Telefonla konuşmayı sevmiyorum

Yalnız değilsin canım ayyynıyım. Arıyorum ama inşallah açmaz diye diye.

senn arkadalsr normal degil okadar saat konu bos konusmaya dönüyordur ondan istemiyorsun normal

küçükken dedem benim alo deyişimi taklit ederdi sonra hep telefonla konusacagım zman birinci derce yakınlar harici hep heyecanlanırım

Bence bu konuştuğumuz kişiye göre değişir. Bazıları var ki kapatmak istemem bazılarıyla hal hatır sorarım sonrası yok...

Sizin arkadaşlarınız bayağı abartmış. Sabah 9 30 da aramak nedir .Yuh diyorum. Benimkiler normal saatlerde arıyorlar allahtan . gerçi hiç bi türlü açmıyorum
dediğiniz gibi geri dönüncede hesap sormaları bitmiyor . çok darlıyorlar valla

Bence bu konuştuğumuz kişiye göre değişir. Bazıları var ki kapatmak istemem bazılarıyla hal hatır sorarım sonrası yok...
Benim değişmiyor ya ne annemle ne babamla ne sevgilim olduğu zamanlar onla hiç uzun konuşmalar yapmak istezdim. Yapım böyle galiba

Evet ister istemez konu bitiyor saçmalama evresine geçiliyor belli bir dakikadan sonra .
Neden dalga geçerdi dedeniz. Nasıl alo derdiniz ki :)

Oooo çağrı merkezi mi . benim için cehennem olurdu herhalde öyle bir işte çalışmak .
Evli değilim ama bunu bazen düşünüyorum. Napıcam diye. Bayramı kandili geçmiş olsunu hayırlı olsunu vs. Aramam gereken bir sürü durumlar olacak . o zaman napacam tırsıyorum vala şimdiden sizin taktik iyiymiş aslında onu kullanırım bende

Ben severim aslında forogtaf çektirmeyi ama sırf instagrma yüklenecek diye oturudğumuz sürenin yarısını fotoğraf çektirmeye ayıran arkadaşlarım var.

Kabus gibi geliyor bana heran birileriyle iletişim halinde olmak . her istenildiğinde ulaşılabilir olmak .
Bazen kendimi alıp gidesim geliyor teknolojinin bu kadar yaygın olmadığı bi yerlere.

7 saat mi
Hayır belli kişilere karşı değilim hiç kimseyi uzun konuşmayı sevmem.
Teyzeyle ne konuştunuz okdar tlfonda ya

Evet ister istemez konu bitiyor saçmalama evresine geçiliyor belli bir dakikadan sonra .
Neden dalga geçerdi dedeniz. Nasıl alo derdiniz ki :)
5 yasında felan sanırım o harfini kalın söylerdim ama tabi ben bunun farkında olmazdım . dedim beni taklit ederdi bende niye bende alo diyorum derdim.

sonra beni gördüğü zamn alo dersi kalın o ile.

sonra millete anlatıp gülerlerdi ama tabiki dedem iyi biyetliydi ama ondan sonra bende kaldı telefında birgerginlil

Hani bir de dogum iznindeyim ve geceleric uyuyamiyorum. Surekli dertleniyorum o arayanlara uyuyamiyorum geceleri diye.. Gece uyuyamiyorsam gunduz gec kalkiyor olabilirim degil mi? Ben genelde aramalara mesajla donuyorum. Trip atanlara da anlayissizsiniz diyerek missileme yapiyorum ben de karsi trip atiyorum
Zamanla alisiyorlar bu da boyle bir deli diyerekten.. Küsmüyorlar artik :)

Hani bir de dogum iznindeyim ve geceleric uyuyamiyorum. Surekli dertleniyorum o arayanlara uyuyamiyorum geceleri diye.. Gece uyuyamiyorsam gunduz gec kalkiyor olabilirim degil mi? Ben genelde aramalara mesajla donuyorum. Trip atanlara da anlayissizsiniz diyerek missileme yapiyorum ben de karsi trip atiyorum
Zamanla alisiyorlar bu da boyle bir deli diyerekten.. Küsmüyorlar artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…