok sıkıyor.
Ben ararım hal hatır sorarım neler yapıyorsun sıkıntın var mı vs. Deyip 10 15 dakika sonra kapatmak isterim. Ama karşı taraf asla kapatmak istemiyor.o konuşma en az 40 50 dakikayı geçmeli. Sürekli hadi kapatalım diyen tarafta ben olmak istemiyorum ama oluyorum.arkadaşlarımda kırılıyor.
Kimseyi arayıp konuşmak istemiyorum bu yüzden.gelen aramalarıda çoğu kez sessize alıp görmedim duymadım diye yalan atıyorum.sonra Ayıp olmasın diye saatler sonra geri arıyorum tabi içimden dua ediyorun inşallah açmaz diye.
Normal hayatta da çok fazla konuşmayı seven biri değilim.
Bazen kendi kendime diyorum keşke şu telfonların bilgisayarların bu kadar yaygın olmadığı bir dönemde yaşasaydım diye. Ozaman kimseyi aramak zorunda kalmazdım.
Şimdi zorunda değilsin arama diyeceksiniz ama hep karşı taraf arıyor ben aramayıncada kırılıyorlar . ne vefasuzsın diyorlar .
Merak ediyorum benim gibi olan var mı aranızda ? telefon çalınca açmamak için bahane arayan
gelen aramalarıda çoğu kez sessize alıp görmedim duymadım diye yalan atıyorum.sonra Ayıp olmasın diye saatler sonra geri arıyorum tabi içimden dua ediyorun inşallah açmaz diye.
Yok canim. Ben oldukca mesafeli birisiyimdir. Kirmizi cizgilerim cok bellidir. Aksamlari telefonla konusmam pek. Esim evdeyken vs. Yakin cevrem hep bilir bunu.. Uyarilarim da kibar degildir hani. Sivri dilliyimdir ama birkac arkadasim var anlatamam bir turlu. Dolayli soylemem rahatsizligimi. Acik acik buraya yazdigim gibi ama anlamazlar.. Tacizlere boyun egmem.. Sessize alirim saatler sonra mesaj atarim aramissin vs diye.. Allahtan tribe karsi bagisikligim var.. Hiiiccc umursamam..Arkadaşlarınıza mesafe koymadığınız için böyle sorun oluyor bence , benim arkadaşlarım müsait misin demeden belli bir saat geçtikten sonra mesela gece saatleri aramazlar .
Konuşulanlar bellidir yani diyeceğim boş muhabbetler boş zamanlar içindir arkadaşlarınızı tatlı bir dille uyarabilirsiniz
Kızlar ya benim ki çok büyük bi dert değil ama bazen çok sıkıntı çekiyorum.
Telefonla konuşmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Acil bi durum veya haber verilmesi gereken şeyler dışında telefonda hiç birşey konuşmak istemiyorum.
Arkadaşlarım arıyor mesela. muhabbet etmek için. 10 dakikadan sonrasına dayanamıyorum. Sırf konuşmak için konuşuluyor.onu aldım şunu yedim şuraya gittim vb. Muhabbetler beni çok sıkıyor.
Ben ararım hal hatır sorarım neler yapıyorsun sıkıntın var mı vs. Deyip 10 15 dakika sonra kapatmak isterim. Ama karşı taraf asla kapatmak istemiyor.o konuşma en az 40 50 dakikayı geçmeli. Sürekli hadi kapatalım diyen tarafta ben olmak istemiyorum ama oluyorum.arkadaşlarımda kırılıyor.
Kimseyi arayıp konuşmak istemiyorum bu yüzden.gelen aramalarıda çoğu kez sessize alıp görmedim duymadım diye yalan atıyorum.sonra Ayıp olmasın diye saatler sonra geri arıyorum tabi içimden dua ediyorun inşallah açmaz diye.
Normal hayatta da çok fazla konuşmayı seven biri değilim.
Bazen kendi kendime diyorum keşke şu telfonların bilgisayarların bu kadar yaygın olmadığı bir dönemde yaşasaydım diye. Ozaman kimseyi aramak zorunda kalmazdım.
Şimdi zorunda değilsin arama diyeceksiniz ama hep karşı taraf arıyor ben aramayıncada kırılıyorlar . ne vefasuzsın diyorlar .
Merak ediyorum benim gibi olan var mı aranızda ? telefon çalınca açmamak için bahane arayan
Aaa ilk defa kendim dşında sosyal medya kullanmayan birini gördüm :) bazen arkadaşlar arasında sırf bu yüzden dışlanmış hissediyorum kendimisizdede oluyor mu bu his.
Bende de sosyal medya sıfır. KK hariç. Böyle söyleyince asosyal gibi anlaşılıyor ama sohbet ederim yeter ki karşımda olsun. Sosyal medyaya resmimin yüklenmesine de izin vermiyorum. Fotoğraf çekilmeyi de sevmem. Hele kameradan nefret ederim. O kadar gıcığım galiba.Aaa ilk defa kendim dşında sosyal medya kullanmayan birini gördüm :) bazen arkadaşlar arasında sırf bu yüzden dışlanmış hissediyorum kendimisizdede oluyor mu bu his.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?