Telefonla konuşmayı sevmiyorum

Bir buluşma yeri ayarlayacaklar. Telefonu elime bir aldım seksen yeni mesaj. Allahtan sadece buluşma yeri ayarlayacaklar))))

aa vallahi ben. hele aramayı sonradan görüp geri aradığınızda açmasın diye dua ediyormuşsunuz ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki. birebir aynısını yapıyorum. bazen telefon çalınca masanın altına saklanasım geliyor ailem dışındakilerle konuşmayı hiç sevmiyorum.

Ben de seninle aynıyım. Arkadaşlarım da pek telefonla konuşmayı seven insanlar değiller. Çok yakın bir arkadaşım seviyor. Zamanında her aradığında 1,1.5 saat garanti gidiyordu. Ben sıkıntıdan ölüyordum. Kendisiyle bu durumu konuştum anlaştık. Mesajlaşmayı tercih ediyoruz mesela. Yarım saatten fazla konuştuğum bir arkadaşım var o da yurt dışında olduğu için bu şekilde. Yine çok uzayınca sıkılıyorum ama konuşmak iyi geliyor. Sonuç olarak yakın arkadasinizsa düşüncelerinizi paylaşın derim. Size saygı gösterir zaten. Görüşünce konuşursunuz detayiyla

Arkadaşınıza nasıl izah ettiniz ? Benim arkadaşım kırılır gibime geliyorda

Yalnız olmadığıma sevindim vala

Ben de hiç sevmem. Aksi gibi de bütün gün telefonda olduğum bir işe girmiştim. korkunç bi deneyimdi sadece annemle uzun konuşmayı severim.

Arkadaşınıza nasıl izah ettiniz ? Benim arkadaşım kırılır gibime geliyorda
Zaten farkediyordu uzadiginda benim sessizlestigimi, sıkıldığımı. Veya ben hiç aramiyordum mesela. O aradığında bahane bulup acmayip sonra geri aramayı unutuyordum vs. Bi gün dürüstce neden böyle yaptığımı açıkladım. Kırıldı biraz tabii ama anlayış gösterdi yine de.

Aynen yalniz değilsin.
Hiç ama hiç sevmem
Mecburiyet dışında da zaten kimseyle telde görüşmuyorum. Bazen akrabalar falan alınır neden hiç arayıp sormuyorsun diye bende telefonda konuşmayı sevmiyorum yüzyüze sabaha kadar konuşalım diyorum anliyorlar çok şükür. Ezelden beri böyleyim huyum kurusunn:)))

Sanki bu konuyu ben açmişim aynen beni anlatmişsiniz.. Birde bekarken cagri merkezinde calismistim ne zordu yahu.. Evli misiniz bilmiyorum evlendikten sonra daha kotu oluyor. Bekarken sadece kendi tarafin küsüyor evlendim eşimin tarafi da küsmeye basladi aramiyorum diye.. Bazen biri ariyor sessize aliyorum esimin gelmesini bekliyorum o gelince arayip iki kelime konusup x konusmak icin israr ediyor diyip esime veriyorum :)

Ben ben ben
Nefffffret ediyorum telefonda sohbet etmekten.. Nefret ediyorum! Hele son zamanlarda cildirmamak icin kendimi zor tutuyorum.. Dogumum yaklasti ve yasadigim ilden ailemin oldugu ile geldim. Zaten dogum stresi bir yandan esimi evimi ardimda birakmisim o stres bir yandan bir de surekli dogurdun mu diye arayanlar.. Yanlis anlasilmasin sorudan daralmiyorum. Sagolsunlar merak ediyorlar ben de cevap vermekten gocunmuyorum ama su isi keske mesaj ile halletsek olmaz mi? Gece uykularim yok artik. E dogal olarak gunduz gec uyaniyorum.. Arkadas sabah 9.30da sohbet etmek icin aranir mi insan.. Ki geceleri uyuyamadigimi biliyor bu arayanlar.. Tripleri beni cildirtiyor. Aradim neden acmadin ya da neden donmedin? Sevmiyorum telle konusmayi arkadasim.Sevmiyorummmmmmmm!
Hani lafini sakinan bir insan da degilim ki. Konusmayi sevmedigimi her firsatta dile getiririm. Mesajlassak derim. Hele ki calisirken mesai saatinde arayip acmayinca sitem eden arkadaslarim.. Siz evde sıkılıyor olabilirsiniz ama ben mesaideyim ve cooook yogunum.. Yogun olmasam bile mesai saatinde dakikalarca sohbet edecek degilim.. Neden taciz ve tahrik ediyosun beni??? Offf...
Vay be ne doluymusum..
Yalniz degilsin canim.. Hele ki acmadigim zaman art arda arayip israr edenlere diyecek cok sozum var ama sinirden kanım cekildigi icin susuyorum

Son düzenleme:
gelen aramalarıda çoğu kez sessize alıp görmedim duymadım diye yalan atıyorum.sonra Ayıp olmasın diye saatler sonra geri arıyorum tabi içimden dua ediyorun inşallah açmaz diye.

cok tatlisiniz.
Ben de oyleyim. Hic sevmem. Birini ha aradim de aradim diye diye 3 ay geçiyor ve sonra da aramaya utaniyorum.

Yok canim. Ben oldukca mesafeli birisiyimdir. Kirmizi cizgilerim cok bellidir. Aksamlari telefonla konusmam pek. Esim evdeyken vs. Yakin cevrem hep bilir bunu.. Uyarilarim da kibar degildir hani. Sivri dilliyimdir ama birkac arkadasim var anlatamam bir turlu. Dolayli soylemem rahatsizligimi. Acik acik buraya yazdigim gibi ama anlamazlar.. Tacizlere boyun egmem.. Sessize alirim saatler sonra mesaj atarim aramissin vs diye.. Allahtan tribe karsi bagisikligim var.. Hiiiccc umursamam..

Ay onu hic soyleme gina geldi ha artik 4 tane arkadasim var arayipta kapatmak bilmeyen
Korkumdan whatsapp a giremiyorum

Bazen bende sıkıliyorum cunku konusma esnasinda baska seylerle ugrasmak zor oluyor, o kisiye odakli olma durumu oluyor ama mesajda 5 dakika sonrada cevap verme luksun oluyor :)

benim çenem çoook düşüktür. tanımadığım biri de arasa heralde saatlerce konuşurum. yani yanlış numarayı arayıp kapatırken "hadi görüşürüz" diyen teyzeye "görüşürüüüzzz kendinize dikkat ediiin" demişliğim var. onunla bile 3-4 dk konuşmuştuk

ama mesela babamla konuşmayı sevmem. genel olarak babamın konuşması sakindir,uykumu getirir sürekli "yassy şunu yaptın mı,bunu da yaptın mı" diye. diğer taraftan sevgilimle 7 saat konuşmuşluğumuz da var

belki sizin de bazı kişilere karşı öyledir bilemedim

Beennnn
Genelde ben hadi kapatalım demiyorum da canım kaçmam lazım markete gidicem,veya ararken napıyosun diye sorduklarında napayım hazırlanıyorum makyaj yapıyorum yada yemek hazırlıyorum gibi bahaneler üretip kısa kesiyorum konuşmaları :)
Genelde çok akıcı olamayacak kişileri de aramıyorum telde konuştuğum kişiler sayılıdır.
Bende çok konuşkan bir insan değilim ve sıkılıyorum.millet bazı şeyleri iki defa anlatıyor artık telefonu uzaklaştırıp ofluyorum resmen

Ayy sonunda yalnız olmadığımı biliyorum Yaşasın! Yıllarca günde 500-600'a yakın telefon cevapladım iş yerinde, hala daha iş gereği çok fazla telefonla konuşuyorum. Öyle olunca da sevmiyorum konuşmayı. Allahtan arkadaş çevrem (Memleketimde kalan) hepsi benim gibidir de, aramadın sormadın demez hiç biri, zira onlar da aramaz.

Bir tek kayınvalidem ve görümcelerimde problem oluyor, çünkü bayılıyorlar telefonla konuşmaya. Eşim 1 gün aramadı mı hayırsız diyorlar. Onda da artık ne yapalım, akşam eşim gelince arıyor annesini, hoparlöre alıyor, nasılsınız iyisiniz biz de iyiyiz aman işte çok yorulduk hadi iyi akşamlar diye kapatıyoruz ne yapalım. Görümcelerle de whatsapp grubu kurduk, sabahları günaydın, iyisiniz, öptüm bye.

Aaa ilk defa kendim dşında sosyal medya kullanmayan birini gördüm :) bazen arkadaşlar arasında sırf bu yüzden dışlanmış hissediyorum kendimi sizdede oluyor mu bu his.

Olmaz mi kızlarla toplaniyoruz fotoda herkes etiketleniyo bi ben kalıyorum nasıl dışlanmış hissetmiyim

Aaa ilk defa kendim dşında sosyal medya kullanmayan birini gördüm :) bazen arkadaşlar arasında sırf bu yüzden dışlanmış hissediyorum kendimi sizdede oluyor mu bu his.
Bende de sosyal medya sıfır. KK hariç. Böyle söyleyince asosyal gibi anlaşılıyor ama sohbet ederim yeter ki karşımda olsun. Sosyal medyaya resmimin yüklenmesine de izin vermiyorum. Fotoğraf çekilmeyi de sevmem. Hele kameradan nefret ederim. O kadar gıcığım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…